kayhan.ir

کد خبر: ۱۵۸۹۰۶
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۷
رئیس ‌اتحادیه نانوایان:

مشکلی در توزیع آرد وجود ندارد

رئیس ‌اتحادیه نانوایان با اشاره به رفع مشکلات سامانه آرد و نان اعلام کرد مشکلی در توزیع آرد وجود ندارد.




محمدجواد کرمی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه مشکلی در توزیع آرد وجود ندارد، اظهار داشت: با توجه به رفع مشکلات سامانه جامع آرد و نان، کارخانه‌های آردسازی به موقع آرد را در اختیار واحد‌ها قرار می‌دهند.
وی از افزایش قیمت آرد خبر داد و گفت: با توجه به افزایش ۳۵ درصدی هزینه‌های کارگری، کارخانه‌های آردسازی به دنبال آن هستند تا نرخ آرد را حدود ۱۰ درصد افزایش دهند که در صورت تحقق این موضوع بالطبع باید این افزایش در بخش نان صورت
 گیرد.
رئیس ‌اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی ادامه داد: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید نظیر بیمه و کارگری و غیره واحد‌های نانوایی باید نرخ پیشنهادی خود را به دولت اعلام کند تا براساس آن مسئولان دولتی تصمیمات لازم را اتخاذ کنند چرا که قیمت‌گذاری نان در بخش دولتی بر عهده دولت است.
کرمی با انتقاد از ثبات قیمت نان در چهار سال اخیر بیان کرد: سال گذشته مرکز وزارت بازرگانی استان تهران طی بررسی‌های صورت گرفته به این نتیجه رسید که نرخ نان به سبب افزایش هزینه‌های تولید و ثبات قیمت در چهار سال اخیر باید ۳۵ درصد افزایش یابد که در مقابل دولت اجازه این افزایش نرخ را نداد.
به گفته وی، با توجه به ثبات نرخ نان در سال‌های گذشته از دولت انتظار می‌رود که مطابق هزینه‌های تولید مجوز افزایش قیمت نان را صادر کند تا اجحافی در حق نانوایان صورت نگیرد.
رئیس ‌اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی با اشاره به اینکه نانوایان با مشکلات متعددی در امر تولید روبرو هستند، بیان کرد: با توجه به ثبات نرخ نان در سال‌های اخیر، نانوایان برای جبران هزینه‌های تولید چاره‌ای جز کاهش وزن خمیر ندارند که این امر در کیفیت نهایی محصول تاثیرگذار است.
کرمی اضافه کرد: با توجه به کاهش کیفیت نان و نارضایتی مردم از بی‌کیفیتی نان‌های تولیدی انتظار می‌رود که دولت هر چه سریع‌تر نرخ جدید نان را مطابق با هزینه‌های تولید اعلام کند تا نانوایان برای جبران هزینه‌های خود مجبور به کاهش کیفیت
نباشند.
گفتنی است، تثبیت قیمت نان طی چهار سال گذشته موجب ضرر و آسیب مالی به نانوایان شده و در شرایطی که تورم سال‌های گذشته رقم قابل توجهی بوده، درآمد این قشر زحمتکش همچنان ثابت مانده است. اگر دولت قصد حمایت از مردم را در زمینه مصرف نان داشت، باید مابه‌التفاوت قیمت واقعی و قیمت کنونی را به نانوا پرداخت می‌کرد، نه اینکه زیان این تثبیت قیمت را برگردن نانوا می‌انداخت.