یک منتقد:
نحوه برگزاری سی و نهمین جشنواره فیلم فجر سؤالبرانگیز است!(اخبار ادبی و هنری)
یک فعال رسانهای در حوزه سینما با انتقاد از نحوه برگزاری جشنواره فیلم فجر گفت: چرا میلیاردها تومان برای جشنوارهای هزینه شده که نحوه برگزاری آن با انتقادات گسترده همراه شده است؟!
رضا منتظری، منتقد و فیلمساز در گفتوگو با کیهان اظهار کرد: این روزها شاهد بهت و حیرت بخش عظیمیاز سینماگران و اهالی رسانه نسبت به نحوه برگزاری سیونهمین جشنواره فیلم فجر هستیم. فقط کافی است اتفاقات این دوره از جشنواره فجر تا اینجای کار را مرور کنیم تا متوجه شویم ما با یک فریبکاری از سوی دستاندرکاران سی و نهمین جشنواره فیلم فجر مواجه هستیم. چون ابتدا اعلام شد هر فیلمی که در این بحران کرونا ساخته شده میتواند در جشنواره شرکت کند. بیش از 100 فیلم شرکت کردند که برخی از فیلمها بهدلیل عدم تطابق با آییننامه جشنواره کنار گذاشته شدند و 62 فیلم باقی ماند. از آن تعداد هم 5 فیلم اعلام انصراف کردند و در نهایت 57 فیلم باقی ماند. اما عنوان شد که این فیلمها در جشنواره حضور دارند و میبایست مطابق سالهای قبل این آثار در جشنواره به نمایش عمومی در میآمدند. کجای دنیا تاکنون شاهد این بدعت بودهایم که عنوان شود برای شعار و شوآف 57 فیلم در جشنواره حضور دارند اما فقط 16 فیلم به نمایش در میآید؟
وی تصریح کرد: جای سؤال است، وقتی مدیران سازمان سینمایی و دستاندرکاران سیونهمین جشنواره فیلم فجر با این همه انتقاد و اعتراض به نحوه برگزاری این جشنواره خنثی مواجه شدند، چه اصراری به هزینه میلیاردها تومان از بیتالمال داشتند؟ آن هم جشنوارهای که توأم باترس و نگرانی است که خدایی نکرده سینماگران و اهالی رسانه و بهویژه مردمی که به سالنهای نمایش فیلمهای جشنواره میروند مبتلا به
کرونا نشوند.
منتظری همچنین از عدم رعایت برخی از دستورالعملهای بهداشتی در مرکز جشنواره در برج میلاد هم انتقاد کرد و گفت: در همان روز اول شاهد بودیم که فاصلهگذاری اجتماعی در این محل رعایت نمیشد و حتی در مراسم قبل از نمایش یکی از فیلمها دیدیم که دو نفر از به اصطلاح سلبریتیها، یکدیگر را درآغوش گرفتند؛ هیچ خبری هم از ماسک و ضدعفونیکننده نبود. اگر برگزاری جشنواره، عامل گسترش کرونا شود، مسئولیت آن به عهده مدیران سینما و جشنواره است.