kayhan.ir

کد خبر: ۱۷۸۱۴۰
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۲
برای ماله‌کشی بر افتضاح محصولات آمریکایی

بوئینگ مدیرعامل خود را اخراج کرد

هیئت مدیره شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکا به دلیل عدم توانایی مدیرعامل کنونی این شرکت در حل بحران مربوط به سقوط دو فروند هواپیمای بوئینگ 737 مکس، وی را اخراج کرد.

به گزارش راشاتودی، هیئت مدیره شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکا شب گذشته رسما اعلام کرد که دنیس مولنبرگ، مدیرعامل کنونی این شرکت، را به دلیل عدم توانایی در رفع بحران ناشی از سقوط دو فروند هواپیمای بوئینگ 737 مکس و تبعات آن از کار برکنار کرد.
در دو سانحه مربوط به سقوط هواپیماهای بوئینگ 737 مکس در اندونزی و اتیوپی مجموعا 346 نفر جان خود را از دست دادند. قرار است دیوید کالهون جای مولنبرگ را به عنوان مدیرعامل بوئینگ بگیرد.
بیانیه بوئینگ حاکی از آن است که کالهون در روز 13 ژانویه رسما هدایت بوئینگ را به دست خواهد گرفت.
بوئینگ اعلام کرده است:‌ این جابجایی برای بازگرداندن اعتماد به این شرکت لازم بود چرا که این هواپیماسازی آمریکایی در تلاش است تا اعتماد سرمایه‌گذاران، مشتریان و نهادهای هوانوردی بین‌المللی را مجددا به دست آورد.
این شرکت هواپیماسازی در بیانیه خود افزوده است: با مدیریت جدید در این شرکت بوئینگ مجددا به تعهد خود بر شفافیت کامل شامل مکاتبات فعال و مؤثر با سازمان هوانوردی فدرال آمریکا، دیگر سازمان‌های هوانوردی در جهان، و مشتریان صحه خواهد گذاشت.
از ماه مارس سال جاری به دلیل سوانح مذکور پرواز تمام هواپیماهای بوئینگ 737 در سراسر جهان ممنوع شده و تلاش بوئینگ برای بازگرداندن این هواپیماها به چرخه پروازی تاکنون با شکست مواجه شده است.
گفتنی است، در ۲۹ اکتبر ۲۰۱۸ (هفتم آبان ۱۳۹۷)، یک فروند هواپیمای ۷۳۷ مکس ۸ با کد رجیستر PK-LQP متعلق به شرکت لاین ایر در دریای جاوه اندونزی سقوط کرد و تمامی ۱۸۹ سرنشین این هواپیما که یک پرواز داخلی بود در این حادثه جان باختند. هواپیمای حادثه دیده تنها دو ماه بود که در خطوط هوایی لاین ایر جاکارتا پرواز می‌کرد.[۸]
در ۱۰ مارس ۲۰۱۹ (۱۹ اسفند ۱۳۹۷) دومین هواپیمای ۷۳۷ مکس ۸ متعلق به خطوط هوایی اتیوپی که به مقصد نایروبی پرواز کرده بود، دچار سانحه شد و تمامی ۱۵۷ سرنشین آن (از سی و سه ملیت مختلف) جان باختند.
پس از دو حادثه‌ اندونزی و اتیوپی، تمام کشورها استفاده‌ از این هواپیما را ممنوع کردند. همچنین ترامپ؛ رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا ، بعد از حادثه‌ هواپیمای اتیوپی و در پی اعتراضات گسترده و تحت فشار کنگره آمریکا، دستور تعلیق کلیه پروازهای این مدل از بوئینگ تا زمان روشن ‌شدن دلیل حوادث را در آمریکا صادر کرد. در پی این حوادث، سازمان هواپیمایی کشوری ایران نیز عبور تمام هواپیماهای این مدل را از آسمان ایران ممنوع اعلام کرد.
کشورهای غربی به ویژه آمریکا در عملی جنایتکارانه همواره محصولات جدید خود را بر روی مردم دیگر کشورها آزمایش می‌کنند و پس از رفع نواقص، در کشورهای خود اجازه استفاده از آن را می‌دهند. این مسئله به مرگ میلیون‌ها نفر در طول 200 سال اخیر
منجر شده است.