سامانه ۶۰۷۰ برای جایابی بیماران کرونایی در تهران راهاندازي شد
فوت ۴۶۲ بیمار کرونایی دیگر و شناسایی20963 مورد ابتلای جدید
مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت از فوت ۴۶۲ بیمار کووید۱۹ در کشور خبر داد.
به گزارش وبدا، در این اطلاعیه این مرکز آمده است: «از 6 تا ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۰ هزار و ۹۶۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۳۸۶ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۴۳۸ هزار و ۱۹۳ نفر رسید.
متاسفانه در طول این مدت، ۴۶۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷۰ هزار و ۵۳۲ نفر رسید. خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۹۰۷ هزار و ۱۹۰ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
پنج هزار و ۲۸۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند و تا کنون ۱۵ میلیون و ۴۳۵ هزار و ۱۴۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۱۹۸ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۵۷ شهر در وضعیت نارنجی، ۷۴ شهر در وضعیت زرد و ۹ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.
تا کنون ۷۰۵ هزار و ۱۴۷ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۸۴ هزار و ۴۰۷ نفر نیز دُز دوم را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۸۸۹ هزار و ۵۵۴ دُز رسید.»
توصیههای سخنگوی وزارت بهداشت
در هنگام استفاده از وسایل حملونقل عمومی
سخنگوی وزارت بهداشت توصیه کرد که با توجه به لغو طرح ترافیک تهران، افراد در صورت خروج از منزل تا حد امکان از وسایل حملونقل عمومی استفاده نکرده و در صورت ضرورت استفاده از مترو و اتوبوس، فاصله گذاری فیزیکی را رعایت و حتما از دو ماسک استفاده کنند.
سیما سادات لاری در گفتوگو با وبدا اظهارداشت: ناوگان حملونقل عمومی به دلیل تراکم جمعیت به عنوان یکی از کانونهای جدی شیوع کووید 19 شناخته میشود و شانس ابتلا به بیماری در این ایام در اماکن مذکور بیش از هر زمان دیگری است. لاری ادامه داد: متاسفانه با وجود گذشت چندین روز از اعمال محدودیتها، همچنان شاهد شلوغی و ازدحام مسافران در مترو و اتوبوسهای درونشهری هستیم که این موضوع بسیار نگرانکننده است.
وی افزود: همچنان درخواست ما از هموطنان عزیز کشورمان در کلیه گروههای سنی این است که تا حد امکان در خانه بمانند و با توجه به لغو یک هفتهای طرح ترافیک در تهران، در صورت ضرورت به خروج از منزل تا جای ممکن از وسایل حملونقل عمومی استفاده نکنند. در صورت ضرورت به استفاده از وسایل حملونقل عمومی حتماً از دو ماسک شامل یک ماسک سه لایه از زیر و یک ماسک پارچهای روی آن، استفاده کنند.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: اگر افراد مجبور به استفاده از وسایل حملونقل عمومی هستند، از سوار شدن به اتوبوسها و یا واگنهای مترو شلوغ و با سیستم تهویه نامناسب به طور جدی پرهیز کنند. همچنین ضروری است که از هر گونه تماس دست با صورت، دهان، بینی و چشم در طول مسیر به طور جدی پرهیز شود.
لزوم تمدید محدودیتها برای هفته آینده
استاندار تهران گفت: تمدید وضعیت موجود برای هفته آینده نیز مورد درخواست ماست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، انوشیروان محسنی بندپی افزود: این وضعیت تا رسیدن به حالتی که فرآیندها را نزولی کنیم، باید رعایت شود و اعمال محدودیتها میتواند کمک کند.
محسنی ادامه داد: اگر اکنون میزان رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و شیوه نامههای بهداشتی در تهران به 70 درصد رسیده به خاطر این است که حضور نیروها را بر سرکار ادارات و دستگاهها یک سوم کردهایم و مشاغل گروهها به غیر از گروه یک تعطیل هستند و نظارتهای ما تشدید پیدا کرده است. وی گفت: معاونان بهداشتی دانشگاهها شبانهروزی بر رعایت شیوه نامهها نظارت میکنند تا بعد از یک هفته دیگر به کنترل و مهار این موج امیدوار باشیم.
راهاندازي سامانه ۶۰۷۰
برای جایابی بیماران کرونایی در تهران
فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا کلانشهر تهران گفت: سامانه ۶۰۷۰ (جایابی بیماران کرونایی) راهاندازی شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شبکه خبر، علی رضا زالی اظهارداشت: این سامانه با هدف جایابی و راهنمایی بیماران سرگردان و ساماندهی بیماران کرونایی راهاندازی شده و هم اکنون در این سامانه ۱۰ کاربر پاسخگوی تماسهای بیماران کرونایی هستند که در صورت لزوم تعداد آنها افزایش مییابد.
زالی افزود: با توجه به حجم و افزایش مبتلایان و فوتیها در کرونا این سامانه میتواند به بیماران در جایابی مراکز درمانی در سریعترین زمان ممکن کمک کند.
وی تاکید کرد: اپراتورها که از حرفه ایترین کارمندان آموزش دیده در دانشگاههای علوم پزشکی پایتخت هستند به تماسها و مراجعات تلفنی پاسخ خواهند داد تا فرد بتواند در بیمارستانهایی که ظرفیت کافی دارند جایابی شوند.