محصولی در برنامه شناسنامه مطرح کرد
انتقاد از معیارهای دوگانه دولت در برابر قانون
وزیرسابق کشور در پاسخ به صحبتهای هفته پیش سخنگوی دولت تاکید کرد: بعضیها قانون را فقط وقتی به نفعشان است، اتفاق خوب میدانند.
صادق محصولی وزیر سابق کشور و عضو جبهه پایداری در برنامه تلویزیونی شناسنامه در واکنش به صحبت هفته پیش دکتر نوبخت در «شناسنامه» که گفته بود ما هنوز منتخب سال 84 را مظهر جمهوریت نظام نمیدانیم و دلمان هم هنوز با ایشان صاف نشده، گفت: «این باعث تاسف است که افرادی که ادعای دلبستگی به نظام را دارند چنین مواضعی را مطرح میکنند. بعضیها هستند که قانون را فقط وقتی قانون میدانند که به نفعشان باشد. مثلا در زمینه معوقات بانکی همانطور که دادستان محترم هم گفت متولیان دولتی در این زمینه رغبت و انگیزه چندانی برای پیگیری وصول معوقات بانکی ندارند چون افرادی که وامهای کلان دریافت کردهاند از عناصر دولتی هستند! اگر جایی که مورد نظرمان است بگوییم قانون خوب است اما جایی که اتفاق باب میل ما نمیافتد بگوییم قانون اشکال دارد که اتفاق خوبی نمیافتد!» وی افزود: «آقای روحانی با حدود 50+0/7درصد آراء رئیسجمهور شدند و به عقیده ما ایشان منتخب مردم هستند و ایشان را دعا میکنیم و با نگاهی حمایتی عمل میکنیم. اما این را نمیگوییم که چون ایشان مورد حمایت ما نبوده، توسط مردم انتخاب نشدهاند. به نظرم دوستان باید در این نوع نگاهشان تجدیدنظر داشته باشند.»
وزیر کشور دولت نهم در مورد ارزیابی عملکرد خود در انتخابات 88 اظهار داشت: «اینکه بگوییم نیروهای امنیتی پیشبینی چنین فتنه بزرگی را کرده بودند و آن را به ما انتقال داده بودند، متاسفانه اینطور نبود اما ما چون درگذشته شرایط بحرانی را تجربه کرده بودیم روز به روز میدیدیم که فضا به سمت و سوی دیگری حرکت میکند و حس کردیم کسانی هستند که به دنبال ایجادفتنه هستند. پیشبینی که ما در مورد این انتخابات داشتیم باعث شد در اعلام نتایج شفاف عملکرد مناسبی داشته باشیم.»
محصولی در واکنش به اینکه یکی از انتقادات به وزارت کشور شما این است که خیلی زود موضوع اعلام نتایج انتخابات 88 را کلید زدید هم ابراز داشت: «ما تعامل خوبی با نمایندگان کاندیداها داشتیم اما آنها چیزی فراتر از قانون از ما انتظار داشتند و ما هم مطابق قانون عمل میکردیم. قانون میگفت نامزدها میتوانند پای صندوق رای نماینده داشته باشند که همه این چهار نامزد نمایندگان خود را پای صندوقها فرستاده بودند. آقای موسوی که در راس آن فتنه قرار داشت هم بیش از همه نامزدهای دیگر پای صندوقها نماینده داشت.» وی افزود: «هیچ کدام از نامزدها برای دیدار با من درخواستی نداشتند که من بخواهم آن را رد کنم چون مشکلی نداشتیم که نخواهیم با آنها دیدار داشته باشیم. ما در این انتخابات برای اولینبار در کشور و شاید هم دنیا نتیجه آرای صندوق به صندوق را در کل کشور در معرض دید عموم قرار دادیم. حتی یک مورد هم وجود نداشت که اینها بتوانند بگویند رأیی که شما اعلام کردید خلاف چیزی است که با حضور نماینده ما صورت جلسه شده است. انتخابات بسیار شفاف بود اما موضوع چیز دیگری بود و از ابتدا بنا بر این بود که در کشور ما هم چیزی شبیه به انقلابهای رنگی که در کشورهای دیگر انجام شده را راهاندازی کنند.»
محصولی همچنین گفت: «کسانی که در وزارت کشور فعالیت داشتند و نتایج انتخابات را جمعآوری میکردند عموما در زمان مسئولیت آقای تاجزاده در وزارت کشور آمده بودند و همه از نتایج انتخابات با خبر بودند. اینکه ما نتایج به دست آمده از انتخابات را اعلام نمیکردیم شبهزا بود. ما وظیفه داشتیم مرحله به مرحله نتایج انتخابات را به مردم اعلام کنیم.
به گزارش فارس، وی با بیان اینکه من از قصد آقای موسوی برای مصاحبه پیش از اعلام نتایج باخبر نبودم تاکید کرد: «آن زمان هنوز برخی از شعب در حال رأیگیری بودندو شمارش آراء شروع نشده بود. البته اگر ایشان آن مصاحبه را هم انجام نمیداد طبق پیشبینیهایی که از قبل انجام داده بودیم قصد داشتیم نتایج انتخابات را مرحله به مرحله به اطلاع مردم برسانیم. حتی یک مورد هم نبود که اینها بخواهند اعتراض کنند و به همین دلیل هم حاضر به بازشماری نشدند.»