kayhan.ir

کد خبر: ۱۱۰۳۵۷
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۵
با کسب یک مدال طلا و سه نقره

دانش‌آموزان ایرانی در المپیاد جهانی کامپیوتر چهارم شدند

تیم چهار نفره دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران در بیست و نهمین المپیاد جهانی کامپیوتر که به میزبانی ایران برگزار شد مقام چهارم جهان را از آن خود کرد.


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در این دوره از المپیاد محمدحسین نعمت‌الهی مدال طلا و آرش محمودیان بیدگلی، حمیدرضا هدایتی و محمد صانعیان نشان‌های نقره را دریافت کردند.
تیم دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران پارسال در این المپیاد با کسب دو مدال طلا و دو نشان نقره مقام سوم جهان را کسب کرده بود.
تیم‌های دانش‌آموزی ژاپن، چین و آمریکا به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم این المپیاد را از آن خود کردند.
در بیست و نهمین دوره از المپیاد جهانی کامپیوتر ۳۲۰ دانش‌آموز از ۸۵ کشور جهان به مدت دو روز با یکدیگر به رقابت پرداختند و ۹ ناظر بین‌المللی بر اجرای این المپیاد نظارت داشتند.
بیست و نهمین المپیاد جهانی کامپیوتر امروز با برگزاری مراسم اختتامیه در سالن اجلاس سران به کار خود پایان می‌دهد.
کسب 4 مدال توسط دانش‌آموزان ایرانی
 در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
دانش‌آموزان ایرانی در بیست و هشتمین المپیاد زیست‌شناسی که در انگلیس برگزار شد موفق به کسب دو مدال طلا، یک نقره و یک برنز شدند.
به گزارش فارس، در این المپیاد، علیرضا درزی رامندی و محمدجواد مقراضی مدال طلا، معین قاسمی مدال نقره و شقایق خان محمدی مدال برنز به دست آوردند.
المپیاد جهانی زیست شناسی سال آینده به میزبانی جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.
کسب ۳ مقام قهرمانی
در ربوکاپ جهانی ۲۰۱۷
تیم‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر با کسب سه مقام در مسابقات جهانی ربوکاپ ۲۰۱۷ ژاپن، به کار خود پایان دادند.
به گزارش تسنیم، رئیس‌اداره انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و سرپرست تیم‌های اعزامی به این مسابقات با بیان اینکه بیست‌ویکمین دوره مسابقات جهانی ربوکاپ با شرکت حدود دو هزار و 500 شرکت‌کننده از 50 کشور مختلف دنیا برگزار شد، افزود: در لیگ ربات‌های شبیه‌ساز امدادگر مجازی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر توانست مقام دوم این لیگ را کسب کند؛ در لیگ ربات‌های انسان‌نمای سایز نوجوان که از مهمترین لیگ‌های ربوکاپ محسوب می‌شود، تیم دانشگاه صنعتی امیرکبیر که سابقه زیادی در این مسابقات دارد، موفق به کسب مقام سوم رقابت فنی و مقام سوم لیگ ربات‌های انسان‌نمای سایز نوجوان شد.
سروش صادق‌نژاد با بیان اینکه در بخش ربات‌های فوتبالیست سایز کوچک نیز تیم دانشگاه ما با شکست در مقابل تیمی از کشور چین در دیدار رده‌بندی در جایگاه چهارم این مسابقات قرار گرفت، گفت: در لیگ ربات‌های کار نیز تیم دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان نخستین و تنها نماینده کشورمان در این رقابتها حضور داشت که موفق شد با نشان دادن عملکرد مطلوب خود در کنار کشورهای صاحب‌سبک دنیا از کشور آلمان و آمریکا برای نخستین بار در تاریخ ربوکاپ ایران به فینال این رقابت‌ها راه یابد که در نهایت موفق به کسب مقام پنجم مسابقات شد.