واکنش رئیس سازمان محیط زیست به مشکل آب شهرهای جنوبی
کلانتری: نمیتوانم برنامههایم را برای سفر به خوزستان تغییر دهم!
رئیس سازمان محیط زیست در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود شرایط بحرانی در خوزستان به آنجا سفر نکردید تا از نزدیک شرایط بحرانی مردم را ببینید، اظهار داشت که نمیتواند برنامههای خود را برای این کار تغییر دهد!
به گزارش مشرق، اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر طی جلسهای با عیسی کلانتری رئیس سازمان محیط زیست کشور دیدار و گفتوگو کردند. این جلسه بعد از آن صورت گرفت که انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر با ارسال نامهای از کلانتری خواست به داد مردم خوزستان برسد و همچنین برای وی یک بلیط به مقصد خوزستان تهیه کرد.
کلانتری در پاسخ به این سوال که چرا با وجود شرایط بحرانی در خوزستان و تهیه بلیط از طرف انجمن اسلامی برای شما، به خوزستان سفر نکردید تا از نزدیک شرایط بحرانی مردم را ببینید، اظهار داشت که نمیتواند برنامههای خود را برای این کار تغییر دهد.
وی در ادامه بیان کرد: خوزستان آخرین جایی است که آب آن تمام میشود و حتی اگر آب شهرهای شمالی هم تمام شود خوزستان آب خواهد داشت، خوزستان در حال حاضر مشکل ریزگرد ندارد مشکل خوزستان مدیریت منابع
آب است.
رئیس سازمان محیط زیست درمورد وضعیت نابسامان رودخانههای کشور هم مدیریت فعلی را ناکارآمد خواند و گفت: برای مشکل رودخانهها باید به خدا شکایت کنید!
کلانتری در حالی به سوالات دانشجویان جوابهای سربالایی داده است که مردم خوزستان به ویژه ساکنین دو شهر آبادان و خرمشهر از ماهها قبل با مشکل کمبود آب و کیفیت بسیار بد این ماده حیاتی روبهرو بودهاند و در هفتههای اخیر این معضل شدیدتر شده است.
با این حال در شرایط ضعف کارآمدی دولت در حل مشکلات، این بار هم قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء سپاه بود که پای کارآمد و در اقدامی انقلابی و با تلاش شبانهروزی، در قالب طرح غدیر، آب شرب را به خرمشهر رساند. هر چند دولت و برخی رسانههای همسو با آن کوشیدند این کار را به دولت نسبت دهند و نام قرارگاه را سانسور کنند، اما خبرها و تصاویر، به خوبی گویای اقدام جهادی متخصصان و کارگران این مجموعه برای آبرسانی به مردم جنوب بود.
شایان ذکر است که دانشجویان در جلسه با کلانتری، از وی در رابطه با محصولات تراریخته و سلامتی مردم نیز سوال کردند که کلانتری در جواب گفت: من موافق استفاده از این محصولات هستم و مشکلی در این رابطه نمیبینم.وی ادامه داد: هیچ منبعی برای مضر بودن این محصولات نیست و گزارشی درباره مضرات این محصولات تاکنون در جهان مطرح نشده است. مضر بودن محصولات تراریخته توهمی بیش نیست و در هیچ نقطهای از جهان، استفاده از آنها ممنوع نیست.این اظهارات کلانتری هم در حالی مطرح شده که بارها درباره عوارض محصولات تراریخته و ممنوعیتهایی که در نقاط مختلف جهان برای تولید یا واردات آن وضع گردیده، گزارشهایی منتشر شده است.