وزارت بهداشت خبر داد
2 تولیدکننده متخلف لبنیات به دستگاه قضایی معرفی میشوند
رئيس سازمان غذا و دارو با اعلام تلاش برای جمعآوری اطلاعات تکمیلی درباره وجود روغن پالم در سایر مواد لبنی، از معرفی 2 برند لبنی متخلف به قوهقضائیه خبر داد.
رسول دیناروند اعلام کرد: حدود 4 ماه پیش گزارش مردمی دریافت کردیم که نشان میداد برخی محصولات لبنی حاوی روغن پالم هستند که پس از بررسی در آزمایشگاه مشخص شد که دو برند از روغن پالم در محصولات لبنی خود استفاده کردهاند که به تولیدکنندگان تذکر داده و پروانه آن محصول نیز لغو میشود.
وی در گفتوگو با فارس، با اشاره به وجود روغن پالم در فرآوردههای لبنی اظهار داشت: این اولین باری نیست که روغن پالم به محصولات لبنی افزوده میشود، در گذشته نیز این روغن در لبنیات پرچرب دیده شده و با آن تخلف برخورد شده است وزیر نیز اعلام کرده است که در گذشته شاهد این تخلف بودهایم.
رئیس سازمان غذا و دارو در پاسخ به شائبه عدم توانایی و استانداردهای لازم از سوی این سازمان برای شناسایی روغن پالم در محصولات لبنی گفت: تقلب در این زمینه هوشمندانه است که شناساییآن را سخت میکند اما میتوان از روی پروفایل اسیدهای چرب وجود روغن پالم را در محصولات لبنی شناسایی کرد، همچنین روشهای پیشرفته و دقیقتری وجود دارد که در حال تهیه آن هستیم.
وی با اشاره به معرفی 2 برند متخلف به دستگاه قضا تصریح کرد: قرار نیست نام این دو برند را اعلام کنیم اما متخلفان را به دستگاه قضا معرفی میکنیم چنانچه وجود روغن پالم در محصولات لبنی دیده شود بلافاصله دستور جمعآوری آن داده میشود و جلوی تولید نیز گرفته خواهد شد و در برخی موارد پروانه آن محصول لغو میشود.
دیناروند گفت: در 4-3 روز اخیر در تمام استانها، معاونتهای غذا و دارو مامور جمعآوری نمونهها شدند تا متخلفان را شناسایی و به دستگاه قضایی معرفی کنیم. همچنین به مردم نیز اطلاعرسانی خواهد شد تا خیالشان از بابت لبنیات آسوده شود.
دیناروند با بیان اینکه استفاده از روغن پالم در محصولات لبنی پرچرب مانند پنیر و خامه بیشتر دیده میشود، اظهار داشت: آلودگی در شیر و کره نسبت به خامه و پنیر بسیار کمتر است.
رئيس سازمان غذا و دارو در پاسخ به این سوال که آیا رسانهای شدن موضوع کار نظارتی را سختتر میکند یا خیر، گفت: رسانهای شدن موضوع کمک میکند که فشار بیشتری به تولیدکنندگان وارد آید.
وی در گفتوگو با فارس، با اشاره به وجود روغن پالم در فرآوردههای لبنی اظهار داشت: این اولین باری نیست که روغن پالم به محصولات لبنی افزوده میشود، در گذشته نیز این روغن در لبنیات پرچرب دیده شده و با آن تخلف برخورد شده است وزیر نیز اعلام کرده است که در گذشته شاهد این تخلف بودهایم.
رئیس سازمان غذا و دارو در پاسخ به شائبه عدم توانایی و استانداردهای لازم از سوی این سازمان برای شناسایی روغن پالم در محصولات لبنی گفت: تقلب در این زمینه هوشمندانه است که شناساییآن را سخت میکند اما میتوان از روی پروفایل اسیدهای چرب وجود روغن پالم را در محصولات لبنی شناسایی کرد، همچنین روشهای پیشرفته و دقیقتری وجود دارد که در حال تهیه آن هستیم.
وی با اشاره به معرفی 2 برند متخلف به دستگاه قضا تصریح کرد: قرار نیست نام این دو برند را اعلام کنیم اما متخلفان را به دستگاه قضا معرفی میکنیم چنانچه وجود روغن پالم در محصولات لبنی دیده شود بلافاصله دستور جمعآوری آن داده میشود و جلوی تولید نیز گرفته خواهد شد و در برخی موارد پروانه آن محصول لغو میشود.
دیناروند گفت: در 4-3 روز اخیر در تمام استانها، معاونتهای غذا و دارو مامور جمعآوری نمونهها شدند تا متخلفان را شناسایی و به دستگاه قضایی معرفی کنیم. همچنین به مردم نیز اطلاعرسانی خواهد شد تا خیالشان از بابت لبنیات آسوده شود.
دیناروند با بیان اینکه استفاده از روغن پالم در محصولات لبنی پرچرب مانند پنیر و خامه بیشتر دیده میشود، اظهار داشت: آلودگی در شیر و کره نسبت به خامه و پنیر بسیار کمتر است.
رئيس سازمان غذا و دارو در پاسخ به این سوال که آیا رسانهای شدن موضوع کار نظارتی را سختتر میکند یا خیر، گفت: رسانهای شدن موضوع کمک میکند که فشار بیشتری به تولیدکنندگان وارد آید.