هشدار قزوه به باندبازی در تولید تیتراژ سریالها(اخبار ادبی و هنری)
یک شاعر تأکید کرد: متاسفانه خواننده ما فکر میکند که اگر فلان ترانهسرایی که خارجنشین است برایش شعر بگوید، خیلی باکلاستر به نظر خواهد رسید. مدیر ما شهامت ندارد که ریشه این جریان و مجوز دادنها را به زمین بزند.
علیرضا قزوه، در ارتباط با انتقاد رهبر معظم انقلاب بر شعر ترانهها به خبرگزاری دانشجو گفت: من همه مشکلات را فقط بر گردن کارشناسان حاضر در مرکز شعر و موسیقی صداوسیما و ... نمیدانم؛ چرا که برخی از این دوستان فضا را میشناسند، اما مشکل را باید جای دیگری هم گرفت.
وی افزود: همین فیلمساز و تهیهکنندهای که سریالهای ما را میسازند گاه دور خود تیمی را جمع کردهاند که اجازه کار به هر خواننده و ترانهسرایی را نمیدهند. گاه همین خواننده و آهنگساز و ... معروف است، که میگوید اگر فلان آقا و خانم ترانه سرا یا شاعر نباشد، من تیتراژ را نمیخوانم! باید این بازندبازیهای خطرناک را کنار بگذارند.
این شاعر متعهد ادامه داد: ما آدمهای باسواد در حوزه شعر و ترانه کم نداریم؛ اما انگار کسی به حرف اینها گوش نمیدهد. نه تنها در صداوسیما بلکه در وزارت ارشاد نیز همین مشکل وجود دارد.
قزوه افزود: باید در زمینه ترانه و سرود بیش از اینها تاثیرگذار وارد شویم و این را در مجوزها و پخش کردنها دقت کنیم. همینطور که زمانی که خود بنده نیز مسئول این امر در ارشاد بودم، سعی میکردم اجازه ندهم هرچیزی پخش شود.
شاعر «از نخلستان تا خیابان» اضافه کرد: همان زمان میدیدم افرادی به اسم اینکه مثلا مردم این شعر و این خط فکری را دوست دارند، میخواستند برای هر قطعهای مجوز بگیرند درحالیکه هدفشان جز زمین زدن زبان فارسی و شعر گویا چیز دیگری نبود.
وی تأکید داشت: متاسفانه خواننده ما فکر میکند که اگر فلان ترانهسرایی که خارج نشین است برای شعر بگوید، خیلی باکلاستر به نظر خواهد رسید. مدیر ما شهامت ندارد که ریشه این جریان و مجوزدادنها را به زمین بزند.
شاعر «با کاروان نیزه» اینگونه اعتقاد داشت: واقعا برخی خوانندگان ما این درک شعری را ندارند که سراغ هر شعری نروند. همچنان معتقدم که باید جلوی اینجور ترانهها و البته بازندهایی که ترانهساز و خواننده و ... تشکیل دادهاند را گرفت.