تاکید دانشجویان انگلیس بر تشدید مقابله با مواد مخدر
کارشناسان انگلیسی میگویند دانشجویان این کشور خواستار روشهای سختگیرانهتر برای مبارزه با مصرف مواد مخدر در دانشگاههای این کشور هستند.
یک مطالعه توسط دانشگاه باکینگهام و یک موسسه سیاستهای آموزش عالی نشان میدهد، ۷۱ درصد دانشجویانِ این کشور هرگز مواد مخدر غیرقانونی مصرف نکردهاند، اما تقریبا ۴۰درصد آنها تصور میکنند دانشگاهشان با معضل مصرف مواد مخدر دست بهگریبان هستند.
این مطالعه که بیش از هزار دانشجوی مقطع کارشناسی را مورد بررسی قرار داده است، نشان میدهد دانشجویان سختکوشتر شده و نسبت به قبل کمتر خوشگذران هستند. همچنین آنها سبک زندگی سالمتری داشته و کمتر به مصرف مواد مخدر رو میآورند. براساس این مطالعه ۶۲ درصد دانشجویان به جلوگیری از رد و بدل شدن مواد مخدر در محیط دانشگاه تمایل شدید دارند و ۵۳ درصد اعتقاد دارند که مسئولان دانشگاه اقدامات کافی را برای جلوگیری از مصرف مواد مخدر در این محیطهای آموزشی انجام نمیدهند.
با این حال در مجموع به نظر نمیرسد مصرف مواد مخدر در دانشگاههای انگلیس به قدری شایع باشد که موجب نگرانی شود بلکه نگرانی اصلی دانشجویان مصرف بیش از حد الکل و همچنین کشیدن سیگار است.
این مطالعه همچنین نشان میدهد دانشجویان ساعات بیشتری را به گذراندن در کلاسهای آموزشی و کار کردن برای درآمد بالاتر اختصاص داده و پرداخت هزینههای تحصیل و فشار برای بهدست آوردن نمرات خوب باعث شده نسل جدید کمتر از نسل قبلی به مواد مخدر رو بیاورند.
اما پژوهشهای اخیر انجمن ملی دانشجویان انگلیس (NUS) نشان میدهد از هر پنج دانشجو دو نفر مصرفکننده مواد مخدر بوده و استفاده از کانابیس، اکستازی، نیتروزاکساید (گاز خنده) و کوکائین در میان دانشجویان انگلیس فراگیر است. انجمن ملی دانشجویان این کشور اعتقاد دارد استفاده از خط مشی سختگیرانه در مبارزه با مواد مخدر میتواند تاثیر منفی داشته باشد و افراد مصرفکننده را از درخواست برای کمک منصرف کند. به گزارش بیبیسی، اما معاون ریاست دانشگاه باکینگهام مصرف مواد مخدر را نشانه و عاملی مربوط به مشکلات سلامت روان میداند.