تروریسم صهیونیستی-۲۰
رژیم صهیونیستی؛ رکورددار کشتار روستائیان بیدفاع
- در 17 مارس 1992.م، دو فروند بالگرد جنگى رژيم صهيونيستى، در يك عمليات هوايى، اتومبيل حجهًْالاسلام والمسلمين سيدعباس موسوى؛ روحانى برجسته لبنانى، و دبيركل جنبش حزبالله لبنان را در نزديكى شهر نبطيه در جنوب اين كشور، هدف چند موشك هوا به زمين قرار دادند. كه در نتيجه اين حمله، سيدعباس، همسر، فرزند 6 ساله و رانندهاش به شهادت رسيدند.
- در 20 فوريه 1994.م، يك تروريست صهيونيست به نام باروخ گلدشتاين، هنگامى كه نمازگزاران حرم ابراهيمى الخليل در شهر الخليل، در حال اقامه نماز جماعت بودند، با مسلسل به طرف آنها شليك كرد. كه در نتيجه اين اقدام تروريستى، 34 تن از نمازگزاران حاضر در حرم به شهادت رسيدند. بعدها رژيم صهيونيستى اعلام كرد كه قاتل از وضعيت روحى و روانى سالمى برخوردار نبوده است.
- در 22 ژوئن 1995.م، محمود خواجه، مسئول دستگاه نظامى جنبش جهاد اسلامى در غزه، ترور شد.
- در 26 اكتبر 1995.م، دكتر فتحى شقاقى دبيركل جنبش جهاداسلامى فلسطين؛ توسط دو نفر موتور سوار كه از عوامل سازمان جاسوسى اسرائيل (موساد) بودند، در كشور مالت، مورد اصابت 5 گلوله مسلسل قرار گرفت و به شهادت رسيد. اين عمليات با نظارت شخص اسحاق رابين، نخستوزير وقت رژيم صهيونيستى انجام گرفت.
- در 15 ژانويه 1996.م، مهندس يحيى عباش، از فرماندهان نظامى جنبش حماس، به وسيله انفجار تلفن همراهش ترور شد، و به شهادت رسيد.
- در 29 مارس 1997.م، محىالدين شريف، يكى از كادرهاى نظامى حماس، و از فرماندهان انتفاضه، ترور شد.
- در 24 نوامبر 2000.م، ابراهيم بنى عوده، يكى از افراد كادر نظامى حماس در نابلس، ترور شد.
- 31 دسامبر 2000.م، نيروهاى ويژه اسرائيلى، دكتر ثابت احمد ثابت، دبيركل جنبش فتح در منطقه طولكرم، و مدير اداره قرنطينه در وزارت بهداشت فلسطين را در شمال كرانه باخترى هدف قرار دادند. وى مورد اصابت حداقل شش گلوله قرار گرفت، و پس از انتقال به بيمارستان فوت كرد.
- در 13 فوريه 2001.م، يك افسر از محافظان شخصى ياسر عرفات، در حالى كه در اتومبيل خود بود، توسط يك بالگرد نظامى رژيم صهيونيستى در نوار غزه، هدف چهار راكت قرار گرفت و كشته شد.
با شروع انتفاضه جديد مسجدالاقصى، رژيم صهيونيستى بهمنظور خاموش كردن آتش انتفاضه، دور جديدى از عمليات تروريستى خود را عليه فعالان انتفاضه و رهبران مقاومت ضد صهيونيستى در داخل سرزمينهاى اشغالى فلسطين شروع كرد.اين رژيم با تشكيل چندين دسته و گروه تروريستى تحت عنوان جوخههاى مرگ، دهها تن از رهبران مقاومت ضد صهيونيستى و انتفاضه را در سرزمينهاى اشغالى به شهادت رساند. البته بيشتر افرادى كه در ترور رهبران انتفاضه دست داشتهاند، از مزدورانى بودهاند كه براى سازمان اطلاعات اسرائيل (شاباك) كار مىكردهاند.
براساس تحقيقات دستگاههاى امنيتى فلسطين، سرويسهاى اطلاعاتى رژيم صهيونيستى، براى مقابله با فلسطينىها، اقدام به ترور عناصر كليدى آنها كردند. اين رژيم براى كشتن رهبران فلسطينى از روشهاى خاصى استفاده كرده است. از جمله اين روشها مىتوان به ترور رهبران اصلى انتفاضه توسط مزدورانى كه رابطهى نزديك و خويشاوندى با اين افراد داشتهاند اشاره كرد. از جمله افرادى كه با اين ترفند كشته شدهاند، مىتوان به جمال عبدالرزاق، يكى از فرماندهان اصلى جنبش فتح توسط دايى او؛ و همچنين ابراهيم بنىعوده، يكى از فرماندهان سرويس نظامى حماس در كرانه باخترى، به دست پسرعمويش، اشاره كرد.
كشتار فلسطينيان
در گزارش زير ليستى از فجيعترين كشتارهاى اسرائيلى عليه ملت فلسطين آمده است. هدف پنهان در پشت همه اين كشتارها اسكان يهوديانى بوده است كه از كشورهاى ديگر به اين منطقه مهاجرت كردهاند:
كشتار بلدة الشيخ 31/12/1947
گروههاى تروريستى هاگانا به روستاى بلده الشيخ كه در حال حاضر «تل غنان» ناميده مىشود حمله كردند. حمله منجر به كشتهشدن 60 نفر شد كه اكثر آنها را زنان و كودكان تشكيل مىدادند. و جسد بسيارى از آنها در داخل منازل روستا پيدا شد.
كشتار ديرياسين 10/4/1948
گروههاى اشترن، ايرگون و هاگانا به روستاى ديرياسين واقع در غرب شهر قدس حمله كردند در ساعت 2 نيمه شب افراد گروههاى تروريستى صهيونيستى هر كس را كه در تيررس آنها قرار داشت مىكشتند. بعد از آن نيز منازل روستایيان را بمبگذارى و خانههاى آنها را به طور كامل ويران كردند. در بخشنامههاى رسيده به آنها دستور داده شده بود كه خانهها را به طور كامل ويران كنند. در پشت نيروهايى كه منازل را بمبگذارى مىكردند افرادى از ايرگون و اشترن بودند كه مأموريت آنها كشتن افراد و موجود زنده داخل منازل بود. در نتيجه اين كشتار 360 فلسطينى به شهادت رسيدند كه اكثر آنها از پيرمردان و زنان و كودكان بودند. بر روى ويرانههاى اين روستا شهرك گفعات شائول بنا شده است.
كشتار روستاى ابوشوشه 14/5/1948
اين كشتار در روستاى ابوشوشه در نزديكى ديرياسين اتفاق افتاد. نتيجه اين كشتار به شهادت رسيدن 50 شهيد از زن و مرد و پير و جوان بود. سربازان تيپ گفئاتى بر روى هر جنبدهاى در اين روستا آتش مىگشودند.
كشتار طنطوره 22/8/1948
در شب 22 و 23 ماه مى 1948 گردان 33 وابسته به تيپ الكسندرونى كه در آن زمان «گردان شنبه» ناميده مىشد و آنها موظف بودند كه در پايان هر هفته از آغاز سال 1948 يك مسئوليت مهم را بر عهده گيرند، به روستاى طنطوره حمله كردند و روستا بعد از چند ساعت مقاومت اهالى روستا توسط نيروهاى ارتش اسرائيل اشغال شد. سربازان اسرائيلى تا چندين ساعت در تعقيب مردان جوان و ميانسال بودند تا آنها را به قتل برسانند. در اولين ساعات روز، اين روستا به دست آنها افتاد. اين كشتار بيش از 90 كشته داشت كه همگى را در يك گور دستهجمعى دفن كردند.
كشتار قبيه 14/10/1953
يگانهاى ارتش نظامى اسرائيل در اين روز روستاى قبيه را محاصره كردند. تعداد ساكنين اين روستا در موقع كشتار 200 نفر بود و تعداد سربازان اسرائيلى حملهكننده 600 نفر، در ابتدا ارتش اسرائيل با توپخانه خود اين روستا را بمباران كردند سپس نيروهاى اشغالگر اسرائيل به روستا حمله كردند و به طور ناگهانى به شليك پرداختند و سقف خانهها را بر روى ساكنان آن خراب كردند. بعضى اوقات نيز ماشينها و كاميونهاى بمبگذارى شده را در اطراف ساختمان مىگذاشتند و هركس كه قصد داشت از اين ساختمان فرار كند، مىكشتند. نتيجه اين كشتار ويران شدن 56 منزل و مسجد روستا و مدرسه آن و تنها آبانبار روستا بود. همچنين 67 فلسطينى شهيد و حدود صدها تن مجروح شدند. فرمانده نيروهاى اسرائيلى كه دست به اين كشتار زد آريل شارون بود.
كشتار قلقيلية 10/10/1956
ارتش اشغالگر اسرائيل و گروهى از شهركنشينان صهيونيست به روستاى قلقيلية واقع بر روى خط سبز حدفاصل بين سرزمينهاى اشغالى عربى 1948 و كرانه باخترى حمله كردند. در اين حمله چندين تانك و گردان توپخانه و ده فروند هواپيماى جنگنده شركت داشتند. ارتش اسرائيل قبل از حمله به اين روستا، آن را كاملاً ويران كرد. نتيجه اين كشتار 70 شهيد بود.
كشتار كفرقاسم 29/10/1956
اين روستا در جنوب استان طولكرم واقع شده است. در اين كشتار 49 غيرنظامى فلسطينى از زن و مرد و پير و جوان به شهادت رسيدند.
كشتار خانيونس 3/11/1956
ارتش اسرائيل در اين روز به اردوگاه خانيونس در جنوب غزه حمله كرد و بيش از 250 فلسطينى را به خاك و خون كشيد. تنها 9 روز پس از اين كشتار يعنى در 1956/11/12 در همان اردوگاه كشتار ديگرى به پا كردند كه در نتيجه آن 275 فلسطينى ديگر به شهادت رسيدند. همچنين در همان روز 100 فلسطينى ديگر در اردوگاه رفح به شهادت رسيدند.