انتقاد فرماندار خلخال از عملکرد آب و فاضلاب روستایی
فرماندار خلخال با انتقاد از عملکرد شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اردبیل گفت: ضعف این شرکت به سایر طرحها و پروژههای عمرانی این شهرستان نیز لطمه زده است.
فریدون بابایی افزود: در حالی که همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار این شهرستان با استفاده از اعتبار صندوق توسعه ملی میبایست از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهرهمند میشدند، مسئولان آب و فاضلاب استان از این فرصت در خلخال استفاده نکردند.
وی بیانکرد: کندی و تاخیر بیش از اندازه در روند اجرایی طرحهای آبرسانی روستایی این شهرستان بر سایر طرحهای عمرانی منطقه از جمله اجرای طرح هادی و بهسازی معابر روستایی سایه انداخته و موجب رکود و تعطیلی این پروژهها شده است.
بابایی اظهارداشت: بسیاری از دستگاههای اجرایی مجری طرحهای عمرانی در انتظار پایان عملیات آبرسانی روستایی هستند اما شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همچنان به بیتوجهی و تاخیر در اجرا و یا تکمیل طرحهای آبرسانی ادامه میدهد.
او با بیان اینکه پروژههای احداث مجتمعهای آبرسانی روستایی خلخال محقق نشده و تعداد قابل توجهی از روستاهای این شهرستان با مشکل کمبود و نبود آب آشامیدنی مواجه هستند، گفت: ضعف عملکرد شرکت آب و فاضلاب روستایی موجب نارضایتی روستاییان شده است.
فرماندار خلخال همچنین با انتقاد از نحوه عملکرد اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل افزود: در حالی که یک خیر مدرسهساز تنها در مدت سه ماه ساختمان یک مدرسه را در روستای مرهجین خلخال تکمیل، تجهیز و تحویل آموزش و پرورش داده این اداره کل برای ساخت یک مدرسه بیش از ۱۰ سال زمان صرف میکند.
وی اظهار داشت: سه سال متوالی است که این اداره کل از افتتاح پروژه احداث مدرسه مسکن مهر شهر خلخال که جزو طرحهای افتتاحی است هر بار به بهانه تکمیل نشدن منصرف میشود.
او گفت: علاوه بر مدرسه مسکن مهر که عملیات اجرایی آن از سال ۸۷ آغاز شده و همچنان نیمهکاره است، هیچ یک از طرحهای مقاومسازی، تخریب و بازسازی مدارس این شهرستان پیشرفت قابل قبولی ندارند.
وی با اشاره به بلاتکلیفی پروژه احداث چمن مصنوعی ورزشگاه پوریای ولی خلخال افزود: هشت میلیارد ریال اعتبار این پروژه از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده تامین شده اما این اعتبار در این شهرستان هزینه نشده و در صورت ادامه این روند موضوع با طرح شکایتی در دیوان محاسبات پیگیری خواهد شد.
فرماندار خلخال گفت: در سال آینده شاخص و ملاک توزیع اعتبارات عمرانی دستگاههای اجرایی نحوه و میزان عملکرد آنها در جذب اعتبارات امسال بوده و اعتبار دستگاههای ضعیف حذف خواهد شد.
وی با انتقاد از عملکرد برخی مسئولان دستگاههای اجرایی شهرستان گفت: در هر صورت کمبود و یا کاهش تخصیص اعتبارات نمیتواند بهانهای برای کندی عملیات اجرایی طرحهای عمرانی باشد.