جای خالی نظارت در عرضه پوشاک بانوان
قائم مقام مدیرکل امور بانوان ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: متأسفانه اکنون وضعیت بازار پوشاک بهگونهای شده که این بازار تبدیل به عامل تعیینکننده سلیقه بسیاری از بانوان شده است.
فائزه مصلحی در گفتوگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی؛ درباره اینکه مدلهای کنونی مانتو در کشور روز به روز از فرهنگ ایرانی و اسلامی دور میشود و مانتوهایی بدون دکمه، دوخت و بدن نما در بازار، افزود: باید ادعا کرد که مدلهای کنونی مانتو در بازار کشور، روز به روز ما را از فرهنگ ایرانی اسلامی دور میکنند.
وی دلیل بروز این مشکلات را ورود نکردن دستگاههای نظارتی دانست و اظهار داشت: راهکارهای قانون عفاف و حجاب سالهاست که مصوب شده و خاک میخورد، اگرچه در این قانون شرح وظیفه هر دستگاهی هم مشخص است.
مصلحی ادامه داد: متأسفانه ما قوانین بسیار خوبی داریم اما عزم جدی برای اجرای آنها وجود ندارد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا در کار گروه مد و لباس اقدامی برای جلوگیری از این مشکلات در بازار پوشاک کشور صورت نمیگیرد، گفت: ما در بحث نظارت مشکل داریم و به طور قطع در این زمینه مافیایی وجود دارد و منافع خودش را در همین موضوع میبیند که مانتوهای بسیار ارزان عرضه و با این شرایط کنونی به بازار وارد میکنند.
قائم مقام مدیرکل امور بانوان ستاد امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه با این اقدام آنها سطح توقع جامعه بانوان تنزل داده میشود، اظهار داشت: با توجه به تغییر ذائقهها و سلیقهها، آنچه عرضه میشود خریداری و شرایط به گونهای شده که زنان هم از این موارد استقبال میکنند.
وی درباره کمبود مانتوهای اداری مناسب در بازار پوشاک نیز افزود: من به عنوان یک بانو برای خرید مانتو به فروشگاهها که مراجعه میکنم به طور معمول همیشه دست خالی برمیگردم و حتی اگر بخواهیم تنوع سلیقهها را بگوییم پس سلیقه ما کجای بازار قرار دارد؟
وی با طرح این سؤال که آیا بازار پوشاک نباید سلیقه ما را پاسخگو باشد؟ تصریح کرد: این نشان میدهد که بحث چیز دیگری است و متاسفانه بازار پوشاک ما میخواهد تغییر ذائقه و سلیقه را در میان بانوان ایجاد کند و آن هم به صورت تحمیلی برای بانوان است.
وی در نهایت گفت: متأسفانه اکنون جای دستگاههای نظارتی در بازار پوشاک خیلی خالی است به همین منظور دستگاههای نظارتی باید به این مقوله وارد شوند چون به طور یقین در آینده مشکلات جدی ایجاد خواهد کرد.