پای مرغ غضروفساز طبیعی
شاید شما هم که از درد زانو یا سایر استخوانهای بدنتان رنج میبرید، این توصیه عامیانه را به شما کرده باشند که دوای دردتان پای مرغ است!
حالا ما به شما میگوییم پای مرغ چگونه غضروفها را بازسازی میکند.واقعیت این است که پنجه مرغ در کشور ما مصرف زیادی ندارد، اما این عضو از بدن مرغ در حال حاضر در کشورهای آسیای جنوب شرقی همچون چین و هند طرفداران زیادی داشته و مصرف بالایی دارد. در میان مردم اروپا نیز مصرف آن در حال بالا رفتن است. البته در خصوص تأثیرات درمانی پنجه مرغ مطالعاتی انجام شده است.
این تحقیقات نشان دهنده آن است که پنجه مرغ منبع خوبی از یک سری املاح و پروتئینهاست و جدا از بحث تغذیهای از نظر اقتصادی نیز پاسخگوی بخشی از مردم جامعه است که قدرت خرید گوشت را ندارند. با این وجود میزان مصرف پای مرغ چشمگیر نیست.
پای مرغ دارای مقدار زیادی پروتئین و ویتامینهایی است که برای بدن بسیار ضروری است، به همین دلیل افرادی که از کمبود کلسیم، پوکی استخوان و آرتروز رنج میبرند، باید از این ماده خوراکی استفاده کنند چرا که میتوان با استفاده از آن نظام استخوانها را به کلی تغییر داد. پنجه مرغ حاوی مقدار زیادی مواد غضروفساز است و به همین دلیل است که برای درمان بچههایی که به نکروز استخوانی مبتلا هستند، مصرف پای مرغ تجویز میشود.
همچنین برخی پزشکان پنجه مرغ را جایگزین مناسبی برای قرصهای اروپایی که با نام غضروف کوسه ماهی در بازار دارو موجود است، میدانند.
خیلیها از دیدن پای مرغ چندششان میشود چه برسد به خوردن آن! از این رو ما هم به شما توصیه میکنیم که نیازی به خوردن پای مرغ نیست اگر چندین پای مرغ را چند ساعت در آب بجوشانید، و آب آن را در یخچال نگهدارید و با هر وعده غذایی که میخورید مقداری از این آب را به غذای خود اضافه کنید، کفایت میکند.
البته خوردن زیاد آب پای مرغ به افرادی که مبتلا به بیماری قلبی، چربی خون و کلسترول بالا هستند توصیه نمیشود. این افراد بهتر است هنگام صرف آب مرغ چربی آن را بگیرند.