سرکوب وحشیانه چهاردهمین راهپیمایی بازگشت صهیونیستها 415 فلسطینی را در عرض چند ساعت زخمی کردند
حمله وحشیانه نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی به فلسطینیها در چهاردهمین تظاهرات بزرگ بازگشت نیز ادامه داشت. تظاهرات این هفته تحت عنوان «وحدت خون و سرنوشت مشترک» منجر به شهادت دو فلسطینی و مجروح شدن بیش از 415 نفر طی فقط چند ساعت شد.
سرویس خارجی-
هزاران فلسطینی این جمعه نیز در نوار مرزی غزه حاضر شدند و در تظاهرات بزرگ بازگشت این هفته تحت عنوان «وحدت خون و سرنوشت مشترک» شرکت کردند. این تظاهرات هم مثل تظاهرات قبل پس از نماز عصر آغاز شد و تا غروب ادامه یافت. نظامیان صهیونیست همانند هفتههای گذشته اقدام به تیراندازی و شلیک گاز اشکآور به صورت گسترده به سمت تظاهرکنندگان فلسطینی کردند که طی آن دو فلسطینی به شهادت رسیده و بیش از ۴15 نفر زخمی شدند. یکی از شهدا نوجوان 13 ساله است. صهیونیستها این بار نیز به امدادگران و کادر پزشکی رحم نکرده و آنها را هدف قرار دادند که شماری از زخمی از همین کادر درمانی هستند. حال چهار تن از زخمیها وخیم اعلام شده است.
145 شهید، 15 هزار و 500 زخمی تاکنون
از آغاز تظاهرات بازگشت در تاریخ 30 مارس(10 فروردین) تا به امروز، دستکم 145 فلسطینی به شهادت رسیده و بیش از 15 هزار و 500 نفر مجروح شدهاند. روز جمعه همچنین شماری از جوانان فلسطینی در درگیری با نظامیان صهیونیست در ورودی شمالی شهر البیره در کرانه باختری نزدیک پاسگاه شهرک صهیونیستنشین «بیت ایل» زخمی شدند. فلسطینیان کرانه باختری پس از اقامه نماز جمعه به سوی نقاط تماس با اشغالگران صهیونیست حرکت کرده و در اعتراض به انتقال سفارت آمریکا به قدس اشغالی و مخالفت با طرح «معامله قرن» تظاهرات کردند که این مسئله منجر به درگیری با صهیونیستها شد. جوانان فلسطینی با سنگ و چوب از خود دفاع میکردند در حالی که نظامیان با گلوله جنگی به آنها پاسخ میدادند.
از دیگر اخبار فلسطین اینکه روزنامه «الحیاه» به نقل از منابع آگاه اعلام کرده تشکیلات خودگردان پیشنهاد آمریکا برای برگزاری نشستی میان محمود عباس رئیس تشکیلات، «جارد کوشنر» داماد و مشاور رئیسجمهور آمریکا و تعدادی از سران کشورهای عربی با هدف صحبت درباره روند صلح را رد کرده است. این روزنامه فرامنطقهای نوشته، مصر پیام هیئت آمریکایی را به محمود عباس منتقل کرد اما وی آن را رد کرد و گفت اینها مانوری آمریکایی برای کشاندن فلسطینیها به پروژه «معامله قرن» است.