kayhan.ir

کد خبر: ۱۹۸۹۷۷
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۴
انگلیس

احتمال بی‌خانمانی صد‌ها هزار نفر

دوران توقف صدور احکام تخلیه منازل استیجاری در انگلیس پایان یافت و از روز گذشته دادگاه‌ها، احکام تخلیه منازل را صادر می‌کنند.



به گزارش خبرگزاری صداوسیما، دولت انگلیس قبلاً اعلام کرده بود تا روز ۲۴ ماه اوت، «سوم شهریور»، افرادی را که به علت همه‌گیری ویروس کرونا قادر به پرداخت اجاره مسکن یا اقساط وام بانکی نشده‌اند، نمی‌توان از منازلشان بیرون کرد. در پی درخواست‌های نمایندگان مجلس و شمار زیادی از مستاجران، دولت انگلیس با تمدید فقط یک ماهه طرح حمایت از مستاجران در شرایط کرونایی موافقت کرده بود.
روزنامه ایندیپندنت نوشت: اکنون مشخص شده است در مهلتی که دولت انگلیس برای مستاجران فراهم آورده بود، بیرون ریختن غیرقانونی اثاث مستاجرانی که نمی‌توانسته‌اند مبلغ اجاره مسکن را بپردازند، ۵۰ درصد افزایش یافت.
به نوشته این نشریه، در حالی که معمولا صاحبان خانه‌ها باید دست‌کم دو ماه پیش از تخلیه، در نامه‌ای به مستاجر، وی را آگاه سازند، اکنون موجران با در دست گرفتن قانون، بدون دادن نامه و فرصت، اثاث مستاجران را حتی گهگاه با خشونت، بیرون می‌ریزند.
این روزنامه نوشت؛ انتظار می‌رود در فصل سرد امسال، مشکلات مستاجران بیشتر شود. ایندیپندنت به نقل از یک فرد آگاه نوشت در یک مورد، مردی که فقط سه روز اجاره‌اش عقب افتاده بود، پس از کتک خوردن از عوامل صاحب خانه، اثاثش بیرون ریخته شد و اکنون در پارک‌ها می‌خوابد.
حزب کارگر انگلیس در بیانیه‌ای از دولت این کشور خواسته بود: «در شرایط همه گیری کووید ۱۹، ناتوانی از پرداخت مبلغ اجاره مسکن، نباید به حکم اخراج مستاجران منجر شود». این حزب خواهان حمایت از ۸/۵ میلیون مستاجر در این کشور، از جمله افرادی که در منازل شهرداری یا در خانه‌های مالکان خصوصی زندگی می‌کنند شده است که در برگیرنده سه میلیون مستاجر دارای فرزند است.
«جان مک دانل»، از اعضای ارشد حزب کارگر انگلیس و وزیر پیشین خزانه‌داری در دولت سایه این کشور پیشنهاد کرده بود مستاجرانی که به علت همه‌گیری کووید ۱۹ و تعطیلی کسب و کارها، قادر به پرداخت مبلغ اجاره مسکن نیستند، یک سال از خانه‌هایشان بیرون رانده نشوند. حزب کارگر انگلیس ماه پیش هشدار داد در صورتی که دولت انگلیس به سرعت دست به کار نشود، احتمالا به زودی، ۲۵۰ هزار نفر در این کشور، به علت ناتوانی در پرداخت مبلغ اجاره مسکن یا اقساط وام بانک، در معرض بی‌خانمانی قرار می‌گیرند. سازمان خیریه شلتر (Shelter) در انگلیس هشدار داده است حدود ۲۲۷ هزار فرد بالغ، از زمان آغاز همه گیری نتوانسته‌اند اجاره مسکن یا قسط وام مسکن خود را بپردازند و اکنون با خطر بی‌خانمانی مواجهند.