برگزاری چهارمین جلسه ستاد عالی بازیهای المپیک و آسیایی
وزیر ورزش: نتایج بازیهای آسیایی شاخص مهم ارزیابی رؤسای فدراسیونهاست
سرویس ورزشی-
وزیر ورزش و جوانان در چهارمین نشست ستاد عالی بازیهای المپیک و آسیایی گفت: نتایج بازیهای آسیایی شاخص مهم ارزیابی روسای فدراسیونهاست.
چهارمین نشست ستاد عالی بازیهای المپیک و آسیایی دیروز یکشنبه با حضور مسعود سلطانیفر در محل وزارت ورزش و جوانان برگزار شد. چگونگی کاروان ایران در بازیهای آسیایی اندونزی یکی از مهمترین محورهای موردبحث در این نشست بود.
هجدهمین دوره بازیهای آسیایی ۲۷ مردادماه تا ۱۱ شهریورماه سال آینده به میزبانی اندونزی و در جاکارتا، پالمبانگ و چند حومه این دو شهر برگزار میشود. با اضافه شدن ۱۳ رشته جدید و حذف ۴ رشته، در مجموع این دوره بازیهای آسیایی در ۴۰ رشته برگزار میشود.
در نشست دیروز ستاد عالی بازیهای آسیایی و المپیک که کیومرث هاشمی و شاهرخ شهنازی رئیس و دبیرکل کمیته ملی المپیک نیز در آن حضور داشتند درخصوص همفکری اولی درخصوص تعداد رشتهها و نفرات اعزامی به اندونزی انجام شد اما تصمیمگیری نهایی در این زمینه به جلسات تخصصی آینده با روسای فدراسیونها موکول شد.
بعد از المپیک، بازیهای آسیایی که به صورت چهار سال یکبار برگزار میشود، مهمترین رویداد به حساب میآید که کاروان بزرگ ایران در آن نماینده خواهد داشت. دوره پیشین این بازیها در اینچئون کره جنوبی برگزار شد.
در بازیهای آسیایی ۲۰۱۴ اینچئون کاروان ایران با ۲۷۶ ورزشکار در ۲۲ رشته شرکت کرد و موفق به کسب ۵۷ مدال شامل ۲۱ مدال طلا، ۱۸ مدال نقره و ۱۸مدال برنز شد.
تاکید وزیر بر انجام کارهای اساسی در ورزشهای پایه
سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان در این نشست نتایج بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا را یک شاخص مهم برای رشد و توسعه ورزش کشور دانست و گفت: برای قرار گرفتن در سکوهای اول تا سوم در رشتههای پایه و پرمدال هنوز باید کارهای اساسی انجام شود و عقب هستیم.
وزیر ورزش و جوانان افزود: ۱۰ ماه به بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا زمان باقی مانده است و برای نتیجه گیری بهتر درچهار مورد اصلی باید گشایش ایجاد کنیم. اول تامین سریع امکانات سختافزاری لازم برای برخی رشتهها ظرف یک ماه آینده، موضوع دوم تامین بودجه مورد نیاز برای برگزاری اردوهای بهتر برای رشتههایی که در آن شانس مدال آوری بیشتر است، سومین مورد نتایج بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ برای المپیک ۲۰۲۰ هم یک شاخص مهم است و روسای فدراسیونهای ورزشی باید نتایج ورزشکاران خود در بازیهای آسیایی را برای ارزیابی کار خود مهم تلقی کنند.
وزیر ورزش و جوانان بالا بردن انگیزه برای مدالآوران طلا در بازیهای آسیایی جاکارتا را چهارمین مورد و از مهمترین برنامههای خود برشمرد و گفت: قطعا یکی از اهداف مهم ما در دوره آینده بازیهای آسیایی کسب مدال طلای بیشتر و قرار گرفتن در رده مناسبشان ورزش ایران در جدول توزیع مدالها خواهد بود. وزیر ورزش و جوانان ضمن تاکید به برگزاری جلسات متعدد با روسای فدراسیونها خواستار حداکثر نظارت و مراقبت از قهرمانان و ورزشکاران در ماههای آخر آمادگی قبل از بازیهای آسیایی شد و گفت: چند فدراسیون و رشتهای که در بازیهای داخل سالن ترکمنستان نتیجه مطلوب نگرفتند باید دلایل قانعکننده داشته باشند و پاسخگو باشند.
در این جلسه کیومرث هاشمی رئیس کمیته ملی المپیک نیز گزارشی از روند اقدامات انجام شده درخصوص بازیهای آسیایی جاکارتا و همچنین از نتایج کسب شده در بازیهای آسیایی داخل سالن ترکمنستان ارائه کرد. به گفته هاشمی بازیهای ۲۰۱۸ جاکارتا در ۴۰ رشته ورزشی از ۲۷ مرداد تا ۱۱ شهریور سال ۱۳۹۷ برگزار میشود که ۱۳ رشته به این دوره از بازیها اضافه و ۴ رشته حذف شدهاند.