کد خبر: ۱۲۳۲۵۶
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۹
تروریسم صهیونیستی-۲۰

رژیم صهیونیستی؛ رکورددار کشتار روستائیان بی‌دفاع



- در 17 مارس 1992.م، دو فروند بالگرد جنگى رژيم صهيونيستى، در يك عمليات هوايى، اتومبيل حجهًْ‌الاسلام والمسلمين سيدعباس موسوى؛ روحانى برجسته‏ لبنانى، و دبيركل جنبش حزب‏الله لبنان را در نزديكى شهر نبطيه در جنوب اين كشور، هدف چند موشك هوا به زمين قرار دادند. كه در نتيجه‏ اين حمله، سيدعباس، همسر، فرزند 6 ساله و راننده‏اش به شهادت رسيدند.
- در 20 فوريه‏ 1994.م، يك تروريست صهيونيست به نام باروخ گلدشتاين، هنگامى كه نمازگزاران حرم ابراهيمى الخليل در شهر الخليل، در حال اقامه‏ نماز جماعت بودند، با مسلسل به طرف آن‏ها شليك كرد. كه در نتيجه‏ اين اقدام تروريستى، 34 تن از نمازگزاران حاضر در حرم به شهادت رسيدند. بعدها رژيم صهيونيستى اعلام كرد كه قاتل از وضعيت روحى و روانى سالمى برخوردار نبوده است.
- در 22 ژوئن 1995.م، محمود خواجه، مسئول دستگاه نظامى جنبش جهاد اسلامى در غزه، ترور شد.
- در 26 اكتبر 1995.م، دكتر فتحى شقاقى دبيركل جنبش جهاداسلامى فلسطين؛ توسط دو نفر موتور سوار كه از عوامل سازمان جاسوسى اسرائيل (موساد) بودند، در كشور مالت، مورد اصابت 5 گلوله‏ مسلسل قرار گرفت و به شهادت رسيد. اين عمليات با نظارت شخص اسحاق رابين، نخست‏وزير وقت رژيم صهيونيستى انجام گرفت.
- در 15 ژانويه‏ 1996.م، مهندس يحيى عباش، از فرماندهان نظامى جنبش حماس، به وسيله‏ انفجار تلفن همراهش ترور شد، و به شهادت رسيد.
- در 29 مارس 1997.م، محى‏الدين شريف، يكى از كادرهاى نظامى حماس، و از فرماندهان انتفاضه، ترور شد.
- در 24 نوامبر 2000.م، ابراهيم بنى عوده، يكى از افراد كادر نظامى حماس در نابلس، ترور شد.
- 31 دسامبر 2000.م، نيروهاى ويژه‏ اسرائيلى، دكتر ثابت احمد ثابت، دبيركل جنبش فتح در منطقه‏ طولكرم، و مدير اداره‏ قرنطينه در وزارت بهداشت فلسطين را در شمال كرانه‏ باخترى هدف قرار دادند. وى مورد اصابت حداقل شش گلوله قرار گرفت، و پس از انتقال به بيمارستان فوت كرد.
- در 13 فوريه‏ 2001.م، يك افسر از محافظان شخصى ياسر عرفات، در حالى كه در اتومبيل خود بود، توسط يك بالگرد نظامى رژيم صهيونيستى در نوار غزه، هدف چهار راكت قرار گرفت و كشته شد.
با شروع انتفاضه‏ جديد مسجدالاقصى، رژيم صهيونيستى به‏منظور خاموش كردن آتش انتفاضه، دور جديدى از عمليات تروريستى خود را عليه فعالان انتفاضه و رهبران مقاومت ضد صهيونيستى در داخل سرزمين‏هاى اشغالى فلسطين شروع كرد.اين رژيم با تشكيل چندين دسته و گروه تروريستى تحت عنوان جوخه‏هاى مرگ، ده‏ها تن از رهبران مقاومت ضد صهيونيستى و انتفاضه را در سرزمين‏هاى اشغالى به شهادت رساند. البته بيشتر افرادى كه در ترور رهبران انتفاضه دست داشته‏اند، از مزدورانى بوده‏اند كه براى سازمان اطلاعات اسرائيل (شاباك) كار مى‏كرده‏اند.
براساس تحقيقات دستگاه‏هاى امنيتى فلسطين، سرويس‏هاى اطلاعاتى رژيم صهيونيستى، براى مقابله با فلسطينى‏ها، اقدام به ترور عناصر كليدى آنها كردند. اين رژيم براى كشتن رهبران فلسطينى از روش‏هاى خاصى استفاده كرده است. از جمله‏ اين روش‏ها مى‏توان به ترور رهبران اصلى انتفاضه توسط مزدورانى كه رابطه‏ى نزديك و خويشاوندى با اين افراد داشته‏اند اشاره كرد. از جمله افرادى كه با اين ترفند كشته شده‏اند، مى‏توان به جمال عبدالرزاق، يكى از فرماندهان اصلى جنبش فتح توسط دايى او؛ و همچنين ابراهيم بنى‏عوده، يكى از فرماندهان سرويس نظامى حماس در كرانه باخترى، به دست پسرعمويش، اشاره كرد.
كشتار فلسطينيان
در گزارش زير ليستى از فجيع‏ترين كشتارهاى اسرائيلى عليه ملت فلسطين آمده است. هدف پنهان در پشت همه‏ اين كشتارها اسكان يهوديانى بوده است كه از كشورهاى ديگر به اين منطقه مهاجرت كرده‏اند:
كشتار بلدة الشيخ 31/12/1947
گروه‏هاى تروريستى هاگانا به روستاى بلده الشيخ كه در حال حاضر «تل غنان» ناميده مى‏شود حمله كردند. حمله منجر به كشته‏شدن 60 نفر شد كه اكثر آن‏ها را زنان و كودكان تشكيل مى‏دادند. و جسد بسيارى از آن‏ها در داخل منازل روستا پيدا شد.
كشتار ديرياسين 10/4/1948
گروه‏هاى اشترن، ايرگون و هاگانا به روستاى ديرياسين واقع در غرب شهر قدس حمله كردند در ساعت 2 نيمه شب افراد گروه‏هاى تروريستى صهيونيستى هر كس را كه در تيررس آن‏ها قرار داشت مى‏كشتند. بعد از آن نيز منازل روستایيان را بمب‏گذارى و خانه‏هاى آن‏ها را به طور كامل ويران كردند. در بخشنامه‏هاى رسيده به آن‏ها دستور داده شده بود كه خانه‏ها را به طور كامل ويران كنند. در پشت نيروهايى كه منازل را بمب‏گذارى مى‏كردند افرادى از ايرگون و اشترن بودند كه مأموريت آن‏ها كشتن افراد و موجود زنده داخل منازل بود. در نتيجه اين كشتار 360 فلسطينى به شهادت رسيدند كه اكثر آن‏ها از پيرمردان و زنان و كودكان بودند. بر روى ويرانه‏هاى اين روستا شهرك گفعات شائول بنا شده است.
كشتار روستاى ابوشوشه 14/5/1948
اين كشتار در روستاى ابوشوشه در نزديكى ديرياسين اتفاق افتاد. نتيجه اين كشتار به شهادت رسيدن 50 شهيد از زن و مرد و پير و جوان بود. سربازان تيپ گفئاتى بر روى هر جنبده‏اى در اين روستا آتش مى‏گشودند.
كشتار طنطوره 22/8/1948
در شب 22 و 23 ماه مى 1948 گردان 33 وابسته به تيپ الكسندرونى كه در آن زمان «گردان شنبه» ناميده مى‏شد و آن‏ها موظف بودند كه در پايان هر هفته از آغاز سال 1948 يك مسئوليت مهم را بر عهده گيرند، به روستاى طنطوره حمله كردند و روستا بعد از چند ساعت مقاومت اهالى روستا توسط نيروهاى ارتش اسرائيل اشغال شد. سربازان اسرائيلى تا چندين ساعت در تعقيب مردان جوان و ميانسال بودند تا آن‏ها را به قتل برسانند. در اولين ساعات روز، اين روستا به دست آن‏ها افتاد. اين كشتار بيش از 90 كشته داشت كه همگى را در يك گور دسته‏جمعى دفن كردند.
كشتار قبيه 14/10/1953
يگان‏هاى ارتش نظامى اسرائيل در اين روز روستاى قبيه را محاصره كردند. تعداد ساكنين اين روستا در موقع كشتار 200 نفر بود و تعداد سربازان اسرائيلى حمله‏كننده 600 نفر، در ابتدا ارتش اسرائيل با توپخانه خود اين روستا را بمباران كردند سپس نيروهاى اشغالگر اسرائيل به روستا حمله كردند و به طور ناگهانى به شليك پرداختند و سقف خانه‏ها را بر روى ساكنان آن خراب كردند. بعضى اوقات نيز ماشين‏ها و كاميون‏هاى بمب‏گذارى شده را در اطراف ساختمان مى‏گذاشتند و هركس كه قصد داشت از اين ساختمان فرار كند، مى‏كشتند. نتيجه اين كشتار ويران شدن 56 منزل و مسجد روستا و مدرسه آن و تنها آب‏انبار روستا بود. همچنين 67 فلسطينى شهيد و حدود صدها تن مجروح شدند. فرمانده‏ نيروهاى اسرائيلى كه دست به اين كشتار زد آريل شارون بود.
كشتار قلقيلية 10/10/1956
ارتش اشغالگر اسرائيل و گروهى از شهرك‏نشينان صهيونيست به روستاى قلقيلية واقع بر روى خط سبز حدفاصل بين سرزمين‏هاى اشغالى عربى 1948 و كرانه باخترى حمله كردند. در اين حمله چندين تانك و گردان توپخانه و ده فروند هواپيماى جنگنده شركت داشتند. ارتش اسرائيل قبل از حمله به اين روستا، آن را كاملاً ويران كرد. نتيجه اين كشتار 70 شهيد بود.
كشتار كفرقاسم 29/10/1956
اين روستا در جنوب استان طولكرم واقع شده است. در اين كشتار 49 غيرنظامى فلسطينى از زن و مرد و پير و جوان به شهادت رسيدند.
كشتار خان‏يونس 3/11/1956
ارتش اسرائيل در اين روز به اردوگاه خان‏يونس در جنوب غزه حمله كرد و بيش از 250 فلسطينى را به خاك و خون كشيد. تنها 9 روز پس از اين كشتار يعنى در 1956/11/12 در همان اردوگاه كشتار ديگرى به پا كردند كه در نتيجه آن 275 فلسطينى ديگر به شهادت رسيدند. همچنين در همان روز 100 فلسطينى ديگر در اردوگاه رفح به شهادت رسيدند.

captcha