kayhan.ir

کد خبر: ۱۳۵۸۲۴
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۷
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی:

نوسانات ارزی مردم را برای خرید و فروش کالا سرگردان می‌کند

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه ثبات در سیاست‌های اقتصادی وجود ندارد، گفت: نوسانات ارزی مردم را برای خرید و فروش کالا سرگردان می‌کند.

یحیی آل‌اسحاق در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، درباره چگونگی مدیریت وضعیت‌ اقتصاد کشور در شرایط فعلی اظهار کرد: نارسایی در حوزه اقتصاد را همه قبول دارند. این نارسایی‌ها ممکن است روحیه مردم و جامعه را تحت تاثیر قرار دهد. اگر به این مسائل توجه نشود دشمنان از نارسایی‌های بوجود آمده سوءاستفاده می‌کنند.
وی با بیان اینکه ثبات در سیاست‌های اقتصادی وجود ندارد، گفت: نوسانات ارزی مردم را برای خرید و فروش کالا سرگردان می‌کند.  در این شرایط علیرغم وجود مشکلات مختلف متاسفانه گمرک هم از ترخیص کالا خودداری می‌کند و بخش اعظم کالاها و مواد اولیه در گمرک مانده و به دلیل سیاست‌های مبهم اجازه ترخیص داده نمی‌‌شود.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه در یک نظام مدیریتی باید اعتماد عمومی حفظ شود، افزود: حوزه اجرا نیازمند اجرای تصمیم واحد است و نباید در این حوزه تصمیمات متغیر باشد. ضمن اینکه 50 درصد از موفقیت هر موضوعی به روحیه بستگی دارد و اینکه دشمن می‌خواهد با جنگ‌های روانی روحیه مردم را تضعیف کند یک واقعیت است. از طرفی عملکرد نامناسب مسئولان هم موجب تضعیف روحیه می‌شود.
آل‌اسحاق با اشاره به اتفاقات پیش آمده در بازارتهران گفت: اصناف و کسبه بازار، آشوب‌گران را نمی‌شناختند و این اتفاقات توسط افرادی که اصلا به کسبه و بازاریان ربطی ندارد هدایت می‌شود.  مسئولان باید بدانند که دشمنان برای رسیدن به اهدافشان از خودمان سربازگیری می‌کنند و این اتفاقات برنامه‌ریزی شده است. وی ادامه داد: دایره سیاسی در کشور بر همه دوایر غلبه دارد در حالی که باید برای مدت کوتاهی و حداقل برای شرایط فعلی که در میدان جنگ اقتصادی قرار داریم، اولویت سیاست و اقتصاد جای خود را با هم عوض کنند و حوزه اقتصادی در اولویت قرار گیرد. این شرایط باید به دست مدیران اقتصادی دارای شرایط لازم مدیریت شود. آقای روحانی هم در این شرایط اقتصاد را در اولویت اول قرار دهد.عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران اظهار داشت: برای شرایط آتی آینده نیازمند رویکردهای جدید اقتصادی هستیم. اگر مدیران اقتصادی فعلی توان تغییر رویکرد با شرایط اقتصادی جدید را دارند رویکرد خود را تغییر دهند تا وضعیت اقتصادی بهتر شود اما اگر این توان را ندارند باید به جای آنها مدیران اقتصادی جدید را جایگزین کرد.