سناتور ایالت ویرجینیا: ما آمریکاییها از داعش و القاعده حمایت کردهایم
«ریچارد بلک»، سناتور ایالتی ویرجینیا ضمن اذعان به حمایت واشنگتن از تروریستهای تکفیریتصریح میکند ایرانیها در نبرد با گروههایی چون داعش و القاعده خون دادهاند.
سرویس خارجی
برخی کارشناسان و چهرههای سیاسی آمریکا بارها به حمایت واشنگتن از تروریستهای تکفیریها در غرب آسیا اعتراف کردهاند. این در حالی است که رئیسجمهور و وزیر خارجه آمریکا کمتر روزی است ایران را حامی تروریسم خطاب نکند. در همین رابطه «ریچارد بلک»، سناتور ایالتی ایالت ویرجینیا اظهارات قابل تاملی دارد. او میگوید، طرح افزایش 1500 نفری نیروهای آمریکایی در منطقه غرب آسیا، تنها به بیثباتی منطقه منجر خواهد شد. وی که با خبرگزاری «اسپوتنیک» گفتوگو میکرد در ادامه میگوید:«هر زمانی که ما نیروهایمان در خاورمیانه افزایش بدهیم، نتیجه منفی دارد و هرگز منجر به نتیجه مثبت نمیشود. ما نیرو میفرستیم تا از نیروهایمان در برابر حمله حفاظت کنند، چرا آنها را از منطقه خارج نمیکنیم تا به آنها حمله نشود؟ در این صورت لازم نیست نگران حمله به آنها باشیم.»
«بلک» سپس ضمن انتقاد از خواستههای دوازدهگانه دولت آمریکا از ایران تصریح میکند:«آنها از ایران میخواهند تا نیروهای خود را از سوریه خارج کند. اگر چنین اتفاقی بیفتد، آنگاه سوریه که بهطور قابل توجهی به ایران اتکا دارد بهطور جدی تحت تهدید القاعده قرار میگیرد. اگر ایران حمایت خود را از سوریه قطع کند، این امر بار دیگر باعث خواهد شد که سوریه صحنه حضور جهادیهایی (تروریستهایی) شود که قول دادهاند سر تمام مسیحیها را ببرند و زنان مسیحی را به بردگی بگیرند و نشان دادهاند که چنین اقداماتی را انجام میدهند.» این سناتور ایالتی آمریکا با اذعان به اینکه «آمریکا بهطور مستقیم و غیرمستقیم از داعش و القاعده حمایت کرده» میافزاید: «ایرانیها برای نبرد با داعش و القاعده خون دادهاند. این ایده که ایران به سران القاعده پناه میدهد مرموز است. ما چگونه میتوانیم چنین ادعایی را مطرح کنیم حال آنکه ایرانیها در میدان نبرد با القاعده میجنگند. این باور که ایران به طریقی در حال کمک به القاعده است، عجیب و غریب است...آمریکا برای القاعده در استان ادلب سوریه پوشش دیپلماتیک فراهم میکند. سلاحهای آمریکایی به دست القاعده میرسند، ما آنها را به دیگر گروهها میدهیم و آنها سلاحها را به القاعده میفروشند». «بلک» در بخش دیگری از مصاحبه با اسپوتنیک تاکید میکند که ایران اجازه بازرسی همه سایتهای خود را نخواهد داد چرا که: «ایرانیها هرگز چنین چیزی را نمیپذیرند. این به معنای دعوت از جاسوسان برای دستیابی به جزئیات اطلاعات مکانهای نظامی است.»