مشترکان پرمصرف برق با نصب کنتور 3 تعرفهای شناسایی و جریمه میشوند
معاون وزیر نیرو با تشریح جزئیات اجرای طرح جریمه مشترکان پرمصرف برق از آغاز نصب کنتورهای سه تعرفهای به منظور جریمه مشترکان پرمصرف خبر داد.
هوشنگ فلاحتیان در گفتوگو با مهر درباره جزئیات اجرای طرح جریمه مشترکان پرمصرف برق، گفت: با اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانهها و افزایش قیمت برق، مصرف این انرژی پاک کاهش نیافته است.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اعلام اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون مصرف برق از رشدی بیش از 8 درصدی برخوردار بوده تصریح کرد: در حال حاضر بهای برق مصرفی مشترکان خانگی در مقایسه با بهای برق صنایع و کشاورزی بسیار ناچیز است.این مقام مسئول با تاکید بر اینکه با قیمتهای فعلی برق انگیزه صرفهجویی وجود ندارد، اظهار داشت: از این رو به منظور مدیریت مصرف برق توسط مشترکان نصب کنتورهای سه تعرفهای در دستور کار قرار گرفته است.
فلاحتیان با بیان اینکه با نصب کنتورهای سه تعرفهای آن دسته از مشترکانی که در ساعات پیک، مصرف بیشتری دارند باید هزینه بالاتری برای مصرف برق پرداخت کنند، تبیین کرد: هماکنون کنتورهای سه تعرفهای برای اکثر مشترکان برق خانگی نصب و راهاندازی شده است.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با بیان اینکه با نصب کنتورهای سه تعرفهای علاوه بر هوشمندسازی شبکه امکان جریمه مشترکان پرمصرف در ساعات پیک فراهم خواهد شد، تبیین کرد: این اقدام منجر به رفتار صرفهجویانه مشترکان پرمصرف برق به ویژه در ساعات پیک خواهد شد.
این مقام مسئول، خاطرنشان کرد: همچنین با نصب کنتورهای سه تعرفهای امکان جریمه مشترکان پرمصرف برق فراهم خواهد شد.
مشارکت برقی ایران
و بانک توسعه اسلامی
همزمان با تعریف و اجرای 53 پروژه جدید افزیش ظرفیت تولید برق در کشور، وزارت نیرو و بانک توسعه اسلامی به منظور تامین منابع مالی چندین طرح نیروگاهی به توافق رسید.
در حال حاضر ظرفیت تولید برق ایران به حدود 73 هزار مگاوات رسیده و قرار است این ظرفیت در طول یک دهه آینده از مرز 100هزار مگاوات عبور کند.
فلاحتیان همچنین با بیان اینکه هماکنون تعداد کل مشترکان برق کشور بالغ بر 30 میلیون مشترک است، گفت: به طور متوسط سالانه 1/5 میلیون مشترک جدید به جمع مصرفکنندگان برق کشور افزوده میشود.
این مقام مسئول، تصریح کرد: با توجه به رشد سالانه مصرف برای تامین و پاسخگویی به نیاز مردم با افق چشمانداز باید ظرفیت تولید برق به 100 هزار مگاوات افزایش یابد.
از این رو به منظور افزایش حدود 30 هزار مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور باید حدود 25 تا 30 میلیارد دلار در شبکههای تولید، انتقال و توزیع برق کشور سرمایهگذاری شود.
برای اجرای این طرح عظیم افزایش ظرفیت تولید برق هماکنون 53 پروژه جدید افزایش تولید برق در نیروگاههای حرارتی، برقآبی و انرژیهای نو تعریف و اجرایی شده است.