براساس نتایج دو مطالعه دانشگاهی در آمریکا
رویکرد جهانی باید به سمت کشاورزی پایدار پیش رود و نه تراریخته
براساس مطالعات دو دانشگاه معتبر در آمریکا تأمین غذای مردم جهان در دهههای آینده تنها با انجام کشاورزی پایدار امکانپذیر است و محصولات تراریخته این ظرفیت را ندارد.
به گزارش فارس به نقل از «ارگانیک اوتوریتی»، دو تحقیق جدید به اهمیت تداوم کشاورزی پایدار در جهان با پیشرو بودن تغییرات آب و هوایی و افزایش روزافزون جمیعت تأکید میکند.
براساس تحقیقی در دانشکده «مکالستر» آمریکا، کشاورزی پایدار بهترین گزینه برای تغذیه جمعیت رو به رشد جهانی است. این مسئله علیرغم قولهایی است که توسط موافقان محصولات دستکاری شده ژنتیکی (تراریخته) برای تامین غذای مردم در آینده میدهند.
مطالعه دیگری که توسط پروفسور «ویلیام جی» انجام شده نشان میدهد که اگرچه تکنولوژی تولید محصولات تراریخته ممکن است شرایط و ابزاری برای مبارزه با کمبود مواد غذایی فراهم کند اما این تکنیک معمولاً هزینه تولید غذا را در کشورهای در حال توسعه به دلیل پیشنیازهایی که برای استاندارد بودن این نوع تولید در نظر میگیرد افزایش میدهد. در بسیاری از شرایط استانداردهایی که برای این روش در نظر میگیرند بسیار سخت است.این مطالعات تحقیقات قبلی نظیر مطالعه ژوئن سال گذشته که در پنل بینالمللی کارشناسان سیستم غذایی پایدار مطرح شد را تأیید میکند و اشاره میکند که کشاورزی پایدار راهحل کلیدی برای رفع بحران گرسنگی جهان آینده است. این نظر همچنین در نظرات رئیسسازمان جهانی فائو نیز تأکید شده است. گرازینو داسیلوا در نشست بینالمللی تحت عنوان تغییرات آب و هوایی و کشاورزی به تغییر روشها تأکید کرد و گفت که رویکرد جهانی باید به سمت کشاورزی پایدارتر پیش رود و تنها در این حالت است که میتوان غذای جمعیت روبه فزون آینده را تأمین کرد.