kayhan.ir

کد خبر: ۱۴۱۳۳۵
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۹

95 درصد از 5 هزار روستای سیستان و بلوچستان تلفن ثابت و همراه ندارند

وزیر ارتباطات و ‌فناوری اطلاعات گفت: 95 درصد از 5 هزار روستای سیستان و بلوچستان تلفن ثابت و همراه ندارند.

محمدجواد آذری جهرمی در حاشیه نشست شورای اداری و معتمدان شهرستان ایرانشهر به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 95 درصد از پنج هزار روستای سیستان و بلوچستان ارتباط کامل مخابراتی نظیر تلفن ثابت، همراه و اینترنت ندارند و این وضعیت غیر قابل قبول است.
وی گفت: سیستان و بلوچستان به دلیل پراکندگی جمعیت و محرومیت‌ها از برخی خدمات ارتباطی و امکانات بی‌بهره است و باید شرایط حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در این استان را فراهم کرد.
آذری جهرمی گفت: بیش از یک میلیون و 500 هزار نفر جمعیت روستایی سیستان و بلوچستان در پهنه‌ای وسیع و گسترده‌ای زندگی می‌کنند به طوری که هزینه توسعه ارتباطات در این استان به اندازه استانی است که بیش از پنج میلیون نفر جمعیت دارد.
وی اظهار داشت: دولت بیش از 450 میلیارد تومان و بخش خصوصی 132 میلیارد تومان در بخش ارتباطات در سیستان و بلوچستان سرمایه‌گذاری کرده‌اند.
آذری جهرمی اظهار داشت: توسعه فیبرنوری زمینی یکی از نیازهای سیستان و بلوچستان است که 750 کیلومتر فیبرنوری در سالجاری کار شده است.
وی تصریح کرد: میزان تخریب، سرقت و خرابی‌ها در سیستان و بلوچستان در بخش زیرساخت‌های مخابراتی بالا و بیش از دیگر استانهاست که انتظار می‌رود با همکاری علما و معتمدان تدابیری در این زمینه اندیشیده تا قطعی‌ها برطرف شود.
وزیر ارتباطات و ‌فناوری اطلاعات گفت: بخش زیرساخت‌های اینترنت و تلفن در سیستان و بلوچستان بزودی متحول می‌شود.
آذری جهرمی در نشست شورای اداری و معتمدان شهرستان چابهار افزود: پوشش تلفنی در تمام هزار و 400 کیلومتر جاده‌های سیستان و بلوچستان تا قبل از پایان سالجاری برقرار می‌شود.
وی گفت: تا 10 روز آینده مشکل اینترنت مرز ریمدان چابهار مرتفع می‌شود.
وزیر ارتباطات و ‌فناوری اطلاعات اظهارداشت: ظرفیت‌های گردشگری سیستان و بلوچستان با ارتباطات می‌تواند توسعه پیدا کند و مشکلات بسیاری از مردم مرتفع شود.
وزیر ارتباطات و ‌فناوری اطلاعات گفت: سیستان و بلوچستان به دلیل پراکندگی جمعیت و محرومیت‌ها از امکانات بی‌بهره است و خدمات برای سرمایه‌گذاری در این استان باید فراهم شود.
وی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان گذرگاه اتصال جمهوری اسلامی در حوزه دیتا به جامعه ارتباطی بین‌الملل است اما در شاخص‌های ارتباطی رتبه 31 را دارد که قابل قبول نیست.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: میزان خرابی‌ها در سیستان و بلوچستان در بخش زیرساخت‌های مخابراتی بالاست و باید تدابیری در این زمینه اندیشیده شود تا قطعی‌ها برطرف شود.
وی با بیان اینکه برای 2 هزار و 215 روستا امکان خدمات تلفن ثابت فراهم شده است گفت: نام نویسی در این طرح قبل از هفته دولت در سیستان و بلوچستان آغاز شده اما تا کنون تنها هزار نفر نام نویسی کردند.
وی ادامه داد: در سیستان و بلوچستان بیش از چهار هزار و700 کیلومتر جاده داریم که هزار و 400 کیلومترآن فاقد پوشش ارتباطی است.