امامجمعه:
مشکلات کنونی اهواز ناشی از سوءمدیریت است
نماینده ولیفقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز گفت: مشکلاتی که اینک در اهواز مشاهده میکنیم محصول سوءمدیریت برخی از مدیران در گذشته است.
حجتالاسلام والمسلمین سید عبدالنبی موسویفرد بیان کرد: بارندگیهای اخیر باعث آبگرفتگی بسیاری از نقاط اهواز و خوزستان شد که مشکلات زیادی را برای مردم ایجاد و خسارتهای فراوانی به بار آورد.
وی افزود: اگرچه باران یک نعمت الهی است و تولید بیشتر محصولات کشاورزی را به دنبال دارد اما چرا باید به جایی برسیم که مردم به جای دعا کردن برای بارش باران، برای نباریدن باران دعا کنند؟
خطیب نماز جمعه اهواز ادامه داد: در سالهای گذشته که شاهد خشکسالی بودیم، گرد و غبار مشکلات زیادی را برای مردم خوزستان ایجاد کرد اما اکنون که بارندگیها فراوان شده باز هم مشکلات متعددی برای مردم به وجود آمده است.
وی بیان کرد: در کشورهای بارانخیز، بستر مناسب برای به حداقل رساندن خسارتها و استفاده هرچه بهتر از این نعمت الهی فراهم شده است اما در استان خوزستان و به ویژه اهواز، باران به چالش بزرگی برای مردم تبدیل شده است.
حجتالاسلام موسویفرد گفت: تمامی این حوادث از ملزومات طبیعت است و اگر نباشد نیز مشکلات زیادی برای مردم ایجاد میشود اما میتوان با مدیریت صحیح از خسارتهای احتمالی جلوگیری کرد.
وی افزود: رساندن اخبار معضلات خوزستان به گوش مقامات، میتواند در شتاب بخشی به رفع مشکلات موثر باشد.
امام جمعه اهواز ادامه داد: در سالهای گذشته در خرمشهر نیز چنین مشکلاتی وجود داشت اما یکصدایی بسیاری از مشکلات را برطرف کرد و تامین آب آشامیدنی و برطرف کردن مشکلات فاضلاب، اولویت اول خرمشهر شد.
وی گفت: اکنون نیز اولویت اول شهرستان اهواز فاضلاب و دفع آبهای سطحی و زیرسطحی است که با اجرای برنامههای کوتاه مدت و درازمدت میتوانیم بر این مشکل نیز غلبه کنیم.
وی افزود: در شرایط کنونی با توجه به اینکه بسیاری از استانهای کشور از امتیازات خوزستان سهم دارند باید به عنوان استان معین به کمک خوزستان آمده و در زمینه لایروبی فاضلاب و دفع آبهای سطحی و زیرسطحی تلاش کنند.
حجتالاسلام موسویفرد ادامه داد: در بسیاری از نقاط کشور بارندگیهای بیشتری را شاهد هستیم اما چنین خسارتهایی به بار نمیآید چرا که سیستم فاضلاب به نوعی است که آب سطحی نهایت در ۲۴ ساعت دفع میشود.
وی افزود: متاسفانه در شهرکهای جدید اطراف اهواز نیز برای دفع آبهای سطحی هیچ اقدامی صورت نگرفته و این به معنای مدیریت ضعیف و بیبرنامه است.