ایلنا: به مردم دروغ نگوئیم ترامپ و بایدن، یک روح در دو پیکرند(خبر ویژه)
یک خبرگزاری اصلاحطلب برخلاف فضاسازی برخی همطیفانش تصریح کرد: ترامپ و بایدن، یک روح در دو جسم هستند و نباید مشکلات سوء مدیریت اقتصادی را به آمریکا حواله داد.
ایلنا در یادداشتی خاطرنشان کرده است: طی چند روز آینده تکلیف ریاستجمهوری آمریکا روشن میشود و همگان متوجه خواهند شد که هیچ فرقی بین ترامپ و بایدن وجود نخواهد داشت و هر دو یک روح هستند در دو جسم. اما متاسفانه شاهدیم که علیرغم تذکرات رهبری مبنی بر بیاهمیت بودن این انتخابات برای ایران، گروهی موجسواری میکنند و همه مشکلات اقتصادی را در گرو این انتخابات قرار دادهاند. سوداگران اقتصادی، عدم مذاکره با آمریکا را دلیل مشکلات کشور میدانند، در حالی که ریشه اصلی بسیاری از مشکلات کشور، ضعف مدیریتی و عدم شجاعت برخی از مدیران است و این ضعف نه تنها کشور را در التهابات اقتصادی قرار داده بلکه باعث شده تا فردی مانند ترامپ؛ ایران را کشوری ضعیف قلمداد کند.
عدم نظارت صحیح مدیران اقتصادی، معیشت مردم و توان زندگی آنها را دچار چالش کرده؛ افزایش قیمتها و نابسامانی در بازار ارز همان هدفی است که ترامپ به دنبال آن است و عدهای در داخل خواسته یا ناخواسته در راستای همان اهداف قدم برمیدارند.
از سوی دیگر برخی دلالان، شرکتها و کارفرمایان و تولیدکنندگان را هدف قرار دادهاند.
چه کسی است که نداند تحریمهای آمریکا و اروپا روی اقتصاد ایران تاثیر گذاشته است؟ با این وجود آیا همه گرفتاریهای اقتصادی ما به دلیل این تحریمهاست؟ آیا بعد از آنکه ترامپ از برجام خارج شد، مسئولان به رهنمودهای رهبری درباره نحوه عملکرد نسبت به برجام و مقابله با اروپا و آمریکا توجه کردند؟ آیا به توصیههای ایشان درباره اقتصاد مقاومتی و لزوم حمایت از تولید و توان داخلی و مدیریت جهادی و حمایت از کار و کالای ایرانی، حمایت موسسات بانکی و تولید داخلی، توسعه صادرات غیرنفتی و... توجه کافی شده است؟
امروز گروهی بدون توجه به ظرفیتهای داخلی به غلط نسخه شفابخش را در مذاکره با آمریکا و دوستی با شیطان بزرگ میدانند، در حالی که تحریمها فقط ۲۰ درصد میتواند بر اقتصاد کشور تاثیر بگذارد. دشمنان نظام و انقلاب تلاش کردند تا همراه با پیادهنظام خود اقتصاد کشور را تهدید کنند. واضح است که ربط دادن همه مشکلات به آمریکا آدرس اشتباه دادن است.
تاریخ اثبات کرده که نباید به حرفهای آمریکا و دولتهای غربی گوش داد. آمریکا، با هر پوزیشنی در ۴۰ ساله گذشته هیچ خیری به ایران نرسانده و هیچگاه نتوانستیم به آمریکا اعتماد کنیم. نشانه تفاوت نداشتن بایدن و ترامپ این است که بایدن هنوز رأی نیاورده، بر رجزخوانی علیه ایران تاکید میکند و این امر نشان میدهد که رئیس جمهور آینده آمریکا هر کسی که باشد سیاستهای دولت آمریکا در قبال ایران تغییر نمیکند. امیدواریم مجلس انقلابی همراه با دولت و مسئولان و مدیران تصمیمساز در حوزه اقتصادی، بدون نگاه به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بتوانند بر مشکلات اقتصادی فائق آیند. ایران اسلامی توانمندیها و بسترهای مناسبی برای تولید، اشتغال و صادرات دارد.