3 میلیون و 500 هزار دانشآموز بیبهره از امکانات آموزش مجازی
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه در بسیاری از روستاها مشکل ارتباطی و پهنای باند وجود دارد گفت: حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار دانشآموز در کشور از امکانات آموزش مجازی بیبهره هستند.
همدان- خبرنگار کیهان:
احمد حسین فلاحی، کمبود نیروی انسانی و نبود اعتبارات را از مهمترین مشکلات آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: نبود زیرساختهای لازم جهت استفاده حداکثری از آموزشهای مجازی از دیگر مشکلات این حوزه است.
وی با اشاره به اینکه معلمان نمیتوانند در شبکه شاد نظارت کافی بر دانشآموزان را داشته باشند افزود: نظارت بر محتوا در شبکه مجازی شاد باید جدی گرفته شود و از طرف دیگرخانوادهها بر عملکرد فرزندان در این فضا نظارت داشته باشند.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: طبق بررسیهای انجام گرفته، 80 درصد دانشآموزان مقطع ابتدایی، کمتر از 60 درصد دانشآموزان متوسطه اول و نزدیک به 20 درصد از دانشآموزان متوسطه دوم در شبکه شاد حضور فعال دارند ولی در بسیاری از روستاها دانشآموزان برای آموزش مجازی مشکل ارتباطی و پهنای باند دارند.
در ادامه فرماندار همدان گفت: بیش از دو هزار دانشآموز در سطح شهرستان همدان فاقد تبلت یا گوشی هوشمند هستند و برای رفع این مشکل نیازمند جلب مشارکت خیرین و همکاری کمیته امداد استان هستیم.
حسین افشاری تاکید کرد: باید بخشداران نسبت به بررسی آخرین وضعیت و مشکلات ارتباطی آموزش مجازی دانشآموزان در مدارس روستایی اقدام کرده و گزارش آن را به زودی ارائه دهند.