kayhan.ir

کد خبر: ۱۰۷۶۳۲
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۰

واکنش عجیب ظریف به میزبانی فرانسه از منافقین /نقطه ابهام‌آمیز در روابط تهران- پاریس!


سرویس سیاسی-
وزیر امور خارجه کشورمان در اظهارنظری عجیب، در واکنش به نشست گروهک تروریستی منافقین در پاریس، حضور و فعالیت منافقین در فرانسه را نقطه ابهام در روابط ایران و فرانسه عنوان کرد. این در حالی است که جنایات وحشیانه گروهک تروریستی منافقین علیه هموطنانمان و میزبانی فرانسه از این جنایتکاران، کوچکترین ابهامی باقی نمی‌گذارد.
«محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه پیش از اتمام سفر دو روزه‌اش به پاریس و بازگشت به تهران در فرودگاه شارل دوگل در واکنش به نشست گروهک تروریستی منافقین در پاریس، حضور و فعالیت منافقین در فرانسه را نقطه ابهام در روابط ایران و فرانسه عنوان کرد.
ظریف گفت:«در گفت‌وگوهایمان با مسؤلان فرانسه حضور منافقین را به عنوان یک نقطه ابهام در روابط مطرح کردیم و آنها هم همواره تاکید کردند که ارتباطی با این گروه ندارند».
جنایت علیه 17 هزار شهروند ایرانی
واکنش عجیب وزیر امور خارجه و تاکید بر این اینکه «حضور منافقین را به عنوان یک نقطه ابهام در روابط مطرح کردیم» در حالی است که جنایات وحشیانه گروهک تروریستی منافقین علیه هموطنانمان، کوچک‌ترین ابهامی باقی نمی‌گذارد.
سران این گروهک هر چند به نام «مجاهدین خلق» و مبارزه با امپریالیسم توانستند توده‌ها را بفریبند اما به تدریج نقاب از چهره آنها برافتاد و ضمن ارتکاب جنایت علیه 17 هزار شهروند ایرانی، ابتدا به آغوش صدام و سپس آمریکا و برخی کشورهای اروپایی همچون فرانسه پناه بردند.
آقای روحانی در بازگشت از سفر پاریس(اوایل بهمن 94) گفت رئیس جمهور فرانسه دغدغه ایجاد شغل برای جوانان ایران دارد! اما به نظر می‌رسد دولت فرانسه برخلاف این رؤیاپردازی، نقشی ضد امنیتی علیه ایران ایفا می‌کند.
بنی صدر و مسعود رجوی پس از آشوب‌افکنی بهار 1360 وقتی از ایران گریختند، در پاریس پناه گرفتند و به مرور فرانسه در کنار بغداد مأمن اصلی سازمان تروریستی منافقین شد. در 10 -15 سال اخیر هم که این سازمان در فهرست گروه‌های تروریستی در غرب ثبت شد، منافقین - غیراز یک نوبت بازداشت کوتاه و آزادی مریم رجوی - آزادانه مشغول فعالیت در فرانسه بودند.
اینکه 48 ساعت پس از سفر ظریف، پاریس اجازه میتینگ به تروریست‌ها می‌دهد، نشانه دهن‌کجی دولت پاریس به دیپلماسی انفعالی دولت یازدهم است.
هر چند گروهک منافقین به روسیاهی مطلق نزد ملت ایران رسیده اما مانند یک تفاله جمع‌کن و اسباب ‌آزمون غرب نزد ملت ایران عمل می‌کند. چه اینکه رژیم‌های غربی و آمریکا با ادعای مقابله با تروریسم، علیه ملت ایران تحریم وضع کرده‌اند و در عین حال از روسیاه‌ترین تروریست‌ها نظیر منافقین حمایت می‌کنند.
گفتنی است در پی اعتراض وزارت خارجه به دو نشست تیر و آذر 95 منافقین در پاریس، وزارت خارجه فرانسه در موضعی ریاکارانه اعلام کرده بود این سازمان «غیر دموکرات و خشن است و ما تماسی با آن‌ها نداریم» اما امسال نیازی به همین توجیه هم نمی‌بینند.
وعده‌های نسیه اقتصادی و حمایت نقد از تروریست‌ها!
حمایت نقد پاریس از گروهک تروریستی منافقین در حالی است که این کشور همواره در اجرای تعهدات خود نسبت به ایران بسیار بد سابقه است. مردم ایران هنوز خلف وعده‌های شرکت‌هایی همچون پژو و رنو را فراموش نکرده‌اند که کالای خود را به ایرانی‌ها فروختند و از تامین قطعات یدکی این کالا خودداری کردند در حالی که این کالا هیچ ربطی به برنامه هسته‌ای ایران نداشت یا اینکه شرکت توتال پروژه‌های نفتی را نیمه کاره رها کرد و در حالی که مبالغ قابل توجه کلانی را از ایرانی‌ها دریافت کرده بود اما از اجرای تعهدات خود سر باز زدند. یا اینکه شرکت ایرباس پس از عقد قرارداد اعلام کرد تا زمانی که آمریکا اجازه ندهد امکان تحویل هواپیما به ایران را ندارد.
دیپلماسی انفعالی با ژست تنش زدایی
متاسفانه دیپلماسی انفعالی دولت یازدهم با ژست تنش‌زدایی، منافع ملی و عزت مردم کشورمان را مورد تهدید قرار داده است. این روند، مقامات غربی را به گستاخی تشویق کرده است.
اظهارات وزیر خارجه سابق فرانسه در مهمانی شام سفارت این کشور با حضور تجار فرانسوی در تهران- بهمن 95 – یکی از مصادیق این گستاخی است. مقارن این سفر، ناوهای فرانسوی به همراه آمریکا و انگلیس و برخی کشورهای دیگر در خلیج‌فارس مانور نظامی برگزار می‌کردند. تجار فرانسوی با اظهار نگرانی پرسیدند آیا این مانور نظامی بر روابط ما تأثیر نمی‌گذارد. «ژان مارک آیرو» در پاسخ گفت: «خیر بنده هیچ نگرانی ندارم. مقامات ایرانی در هیچ یک از جلسات مقدماتی و برنامه‌ریزی برای سفر در تهران و پاریس،  به این مانور معترض نشدند. دولت ایران به این سفرها احتیاج دارد و مطمئنم که هیچ اعتراضی در جلسات فردا هم نخواهیم شنید»!
کنفرانس اخیر گروهک تروریستی منافقین در پاریس که با حمایت و حضور شخصیت‌های سیاسی فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی برگزار شد علاوه بر آنکه مخالف صریح قوانین بین‌المللی و منشور حقوق بشر سازمان ملل است، مصداق بارز حمایت از تروریسم به شمار می‌رود. حمایت از گروهی که در خاطر مردم ایران، گروهی خائن و قاتل به شمار می‌رود.
به نظر می‌رسد دولت یازدهم باید برای یک‌بار هم که شده انفعال را کنار بگذارد و اعتراض جدی خود نسبت به این مسئله را به دولت فرانسه اعلام کند. همچنین دولتمردان باید با کنار گذاشتن نگاه خوش‌بینانه و آرزومحورانه، واقعیت‌های موجود را بهتر بشناسند.
احضار 5 نماینده مصری
 به‌دلیل شرکت در نشست منافقین
پارلمان مصر، 5 نماینده مصری را به‌دلیل شرکت در نشست گروهک منافقین احضار کرد.
به گزارش شبکه اسکترا نیوز، علی‌ عبدالعال، رئیس مجلس مصر این 5 نماینده را بعد از آنکه بدون اجازه پارلمان در نشست گروهک منافقین در پاریس شرکت کردند، به کمیته تحقیق و تفحص ارجاع داد.
گفتنی است پارلمان مصر پیش از این اعلام کرده بود که هرگونه حضور در نشست‌های ضدایرانی
 ممنوع است.