ملیپوش سابق کشورمان اعلام کرد
مرادی با رفتار غیرحرفهای به وزنهبرداری ضربه میزند
ملیپوش سابق وزنهبرداری ایران گفت: علی مرادی با رفتارهای نامتعارف و غیرحرفهای خود ضربه اصلی را به وزنهبرداری ایران میزند.
شاهین نصیرینیا درباره اتفاقات پیشآمده در انتخابات فدراسیون جهانی و ریاست مجدد تاماش آیان بر این فدراسیون گفت: انتخاب آیان که سالها در بالاترین پُستهای فدراسیون جهانی از دبیرکلی تا ریاست حضور داشته و نفوذ و قدرت زیادی بین کشورهای عضو دارد، چندان دور از ذهن نبود. البته به نظر من این انتخاب در برهه کنونی با توجه به تلاشهایی که برای حذف وزنهبرداری از المپیک وجود دارد، میتوانست بهترین انتخاب ممکن باشد.
نصیرینیا در ادامه گفتوگوی خود با خبرگزاری فارس درباره شکست و ناکامی علی مرادی در این انتخابات اظهار داشت: ناکامی مرادی و انتخاب نشدنش قابل پیشبینی بود. او در سالهای حضور در دبیرکلی آسیا و عضویت در فدراسیون جهانی، حواشی و مسائل زیادی را برای خانواده وزنهبرداری که همه با آن آشنا هستند، رقم زد. میتوان گفت وی چهره بدی از خود در آسیا به جا گذاشت تا جایی که دیدیم او را از این پستها کنار گذاشتند و عدم انتخابش و انصراف او از انتخابات گویای این است که خانواده وزنهبرداری در جهان، او و اهدافش را به خوبی شناختهاند و قبولش ندارند.
ملیپوش سابق وزنهبرداری ایران تصریح کرد: وقتی مرادی مجدداً رئیسفدراسیون وزنهبرداری ایران شد، برای عرض ارادت به دیدار آیان رفت و واسطههای زیادی را برای به دست آوردن دل او مأمور کرد تا نشان دهد نسبت به گذشته تغییر کرده؛ آیان هم با اعتماد به او کمک زیادی به وزنهبرداری ایران کرد، از جمله بینالمللی کردن جام فجر به عنوان یکی از مراحل گزینشی المپیک و موافقت با بازگشت سهراب مرادی؛ موضوعی که واقعاً دور از ذهن بود، اما مرادی بعد از المپیک با چرخشی 180 درجهای مقابل آیان قرار گرفت و چون شانسی برای انتخاب شدن در هیچکدام از پُستها نداشت، پشت «اورسوی» ایتالیایی پنهان شد تا از این راه شانس خودش را امتحان کند.
نصیرینیا ادامه داد: آیان وقتی دید مرادی دوباره بازیهای گذشتهاش را شروع کرده، با عدم حضور در جام فجر ناراحتی خود را نشان داد و در مقابل مرادی برای خوشامد اورسو تیم نهچندان مطرح ایتالیا را به ایران دعوت کرد. اورسو هم او را به مسابقات اروپایی میبُرد و این نان به هم قرض دادنها، به اینجا هم ختم نشد. مرادی سفرهای کوتاه و بلند زیادی را برای جذب آرا به نفع کشوری دیگر به کشورهای مختلف قاره اروپا و آمریکا داشت که متأسفانه تمام این سفرها با هزینه و بودجه بیتالمال بود؛ آنهم برای جمع کردن رأی به نفع کشوری دیگر با هزینههای فدراسیون ایران.
وی افزود: درحالیکه ملیپوشان ما به دلیل بیپولی در اردوها حضور پیدا نمیکردند، مخارج و هزینههای بالایی صورت گرفت به طوریکه همدلی در وزنهبرداری که شعار اصلی مرادی بعد از انتخابش بود از این رشته رفت و همه پراکنده شدند. او و اعضای فدراسیون هم مدام از بیپولی برای برگزاری اردوها گلایه دارند و درحالیکه وزنهبرداری ایران در فقر امکانات به سر میبرد، هزینههای زیادی برای این سفرها انجام شد که ثمری نداشت. هیئتهایی که به مرادی رأی دادند هم، اکنون ناراحت هستند چون هیچ پیشرفتی نمیبینند.
ملیپوش سابق وزنهبرداری ایران تصریح کرد: مسیری که علی مرادی رفت و مشکلاتی که برای فدراسیون جهانی ایجاد کرد، در آینده وزنهبرداری ایران بیتأثیر نخواهد بود. وزنهبرداری ما باید هوشیار باشد و رئیسی داشته باشد که بتواند تعاملات خوبی با وزنهبرداری جهان ایجاد کند. وزنهبرداری ایران نیاز به پوستاندازی در سطوح بالای مدیریتی دارد و ما باید از تمام پتانسیل خود در پُستهای مدیریتی استفاده کنیم.