حمله رسانههای اصلاحطلب به دو رئیسسازمان سینمایی دولت روحانی(اخبار ادبی و هنری)
ضعف در مدیریت سازمان سینمایی در دو دولت یازدهم و دوازدهم، انتقادات شدید رسانههای زنجیرهای را هم برانگیخت، روز گذشته دو رسانه به مدیر سابق و کنونی سازمان سینمایی حمله کردند.
یکی از این رسانهها از تلاش رئیسسازمان سینمایی دولت یازدهم برای تخریب مدیر قبل از خودش پرده برداشت. روزنامه آرمان ضمن عذرخواهی از جواد شمقدری، نوشت: «سال 92 بود که حجتالله ایوبی به عنوان رئیسسازمان سینمایی معرفی شد؛ او اگرچه تجربه وآگاهی کافی به حوزه سینما نداشت اما وعدههایی داد که با گذشت زمان مشخص شد، کارشناسی نبوده و قابلیت اجرا هم ندارد و بیشتر جنبه تبلیغاتی داشته است؛ زیرا در عمل انتظارات حداقلی برآورده نشد. مدتی از مدیریت او بر کرسی ریاست سازمان سینمایی گذشت که با افزایش انتقادات نسبت به عملکردش روبهروشد و به جای تلاش برای رفع مشکلات حوزه مدیریتیاش با فرافکنی مسیری را در پیش گرفت که نشانی از راستی نداشت. اکنون بهراحتی میشود از سناریوی او رمزگشاییکرد؛ ایوبی برای جبران کاستیها و ضعف خود اقدام به خبرسازیهای کذب، ابهام آفرینی، شبههافکنی و ارائه اطلاعات نادرست به رسانهها کرد که نمونه آن ادعایی درباره فیشهای حقوقی مدیران سابق سازمان سینمایی بود. ادعایی که سریع مشخص شد غیرواقعی است. آن زمان حتی آقای جواد شمقدری در واکنش به اتهامزنیها به مدیران سابق سازمان سینماییگفته بود: «واقعا جای تأسف است که یک مدیر چگونه با دروغگویی و ابهامآفرینی زمینهساز گسترش شایعهای بیپایه و اساس میشود.» شمقدری برای اثبات این ادعای کذب اقدام به انتشار فیش حقوقیاش هم کرد و بیاساس بودن ادعای ایوبی روشن شد! با گذشت 3 سال از مدیریت ایوبی حتی بسیاری از سینماگران به عملکرد او انتقادات شدیدی داشتند و عنوان میکردند: «در دوره سه ساله کار آقای ایوبی به سینما لطمه وارد شد.» از سوی دیگر سناریوی ایجاد شائبه و خبرسازی علیه مدیران سابق سینمایی باعث شد رسانههای بسیاری تحتتاثیر اطلاعات غلط ارائه شده از سوی حجتالله ایوبی قرار بگیرند. البته بعضی رسانههایی هم بودندکه در ازای این همراهی به منافعی هم رسیدند و کمکها و پاداشهایی نصیبشان شد. اما در این ماجرا سایتهای مختلف و از جمله روزنامه آرمان در دام سناریوی ایوبی افتادند...از آقای جواد شمقدری رسما عذرخواهی مینماید.»
همچنین تارنمای خبرآنلاین در واکنش به صحبتهای محمدمهدی حیدریان، رئیسسازمان سینمایی دولت کنونی از کیانوش عیاری به خاطر اینکه هم از بودجه دولتی برای ساخت فیلمش استفاده کرده و هم زیر بار اصلاحات وارده نمیرود، نوشت: «به نظر میرسد آقای حیدریان پس از گذشت ۳۷ سال از اولین پست سازمانیاش در مجموعه سینما، همچنان به حیطه ممیزی و نظارتی سینما علاقهمندتر است تا حوزه مدیریت کلان سینما.» و در پایان تأکید کرد: «نگاه از بالای آقای حیدریان و احساس کمال در ایشان، یکی از مشکلات فعلی سینماست. اگر این نگاه و احساس، سایهاش را از سر سینما برچیند، شاید سروکله کمی امید هم پیدا شود.»
البته حمله سایت دولتی خبرآنلاین به مدیر سینمایی دولت، بیارتباط با شایعات درباره تغییر احتمالی حیدریان نیست.