kayhan.ir

کد خبر: ۱۵۸۹۰۲
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۶
وزیر صنعت:

سازمان حمایت در برخـورد با متخلفان ترس نداشته باشد

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سازمان حمایت در برخورد با دلالانی که قیمت‌ها را در فرایند توزیع چندین برابر افزایش می‌دهند، ترس نداشته باشد.




به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، رضا رحمانی در نشست هم‌اندیشی برنامه‌های نظارتی سال ۹۸ با محوریت طرح ویژه ماه مبارک رمضان اظهار کرد: متخلفان دانه درشت نباید احساس امنیت داشته باشند. از سازمان حمایت انتظار داریم با آن دسته از افراد که با دلالی، قیمت‌ها را در فرآیند توزیع چندین برابر افزایش می‌دهند، برخورد کند و در برخورد با متخلفان ترس نداشته باشد.
وی ادامه داد: به جای صرف زمان بازرسان برای برخورد با مواردی همچون عدم درج قیمت و ارائه فاکتور، باید زمان آنها را بیشتر به کنترل قیمت نهایی کالاها اختصاص دهیم و برخوردها از مبدا تولید و
عرضه باشد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه مردم باید در کف بازار احساس کنند که بی‌پناه نیستند و سازمان حمایت پیگیر حقوق آنهاست، تصریح کرد: فروشنده و تامین‌کننده هم باید بدانند که با آنها تعارف نداریم و با هر تخلفی برخورد می‌کنیم، در این شرایط است که تخلفات کاهش
می‌یابد.
رحمانی افزود: ضرورت دارد که به اتاق اصناف و اتحادیه‌ها در حوزه نظارت فرصت بیشتری داده شود و آنها نیز در این زمینه نشان داده‌اند که از اراده لازم برای برخورد با متخلفان برخوردارند.
وی با‌ اشاره به لزوم به روزرسانی سیستم‌های نظارت گفت: قیمت‌ها باید توسط سامانه‌های آنلاین و یکپارچه کنترل شود که در این خصوص سامانه انبار و تجارت را داریم و در ادامه باید به سمتی برویم که فروش یک آب معدنی هم به صورت آنلاین ثبت
شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه دشمنان با اجرایی شدن تحریم‌ها گمان می‌کردند دمینوی تعطیلی واحدهای تولیدی در سه ماه پایانی سال ۹۷ آغاز می‌شود، ادامه داد: در داخل نیز برخی اعتقاد داشتند که واحدهای تولیدی با مشکلات جدی روبرو می‌شود که با اتخاذ تدابیری، این نقشه دشمنان برباد رفت.
رحمانی ادامه داد: هیچکدام از مشکلاتی که در سال گذشته وجود داشت تبدیل به بحران نشد و این مهم با روحیه جهادی اتفاق افتاد. برای غلبه بر مشکلات باید اقدامات سال گذشته را ادامه دهیم. ظرفیت‌های تولیدی غیرفعالی وجود دارد که در قدم دوم باید آنها را فعال
کنیم.
وی ادامه داد: واحدهای تولیدی به نقدینگی نیاز دارند که باید بانک‌ها این نیاز را رفع کنند و بحث دیگر تامین مواد اولیه داخلی و خارجی مورد نیاز تولید است که در این خصوص باید برنامه‌ریزی لازم صورت گرفته و شرایط به صورت آنلاین بررسی شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: شرکتی نباید به خاطر کمبود مواد اولیه تعطیل شود و باید وضعیت مواد اولیه واحدها به خصوص واحدهای مهم که تولیداتشان با زندگی روزمره مردم سروکار دارد را به لحظه پیگیری کنیم. زمانی که در جنگ اقتصادی هستیم، باید مثل یک قرارگاه سازماندهی کنیم و همه پای کار باشیم.