۳۸ پروژه بندری و دریایی در چابهار در حال اجراست
معاون فنی و مهندسی ادارهکل بنادر و دریانوردی سیستانوبلوچستان گفت: ۳۸ پروژه بندری و دریایی با ۵۴ هزار و ۲۲۵ میلیارد ریال با هدف تامین زیرساختها، تسریع، تسهیل و ارتقای عملیاتهای دریایی و بندری در بندر چابهار در دست اجراست.
عباس آذرپیکان، در گفتوگو با ایرنا اظهارداشت: از این ۳۸ طرح، پنج پروژه شامل برج کنترل ترافیک دریایی با پیشرفت ۵۰ درصدی، پوشش رادیویی سواحل سیستانوبلوچستان۵۹ درصد، بازسازی ماشینآلات و تجهیزات شناورها با ۶۶درصد، بازسازی و تامین تجهیزات مخابراتی - انفورماتیکی و الکترونیکی با ۶۸ درصد و خدمات تعمیر ماشینآلات و تجهیزات خشکی و خرید قطعات با ۹۳ درصد پیشرفت در حال اجراست.
وی گفت: این پروژهها با ۵۴ هزار و ۲۲۵ میلیارد ریال و با هدف تسریع، تسهیل و ارتقای عملیاتهای دریایی و بندری در این بندر راهبردی ساخته میشود.
معاون فنی و مهندسی بنادر و دریانوردی سیستانوبلوچستان گفت: این مهم در حالی رقم خورده که تمام جامعه جهانی در شرایط پاندمی کروناست از سویی هم شاهد نوسانات قیمت ارز در کشور هستیم و فصل مونسون را نیز در چابهار پشت سر گذاشتیم.
وی افزود: عملیات ساخت برج کنترل ترافیک دریایی بندر چابهار به عنوان بلندترین برج کنترل ترافیک دریایی کشور با هدف حفظ سطح ایمنی دریانوردی در آبراههای تحت حاکمیت در دست اجراست.
آذرپیکان افزود: پروژه پوشش رادیویی سواحل سیستانوبلوچستان نیز با هدف ارتقای ایمنی و امنیت آبهای استان ساخته میشود که با بهرهگیری از این طرح، صیادان، لنجداران و دریانوردان از منافع این پروژه در جهت مدیریت و کاهش سوانح دریایی بهرهمند میشوند.
وی ادامه داد: بندر چابهار در حوزه زیرساختها و تجهیزات مدرن تخلیه و بارگیری کالا به عنوان یکی از بنادر بزرگ کشور و منطقه جایگاه ویژه و بسیار بالایی را به خود اختصاص داده است.
معاون فنی و مهندسی بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با توجه به این مهم و به واسطه اقدامهای انجام شده در زمینه رونق تجاری و اقتصادی، در سالجاری نسبت به سالهای قبل شاهد رشد چشمگیر صادرات و واردات و ترانزیت کالا در این بندر استراتژیک هستیم.
وی بیان کرد: بندر چابهار دیگر یک بندر سنتی نیست بلکه به لنگرگاهی امن برای پهلوگیری انواع کشتیها تبدیل شده است.