کرونا کسری بودجه آمریکا را به 1/7 تریلیون دلار افزایش داد
وال استریت ژورنال نوشته کسری بودجه آمریکا در بحبوحه شیوع کرونا رکورد جدیدی ثبت کرده و به رقم بی سابقه یک تریلیون و ۷۰۰ میلیارد دلار رسانده است. کرونا تبعات اقتصادی سنگینی حتی در قویترین اقتصادهای دنیا به همراه داشته است.
سرویس خارجی-
دادههای وبگاه «ورلدامترز» نشان می دهد تا عصر دیروز بیش از 32 میلیون نفر در آمریکا به کرونا مبتلا و بیش از 576 هزار نفر نیز فوت کرده اند.
کرونا اقتصاد آمریکا را نیز وارد رکود بی سابقهای کرده است. میلیونها نفر نیز در این کشور بنابر اعلام منابع رسمی آمریکا بیکار شده و حتی قادر نیستند غذای کافی یا داروی مورد نیاز خود را تامین کنند. کرونا کسری بودجه بی سابقه ای را نیز به اقتصاد آمریکا تحمیل کرده است.
روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» در گزارشی در همین زمینه نوشته کسری بودجه سال مالی آمریکا طی شش ماه گذشته عمیقتر شده و درحالی که سومین بسته کمکهای مالی که آخرین آن توسط دولت جو بایدن به تصویب رسید، صرف رسیدگی به وضعیت اقتصاد این کشور برای مقابله با ویروس کرونا شده است، اکنون به رقم بی سابقه یک تریلیون و ۷۰۰ میلیارد دلار رسیده است.
بنابر این گزارش عمیقتر شدن شکاف کسری بودجه آمریکا تنها در ماه مارس(اسفند) گذشته که صرف پرداخت کمکهای مالی به شهروندان فاقد کار در آمریکا که باعث تعطیلی کسب و کار دراین کشور شد، به ۶۶۰ میلیارد دلار رسید.
بنابر اعلام وزارت خزانه داری آمریکا، این کسری بودجه نسبت به ماه مارس سال گذشته دو برابر بیشتر شده است....کسری بودجه آمریکا در ماه گذشته میلادی به ۶۶۰ میلیارد دلار رسید که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۴۵۴درصد افزایش داشته است.
«جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا در ماه مارس(اسفند) گذشته پس از تصویب کنگره، بسته کمکهای مالی مقابله با کرونا که به میزان ۱.۹ تریلیون دلار بود را به امضا رساند که بخشی از این بسته قرار است با چکهایی به مبلغ ۱۴۰۰ دلار به خانواده و افرادی که به علت شیوع ویروس کرونا کار خود را از دست داده اند، ارسال شود.
بهداشت جهانی: در نقطه بحرانی هستیم
خبر دیگر کرونایی این که مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت با توجه به رشد فزاینده تعداد موارد ابتلا به کرونا در جهان علیرغم اعمال محدودیتها، روند همهگیری کرونا را در «نقطه بحرانی» توصیف کرد.
«ماریا ون کرخکوو، سرپرست فنی این نهاد بهداشتی برای پاسخگویی به همهگیری کرونا، روز دوشنبه در یک میزگرد در ژنو گفت بروز موارد جدید ابتلا به کرونا در جهان به سطح جدیدی از نگرانی برای مقامات تبدیل شده است.
وی با با بیان این که در هفته گذشته حدود ۴.۴ میلیون مورد جدید ثبت شد، افزود: در حال حاضر در نقطه بحرانی همهگیری قرار داریم، روند همهگیری در حال رشد است. این روند در حال حاضر به شکل چشمگیری در حال رشد است.«کرخکوو» افزود: این وضعیتی نیست که ما بخواهیم با گذشت ۱۶ ماه از همهگیری در آن باشیم. زمان آن رسیده که همه ارزیابی و بررسی کنند چه کاری باید
انجام شود.