رئیسکمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی تشریح کرد
شگرد دولت برای تحمیل کنوانسیونها ترساندن مردم است
فولادگر میگوید: دولت برای اعمال فشار بر مجلس و سایر نهادها در راستای تصویب کنوانسیونها از راه دیگری وارد میشود و سیاست مرعوبسازی مردم را دنبال میکند.
کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی پس از اعمال دور جدید تحریمها علیه ایران و خروج آمریکا از برجام جلسات متعددی را برای بررسی وضعیت تولید برگزار کرد تا دلایل افزایش قیمت کالاها و مشکلات تولید را مورد بررسی قرار دهد. فولادگر رئیساین کمیسیون در گفتوگو با مهر در این زمینه اعتقاد دارد «دولت آمادگی آفندی و پدافندی لازم برای مقابله با تحریمها را نداشته است.»
وی با انتقاد از وجود تصوری خوشبینانه در میان دولتیها، که شاید یکی از اصلیترین دلایل وضعیت اکنون برجام است، گفت: «برخی اعضای دولت تصور میکردند شاید بتوان از طریق دموکراتها اقدام کرد و مشکل اعمال تحریمهای جدید را حل نمود. برخی از دولتمردان نیز معتقد بودند این اقدام ترامپ تنها یک بلوف و تهدید سیاسی است و تحریمهای جدیدی علیه ایران اعمال نمیشود.»
حمیدرضا فولادگر که نمایندگی مردم اصفهان در مجلس را به عهده دارد ساختار معیوب اقتصادی کشور و ناکارآمدیهای مدیریتی را عامل اصلی مشکلات اقتصادی خواند و تاکید کرد: «۲۰ تا ۳۰ درصد مشکلات اقتصادی ناشی از تحریمهاست و بالای ۵۰ درصد مشکلات بخش تولید و گرانیها ناشی از سوءمدیریتها میباشد.»
فولادگر معتقد است «دولت با وعده و وعید مجلس، شورای نگهبان و مجمع تشخیص را وادار به تصویب برجام کرد اما این بار میخواهد با سیاست مرعوبسازی، مجمع تشخیص را وادار به تصویب کنوانسیونهای CFT و پالرمو کند.»
وی تاکید میکند «پیوستن به این کنوانسیونها راهکار حل مشکلات اقتصادی نیست. همچنان نسبت به دو لایحه CFT و پالرمو نگرانیهای جدی وجود دارد و با توجه به دغدغههای موجود ممکن است مجمع تشخیص نیز این دو کنوانسیون را تصویب نکند. اگر مجمع بخواهد این دو لایحه را تصویب کند نیز اصلاحات اساسی بر روی این دو لایحه ایجاد خواهد کرد. تعبیرهای آقای رئیسجمهور در مورد کنوانسیونها صحیح نیست و تصویب یا عدم تصویب این کنوانسیونها به این حد در حل مشکلات اقتصادی تأثیرگذار نیستند.»