kayhan.ir

کد خبر: ۱۵۵۹۶۸
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۴
نظرسنجی‌ها می‌گویند

علاقه ۸۵ درصد دانشجویان به انقلاب اسلامی و امام و رهبری /اعتقاد بالای ۹۲ درصد دانشجویان به خدای واحد، معاد، پیامبر و ائمه(ع)

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: نظرسنجی‌های ما نشان می‌دهد که به‌طور میانگین بالای ۹۲ درصد دانشجویان ما اعتقاد به خدای واحد، معاد و پیامبر دارند و چون شیعه هستند قطعاً بحث امامت هم در این اعتقاد وجود دارد. ۹۲ درصد میانگین است و ما ۹۷ درصدی هم داشته‌ایم؛ بیش از ۸۵ درصد گفته‌اند ما انقلاب اسلامی را دوست داریم. حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری و شخصیت‌های ملی و فرهنگی کشور خود را دوست داریم و به آنان علاقه‌مندیم.




به گزارش فارس به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: به لحاظ اینکه فضای فرهنگی کشور و فضای محیط‌های دانشجویی، فضایی مذهبی- اعتقادی است، آمار و ارزیابی و نظرسنجی‌هایی که توسط دانشگاه، حوزه معاونت فرهنگی، حوزه معاونت دانشجویی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری انجام گرفته است که شاخص‌های خیلی خوبی است.
وی اظهار داشت: نظرسنجی‌های ما نشان می‌دهد که به‌طور میانگین بالای ۹۲ درصد دانشجویان ما اعتقاد به خدای واحد، معاد و پیامبر دارند و چون شیعه هستند قطعاً بحث امامت هم در این اعتقاد وجود دارد. ۹۲ درصد میانگین است و ما ۹۷ درصدی هم داشته‌ایم؛ بیش از ۸۵ درصد گفته‌اند ما انقلاب اسلامی را دوست داریم. حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری و شخصیت‌های ملی و فرهنگی کشور خود را دوست داریم و به آنان علاقه‌مندیم.
غلامی خاطرنشان کرد: بیش از ۷۰ درصد دانشجویان گفته‌اند در صورتی که برای میهن اتفاقی پیش آید ما ایستادگی می‌کنیم و این آمار زیبایی است. این موارد الزاماً ارتباط مستقیمی با یکدیگر ندارند که بگوییم مثلاً اگر کسی از بنده ناخشنود بود حتماً با انقلاب، دین، مذهب و اعتقادات مشکل دارد. لذا آمار نشان می‌دهد که فضای موجود در دانشگاه‌ها فضای خوبی است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان داشت: دل همه جوانانی که در خارج از کشور تحصیل کرده‌اند و به هر دلیلی به کشور بازنگشته‌اند برای نظام و انقلاب می‌تپد. بنده به واسطه سفرهای خارجی یا به دلیل آشنایی با والدین و اساتید دانشجویان، جوانانی را می‌شناسم که به هر دلیل در خارج از کشور هستند و می‌گویند ما لحظه شماری می‌کنیم تا شرایطی حاصل شود و بتوانیم به کشور بازگردیم و ما باید بتوانیم این ارتباطات را حفظ کنیم. جذب نخبگان ایرانی خارج از کشور جزو برنامه‌های ما است.
وی خاطرنشان کرد: کارهای پژوهشی مشترک می‌تواند این ارتباط را برقرار و تقویت کند و به سمت داخل کشور هدایت کند. بالاخره باید قبول کنیم که جاذبه‌هایی در خارج از کشور وجود دارد و علیرغم دلسوزی و علاقه و وابستگی به داخل، می‌تواند آنان را نگه‌دارد. ما باید بتوانیم این جاذبه‌ها را خنثی کنیم؛ در همین رابطه ما نزدیک ۱۵۰ پروژه مشترک با دانشگاه‌های خارج از کشور داریم که اساتید دکتری ما با اساتید و محققین خارجی انجام می‌دهند که بخش درخور توجهی از اساتید خارجی، افراد ایرانی مقیم خارج از کشور هستند و استاد ایرانی دانشگاه‌های خارجی هستند. به همین جهت این ارتباطات به‌خوبی انجام شده است.