عنوان سومی تیم کشتی آزاد جوانان در مسابقات قهرمانی جهان بدون کسب مدال طلا
اکبرنژاد: تیمی را تحویل گرفتیم که ضعفهای زیادی داشت
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد جوانان گفت: تیمی را تحویل گرفتیم که متاسفانه ضعفهای زیادی داشت؛ توانمان بیشتر نبود که در این مدت کوتاه از این بهتر شویم.
در پایان رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان که در تامپره فنلاند برگزار شد، تیم ملی کشورمان موفق به کسب یک مدال نقره، 3 برنز و 49 امتیاز شد. در این مسابقات نعیم حسینزاده در 120 کیلو به مدال نقره رسید. یونس امامی در 60، محمد متقینیا در 74 کیلوگرم و احمد بذری در 84 کیلو به مدال برنز رسیده بودند. نادر نصری در 55 و امیرحسین حسینی در 66 کیلو نیز با شکست در دیدار ردهبندی از کسب مدال برنز بازمانده بودند. علیرضا سرلک در 50 کیلو هفتم شده بود. شریعتینیا هم در 96 کیلو چهاردهم شد.
بدین ترتیب تیم ملی کشتی آزاد کشورمان با کسب یک مدال نقره و 3 برنز و 49 امتیاز به کار خود در مسابقات جهانی پایان داد. با این نتیجه ایران بعد از تیمهای آمریکا و روسیه سوم شد. این مسابقات که با حضور 25 کشور برگزار شد آمریکا با 68 امتیاز اول و روسیه با 68 امتیاز دوم شدند. تیم کشتی آزاد جوانان کشورمان سال گذشته موفق به کسب 2 مدال طلا توسط بیابانی و شهبازی و یک نقره توسط بذری و یک برنز توسط امیررضا امیری شده بود.
تدارکات ضعیف بود
در پایان این مسابقات تقی اکبرنژاد در خصوص نمایش ضعیف کشتیگیران جوان کشورمان گفت: توان ما بیشتر از کسب 4 مدال بود و میتوانستیم حداقل 6 مدال بگیریم، اما تدارکات و میدانهای کمی داشتیم. از طرفی تیمی را تحویل گرفتیم که متاسفانه ضعفهای زیادی داشت؛ از اسفندماه سال گذشته که کار را شروع کردیم تورنمنتهای مختلفی را پشت سر گذاشتیم و با برطرف کردن نقاط ضعف، اردو به اردو بهتر شدیم.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد جوانان تصریح کرد: توانمان بیشتر از این نبود که بتوانیم در این مدت کوتاه از این بهتر شویم، اما امیدوارم که رفته رفته نفراتی را تربیت کنیم تا در آینده نتایج بهتری کسب کنیم. اکبرنژاد درباره قدرتنمایی تیمهای روسیه و آمریکا در این مسابقات گفت: اگر به تیمهای آمریکا و روسیه دقت کنیم می بینیم که برنامهای حداقل بالای 8 ساله داشتهاند. آمریکاییها تیمی را از نوجوانان تحویل گرفته و سرمایهگذاری کردهاند و حداقل در این مسابقات 15 قهرمان جهان و المپیک در کنار تیمشان بود که کارهای آنالیز حریفان و آمادهسازی را انجام میدادند. وی افزود: آنها با برنامه بودند؛ چنین گروهی را در تیمهای نوجوانان و بزرگسالانشان هم دارند و تمام کشتی را جمع میکنند. روسیه هم که همیشه قدرت اول کشتی بوده است. دیدید که آمریکاییها با آن برنامهریزی خوب به قهرمانی هم رسیدند. ما هم میتوانیم؛ خیلی سخت نیست و تنها نیازمند حمایت و برنامهریزی بهتری است که در سالهای بعد میتوان انجام داد.
اکبرنژاد تصریح کرد: 4 سال کنار تیم نبودم و تنها 5 ماه است که کار را در دست گرفتهایم، اما قول میدهم اگر زمان و حمایت باشد سال آینده سکویی بهتر از سومی را شاهد خواهیم بود. در مجموع هیچکدام از بچهها کمفروشی نکردند و خدا را شکر نسبت به سال قبل یک پله صعود داشتیم و روی سکوی تیمی مسابقات رفتیم. وی درباره جای خالی مدال طلا در تیم ایران گفت: البته جای مدال طلا واقعا خالی بود و خود ما هم از این موضوع ناراحت هستیم، اما میتوانستیم 2 - 3 مدال دیگر هم بگیریم که در ثانیههای پایانی از دست رفت.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در خصوص دلیل اینکه در چند مسابقه حساس کشتیگیران ما در ثانیههای پایانی مغلوب حریفان شدند عنوان کرد: تنها به خاطر کمتجربگی و عدم حضور در مسابقات بینالمللی بود؛ کشتیگیرانی که میبینید اینطور با قدرت کشتی میگیرند سالهاست در میادین مختلف محک میخورند، اما برخی کشتیگیران ما مانند سرلک اولین مسابقه خارجی خود را تجربه میکردند یا برخی دیگر دومین یا سومین مسابقه بینالمللی را تجربه میکردند. تمام اینها در مسابقاتی مانند جهانی و شرایط حساس تاثیرگذار است، اما بچهها نمره بدی نگرفتند.