kayhan.ir

کد خبر: ۱۶۶۰۶۹
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۶
یک مسئول اعلام کرد

اجرای طرح‌های آبخیزداری در بیش از ۱۰ هزار نقطه کشور

مدیرکل دفتر آبخیزداری و آبخوان داری سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری گفت: هم اکنون اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری بیش از ۳۷ تا ۳۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.




ابوالقاسم حسین پور در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان، با‌اشاره به اینکه اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوان داری در سال جدید بیش از ۳۷ تا ۳۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، اظهار کرد: هم اکنون در تمامی استان‌ها پروژه‌های سال ۹۸ را پس از شروع سال جدید آغاز کردیم به طوریکه ظرف مدت ۲ ماهه پروژه ارغوان را به بهره‌برداری رساندیم.
وی با‌اشاره به اینکه مقدمات اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان داری برای سال جدید در کشور فراهم است، افزود: با توجه به تجربه سال ۹۷ درخصوص اجرای فعالیت هماهنگ و متمرکز جامع که حاصل تجریه کار تیمی و گروهی بود، از ابتدای امسال در ستاد آبخیزداری و آبخوان داری، پروژه‌ها هر هفته مورد بررسی قرار می‌گیرد، از این رو پیش‌بینی می‌شود که عمده پروژه‌ها در هفته دولت به بهره‌برداری رسد.
حسین پور با‌اشاره به اینکه بخش عظیم پروژه‌ها با پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصد در حال اجراست، بیان کرد: براین اساس تخصیص اعتبارات سال جدید امری مهم به شمار می‌رود چرا که تمامی تلاشمان بر آن است که در صورت اختصاص اعتبار تا پایان شهریور کار‌های مکانیکی و بیومکانیکی مربوط به پروژه‌ها را به پایان برسانیم.
مدیرکل دفتر آبخیزداری و آبخوان داری سازمان جنگل‌ها با‌اشاره به اثربخشی اجرای فعالیت‌های آبخوان‌داری و آبخیزداری در کشور گفت: اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان داری در حفظ منابع آب و خاک، تقویت قنوات در پایین دست فعالیت‌ها، احیا پوشش گیاهی، برقراری تعادل و توازن اکوسیستم‌های طبیعی و کاهش خسارت سیل تاثیر بسزایی دارد.
به گفته وی، امسال اجرای طرح‌های آبخیزداری در بیش از ۱۰ هزار نقطه کشور برای یک هزار و ۳۴ حوزه آبخیز با اعتباری حدود یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برنامه‌ریزی شده است.
حسین پور در پایان با‌اشاره به اینکه سال گذشته ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل صندوق توسعه ملی به پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان داری اختصاص یافت، تصریح کرد: با توجه به اهمیت پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان داری، امسال اعتبار پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان داری با افزایش ۲ برابری نسبت به مدت مشابه سال قبل به یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافته است چرا که اجرای این پروژه‌ها حلقه مفقوده سیل اخیر به شمار می‌رود.