جبهه پایداری با صدور بیانیهای تاکید کرد
اسناد تخلفات در بیش از 3000صفحه در اختیار شورای نگهبان قرار گرفته است
جبهه پایداری انقلاب اسلامی پیرامون دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و حواشی و تخلفات صورت گرفته در این انتخابات و همچنین مطالبات از دولت دوازدهم بیانیهای را منتشر کرد.
در بیانیه جبهه پایداری آمده است: «پیروز اصلی این انتخابات، ملت بزرگ ایران، نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب هستند که بار دیگر صحنه شکوهمندی از عشق و اعتماد متقابل بین مردم و حکومت اسلامی را با لبیک به ندای رهبر فرزانه انقلاب و مشارکت بیش از 70 درصدی خود رقم زدند.»
در این بیانیه تصریح شده است: «اگر نگوییم مهمترین، ولی قطعاً یکی از مهمترین دستاوردهای 29 اردیبهشت 96 بر همگان، حتی آنهایی که میگفتند باید شخص اصلح را بدلیل عدم رأی آوری کنار گذاشت و سراغ افراد رأی آور رفت، این بود که اگر کاندیدای مورد نظر حقیقتاً اصلح باشد، یعنی ویژگیهای اصلی چون تقوا، سابقه اجرایی و مدیریتی کلان و قابل قبول، شناخت دقیق از نیازهای کشور داشتن، مردمی بودن و با درد و مشکلات مردم آشنایی داشتن، شجاع بودن و ایستادگی کردن در برابر هجمهها و تهمتها، و کارآمدی و توانایی اداره قوه مجریه را دارا باشد، قطعا رأی آور نیز خواهد بود. اصلح بودن به معنای حجره نشینی و عزلت گزینی نیست. اصلح بودن به معنای بیعرضگی و تنها دم از انقلاب زدن نیست. اصلح کسی است که معیارهای لازم و کافی برای اداره کشور را داشته باشد؛ و اگر چنین شخصی پیدا شود و به میدان آورده شود، حتی اگر کمتر از 2 ماه برایش تبلیغ شود، 16میلیون رأی خواهد آورد.»
این بیانیه، اتحاد نیروهای انقلاب را حول محور فرد اصلح از دیگر برکات انتخابات ریاست جمهوری 96 عنوان کرده و افزوده است: « این رأی 16 میلیونی که براساس وجود مبانی عموماً مشترک بین رأی دهندگان شکل گرفت، قدرت بسیار خوبی برای نظام در جلوگیری از اعوجاجات احتمالی دولت دوازدهم ایجاد خواهد کرد.»
جبهه پایداری در این بیانیه یادآور شده است: «تخلفات گسترده و اثرگذار انتخاباتی نیز از جمله مسائل مهمی است که میبایست به آنها توجه کرد. در این انتخابات متأسفانه از القای دروغ 8 ساله بودن مدت ریاست جمهوری در ایران و تهدید مردم شهرستانها و روستاها به قطع امکانات آن مناطق درصورت کم بودن آرای کاندیدای دولت مستقر در صندوق آن حوزهها توسط مسئولین مربوطه، پخش کردن بیحساب و کتاب پول بین فرمانداران و دهیاران و ترساندن مردم از وقوع جنگ در صورت رأیآوری کاندیدای رقیب گرفته تا خرید و فروش وسیع رأی در سراسر کشور، نرساندن تعرفه رأی به تعداد زیادی از حوزههای رأیگیری، شروع رأی گیری در تعدادی از حوزهها ساعتها پس از آغاز ساعت رسمی رأیگیری، عدم درج شهرت آقای رئیسی در تعدادی از حوزههای اخذ رأی، چاپ در ردیف اول و با فونت درشت نام آقای حسن روحانی در شعبات اخذ رأی، امتناع از رأی گرفتن از مردم در ساعات پایانی اخذ رأی در حوزهها و مناطقی که رأی دکتر رئیسی بالاتر از رقیب بوده در حالی که اخذ رأی در بسیاری از حوزههای دیگر تا ساعتها- حتی پس از ساعت 24 روز 29 اردیبهشت- ادامه داشته است، در نظر نگرفتن شعبه و صندوق رأی گیری در بسیاری از مناطق روستایی که عمدتاً رأی آقای رئیسی در این مناطق بالاتر از رقیب بوده است و... به وقوع پیوست. اسناد این تخلفات در بیش از 3 هزار صفحه هم اکنون در اختیار شورای نگهبان گذاشته شده است. امید آن میرود که رسیدگی به این تخلفات و مجازات خاطیان جلوی تبدیل شدن آن به یک روند و سنت غلط را بگیرد.»