دهمین جشنواره عمار با «رؤیای ایرانی» برگزار میشود(اخبار ادبی و هنری)
دهمین دوره جشنواره عمار با موضوع ویژه «رویای ایرانی» از 12 تا 19 دی در سینما فلسطین برگزار میشود. امسال همچنین در جشنواره عمار از محمدرضا سرشار و عوامل سریال «گاندو» تجلیل خواهد شد.
نادر طالب زاده، دبیر دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در نشست خبری اعلام برنامههای این جشنواره گفت: مستندسازی بیترمز و جهادی در جشنواره عمار صورت گرفته و کم کم به تلویزیون ورود کرده است و این تفاوت جشنواره عمار با دیگر جشنوارههاست.
وی با ابراز امیدواری از نمایش فیلمهای عمار در صداوسیما افزود: عمار دکور نیست و به روح انقلاب باز میگردد؛ ما نیاز داریم این تحول و نفس تازه را در صدا و سیما هم ببینیم.
امین سردارآبادی، دبیر اجرایی دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار نیز در این نشست گفت: افتتاحیه این دوره از جشنواره عمار، یازدهم دی ساعت 18 در مرکز سرچشمه برگزار خواهد شد. نمایش آثار دهمین جشنواره عمار نیز از دوازدهم دی در سینما فلسطین آغاز میگردد. بیستم دی ماه نیز اختتامیه جشنواره برگزار خواهد شد.
وی افزود: امسال دوهزار و 683 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که ازاین تعداد 600 مستند،401 اثر فیلمنامه و بخشی نیز به داستان اختصاص داشت که نسبت به سال قبل 25 درصد افزایش را در بخشها شاهد هستیم.
وحید جلیلی، رئیسشورای سیاستگذاری جشنواره عمار نیز در این نشست خبری گفت: با گذشت 10 سال از برگزاری جشنواره عمار ما الان به یک نقطه قابل اتکا در جشنواره رسیدیم؛ شاید کمتر کسی گمان داشت این جریان تثبیت و نقطه امیدی برای فیلمسازان انقلاب اسلامیشود.
وی درباره بخشها و موضوعات دهمین دوره جشنواره عمار نیز توضیح داد: بخشهای این دوره از جشنواره عبارتند از «همت مومنانه» که به حوزه جنگ اقتصادی میپردازد، «ملت قهرمان»، «پایش و پالایش اجتماعی» یا نقد درون گفتمانی که شاید برخی صراحت فیلمهای این بخش را نپسندند اما ما میبایست در جریان فیلمسازی انقلابی به امر به معروف و نهی از منکر بپردازیم. در بخش «حافظه ملی» تاریخ سیاسی، اجتماعی، دفاع مقدس و نگاه ایرانیها را در بر میگیرد. بخش دیگر هم «رویای ایرانی» است. متاسفانه هرچقدر کشور پیشرفت میکند، انعکاسش در آینه سینما برعکس میشود. قاتلها، قاچاقچیها، کارتنخوابها و مفسدین سهم خود را دارند اما دانشمندان ایرانی سهمی از سینما در بیست سال گذشته ندارند.
رئیسشورای سیاستگذاری جشنواره عمار تصریح کرد: جایزه جشنواره عمار حتی یک ربع سکه هم نیست. در برخی سالها به لحاظ بودجه از نهادهای مختلف فرهنگی حمایت میشدیم، البته ارشاد بودجه ما را قطع کرده است.