مدیرعامل شرکت توسعه تأکید کرد
همچنان آمادگی بلیت فروشی الکترونیکی ورزشگاه آزادی را داریم
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور از آمادگی مجموعه تحت مدیریتش برای بلیتفروشی الکترونیکی بازیهای دو تیم استقلال و پرسپولیس خبر داد.
مصطفی مدبر مدیر عامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در نشست خبری پیرامون مسایل مختلفی همچون بلیتفروشی الکترونیکی ورزشگاه آزادی، پروژههای در دست احداث، و...سخن گفت که گزیدهای از صحبتهای وی در ادامه می آید:
*شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور مالک استادیوم آزادی است و طبق چارچوب مقرارت و قوانین حاکم بر هر دو باشگاه و فدراسیونها خود میتوانست بلیت فروشی را برای هر دو باشگاه و حتی برای بازیهای تیم ملی انجام بدهد که قطعا این میتوانست کمک بزرگی برای بازسازی استادیوم آزادی باشد که متاسفانه این کار صورت نگرفت. البته ما هنوز هم آمادگی پذیرش بلیتفروشی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و تیم ملی را در ورزشگاه آزادی داریم ضمن این که به لحاظ امنیتی من تصور میکنم که این ورزشگاه تحت تهدیدات امنیتی است و باید در استادیوم آزادی بتوانیم امنیتی از این جهت ایجاد کنیم تا زمانیکه یک تماشاگر در بین جمعیت ۱۰۰ هزار نفره ترقهای را می اندازد بتوانیم از طریق دوربینهای خود چهره این فرد را شناسایی کنیم. به هر شکل اگر سازمان لیگ و تیمهای استقلال و پرسپولیس نیاز به حمایتهای ما داشته باشند ما میتوانیم در کار فروش بلیت الکترونیکی کمک کنیم.
*در بخش توسعه در سال ٩٢ حدود ٢٩٢ پروژه باقی مانده بود که تا الان ٥٤ پروژه را افتتاح کردیم. ٤٨ پروژه هم تا پایان سال در صورت تأمین اعتبار افتتاح می شود.
* ما در ۲ بعد مشکل داریم، اول استفاده بهینه از امکانات و دوم نگهداری خوب. عدم نگهداری از پروژهها میتواند آسیب جدی وارد کند، ادارات کل ما برای بودجه نگهداری مشکل دارند و مهم است که ردیف بودجه برای این تجهیزات در نظر گرفته شود.
* در مجموعه آزادی ۲۷ مکان، در مجموعه انقلاب ۲۲ مکان، شیرودی ۸۰ درصد، کشوری ۳۸ درصد، تنیس استقلال ۱۰۰ درصد و سوارکاری ۲۹ درصد در اختیار فدراسیونها است. گاهی دوستان از مکانهایی که در اختیارشان هست و درآمدزایی هم میکنند گله دارند و میگویند به ما امکانات نمیدهند. بعضی از فدراسیونها از سالنها بهرهبرداری میکنند اما نگهداری نمیکنند مثل سالن افراسیابی که در اختیار جودو است. بعضی فدراسیونها هم مثل والیبال استفاده خوبی میکنند ما هم کمک میکنیم.
*ما میتوانیم سکوهای ۳۴-۳۵ و ۳۶ را ۳ ماهه بازسازی کنیم البته تأخیراتی صورت گرفته است. میخواستیم قبل از شروع لیگ این کار را انجام دهیم اما وقتی سطح را برداشتیم دیدیم زیر آن انباشت بتن است که تخریب و صاف کردنش زمان زیادی لازم داشت. از طرفی برای هر بازی لیگ کار را تعطیل میکردیم که همین سرعت کار را میگیرد، برای این ۳ ناحیه ۴ میلیارد تومان بودجه لازم داریم.
* فدراسیون بسکتبال بارها از ما درخواست سالن کرده و گفته جایی را لازم دارد ما هم گفتیم ورزشگاه نیمه تمام داریم که فدراسیون میتواند تکمیل کند اما آنها یا اسپانسر ندارند یا هزینه. ما به فدراسیون بسکتبال گفتیم هرجا زمین بخواهند به آنها میدهیم اما آنها درخواست سالن آماده دارند که ما نداریم. مهرام هم پیشنهاداتی داشت به آنها گفتیم سالن بعثت را بگیرند و آماده کنند.
*پیست دوچرخه سواری کرمان آماده است، ما روکشی را وارد کردهایم که به زودی در این پیست بینالمللی نصب خواهد شد، از فدراسیون جهانی هم این پیست را بازدید کردهاند اما درباره ساری باید بگویم که تقریباً تمام بودجه ما به آن سمت است، تنها مشکل پوشش سقف و پیست تِرَک چوبی است که ما در کشور این تکنولوژی را نداریم. از شرکتهای هلندی و آلمانی خواستهایم با شرکتهای داخلی همکاری کنند تا این پیست هم اجرایی شود.