کتاب صهیونیستی پس از 20 سال در ایران چاپ شد(اخبار ادبی و هنری)
کتاب صهیونیستی «فهرست شیندلر» نوشته توماس کینلی، که به افسانهسرایی درباره کشتار یهودیان طی جنگ جهانی دوم موسوم به هلوکاست، پرداخته و به دلیل دروغپردازی، تحریف تاریخی و برجسته ساختن افسانههای صهیونی، اجازه انتشار دریافت نکرده بود، بالاخره پس از 20 سال از وزارت فرهنگ دولت اعتدال، مجوز انتشار گرفت و توسط انتشارات جمهوری منتشر گردید. کتاب یاد شده، یک بار در سال 1379 چاپ شد ولی پس از آن دیگر مجوز نشر نگرفته بود. این در شرایطی است که انتشار کوچکترین شک و شبهه مثلا راجع به ارقام کشتهشدگان هلوکاست یا وجود اتاقهای گاز و یا امثال آن، در اروپا و آمریکا، بازداشت و محاکمه و مجازاتی تا 11 سال زندان در بر دارد. این قانون ضد آزادی طی دهههای گذشته فقط به دستگیری و محاکمه و زندانی شدن محققان و اندیشمندانی همچون روژه گارودی و روبر فوریسون و دیوید ایروینگ و نورمن فینکلشتاین و... محدود نشد، بلکه بسیاری نشریات و افراد معمولی را هم در بر گرفت. مثلا تقریبا دو سال پیش پیرزنی 88 ساله در آلمان تنها به دلیل اینکه از یک کتاب نقل کرده بود اردوگاههای کار اجباری یهودیان در جنگ جهانی دوم واقعیت ندارد، به جرم «انکار هلوکاست»، محاکمه و به زندان محکوم شد. این پیرزن به نام «اورسلا هاوربک»، پیش از این نیز به اتهام سخنان مشابه به 10 ماه زندان محکوم شده بود!!
یا اواخر سال 2017 میلادی نیز وقتی در ویژهنامه ژانویه 2018 نشریه کودکانه «یوپی» در فرانسه در جملهای نوشته شد که «از نظر برخی دولتها، اسرائیل یک کشور واقعی نیست»، تمامی شمارههای آن حتی از روی دکههای مطبوعاتی جمعآوری شد! و نشریه یاد شده محکوم شد در شماره بعدیاش، توضیح کاملی در مورد اسرائیل به چاپ برساند.
و یا «دیتر هانیتش»، کاریکاتوریست باسابقه روزنامه «زود دویچه زایتونگ» چاپ آلمان به دلیل ترسیم کاریکاتوری از نتانیاهو نخستوزیر اسرائیل از این روزنامه اخراج شد!
حالا باید قضاوت کرد که آزادی چاپ و نشر در ایران بیشتر است یا در آمریکا و اروپا؟!
یادآوری میشود استیون اسپیلبرگ (فیلمساز صهیونیست آمریکایی) 26 سال قبل بر اساس این کتاب و به همین نام فیلمی ساخت که برگزارکنندگان مراسم اسکار، علیرغم حضور فیلمهای بسیار قویتر، اما به دلیل رویکرد ایدئولوژیک و صهیونیستی فیلم، 7 جایزه اسکار را به فیلم یاد شده دادند!