در مراسم قلم زرین بیان شد:
دوره پنج جلدی موسی کلیمالله منتشر میشود(اخبار ادبی و هنری)
مراسم هجدهمین دوره جایزه ادبی قلم زرین، با معرفی برگزیدگان خود در بخشهای بهترین کتابهای شعر، داستان و پژوهش و نقد ادبی در تالار همایشهای انجمن قلم برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، از جمال شورجه به عنوان هنرمندِ عضو انجمن قلم تجلیل شد.شورجه، کارگردان پیشکسوت سینما و تلویزیون که کارگردانی سریال فاخر حضرت موسی(ع) را نیز به عهدهدارد و مدتی است به دلیل سکته مغزی تحت درمان قرار دارد، در این مراسم گفت: خوشا به سعادت اهل قلم و اهل قلم زرین که تن استکبار را به لرزه درآورده است. بهتر بود یا یک اثر طبع شده نزد شما میآمدم، چند ماه دیگر دوره ۵ جلدی موسی کلیمالله منتشر میشود.
جواد شمقدری، کارگردان سینما و تلویزیون و رئیساسبق سازمان سینمایی نیز گفت: اینکه یک هنرمند در طول دهههای پس از انقلاب همچنان متعهد و پایدار و باورمند بر باورهای انقلابی خود بماند، کار سختی است. ممکن است در میان مردم این اتفاق آسان باشد اما افراد و صاحبان اندیشه فکر و هنر در شرف تندبادهای بسیار قرار میگیرند و طی سالهای اخیر دچار ریزش میشوند و در مقابل باورها و انقلاب میایستند اما ماندن بر سر آرمانها از امتیازات ویژه آقای شورجه است.
سیداحمد میرعلایی، تهیهکننده و کارگردان سریال موسی(ع) نیز در این مراسم گفت: جمال شورجه نه در کار که در زندگی هم اثرگذار بوده است؛ من فکر میکردم بعد از سکته مغزی، اثرش کمرنگ شود اما از آن روز، اقشاری که ابراز علاقه میکردند و نگرانش بودند، نشان از اهمیت به ایشان میداد.
وی با بیان خاطرهای از سریال «وعده دیدار» گفت: یک یهودی ایرانی در لندن چنان شیفته جمال شورجه شد که کلید خانهاش را به ما داد تا بتوانیم، فیلمبرداری کنیم.
در این مراسم، دکتر محسن پرویز رئیسانجمن قلم و کامران شرفشاهی دبیر هجدهمین جایزه قلم زرین سخنرانی کردند.
گفتنی است، برگزیدگان هجدهمین جایزه قلم زرین به این شرح معرفی شدند: بخش داستان بزرگسال: آتون نامه، نوشته محمداسماعیل حاج علیان، بخش شعر بزرگسال: به طور مشترک دو اثر به نامهای «فقط او بخواند» نوشته هادی محمدحسنی و «پرواز در پیله» سروده حامد حسینخانی، بخش داستان کودک و نوجوان: «تاریخ با طعم ذغال اخته» نوشته یوسف قوجق، بخش شعر کودک و نوجوان: دو اثر به طور مشترک انتخاب شدند؛ «باران در خودم میبارد» سروده حسین تولایی و «هزار و شصت و پانصد»، سروده طیبه شامانی و بخش نقد و پژوهش:
«حماسه مصیب نامه به تصحیح و مقدمه و تعلیقات» نوشته میلاد جعفرپور.