عضو انجمن صنفی صنایع لبنی اعلام کرد
کاهش مصرف لبنیات پرچرب در کشور
عضو انجمن صنفی صنایع لبنی گفت: مصرف لبنیات به ویژه پرچرب در کشور کاهش یافته است.
محمد فربد در گفتوگو با ایسنا، افزود: در پی مطرح شدن استفاده از روغن پالم در تولید لبنیات، گرایش به مصرف لبنیات کمچرب بیشتر شده و محصولات پرچرب کمتر توسط مردم خریداری میشود که این موضوع در تهران بیشتر از سایر شهرستانها بوده است.وی با اشاره به این که هر قدر مصرف و در پی آن تولید لبنیات پرچرب در کشور کاهش یابد نیاز کشور به واردات چربی کمتر میشود و این به نفع کشور خواهد بود ادامه داد: باید به گونهای فرهنگسازی کرد تا مردم لبنیات را در حد همان چربی شیر تولید شده در واحدهای دامپروری (3/2 تا 3/5 درصد) مصرف کنند. البته در این میان نمیتوان به مردم گفت که کره با 82 درصد چربی و خامه با 30 درصد چربی را استفاده نکنند اما میتوان گفت که چرا ماست پرچرب با 12 درصد چربی را میخرند که در پی آن عوارض بهداشتی هم به وجود آید؟
عضو هیئت مدیره انجمن صنفی صنایع لبنی اظهار کرد: اگر مردم تقاضای خود را نسبت به لبنیات پرچرب کاهش دهند کارخانهها هم به سمت تولید کالاهای پرچرب نمیروند و شبهات و اتهامات مطرح شده از صنعت لبنیات دور میشود و رفتار کارخانهها شفافتر خواهد شد.
وی اعلام کرد: گرچه مصرف لبنیات به ویژه لبنیات پرچرب در کشور کاهش پیدا کرده اما از آنجا که تولیدات بسیاری از محصولات لبنی به صورت تاریخدار و مدتدار است این کاهش تقاضا تاثیری بر جذب شیر از دامداران نداشته و تاکنون حتی یک محموله شیر خام واحدهای دامپروری از سوی کارخانههای لبنی مرجوع نشده است.