چرا بودجه عمومی خرج روحانی شده است؟
روزنامه «شهروند» و حکایت آبرویی که از هلالاحمر میرود
عملکرد غیر اصولی روزنامه «شهروند» وابسته به هلالاحمر و ارتزاقکننده از بودجه عمومی که با تیترهایی حتی تندتر از روزنامههای حامی دولت و برخلاف اصل مهم بیطرفی موجبات خدشه اعتماد عمومی به این سازمان مردم نهاد امدادگر را ایجاد کرده همچنان ادامه دارد.
به گزارش فارس، موج اعتراضات پرسنل و داوطلبان جمعیت هلالاحمر سراسرکشور نسبت به عملکرد غیر اصولی روزنامه «شهروند» وابسته به هلالاحمرکه با تیترهایی حتی تندتر از روزنامههای حامی دولت و برخلاف اصل مهم بیطرفی موجبات خدشه اعتماد عمومی به این سازمان مردم نهاد امدادگر را ایجاد کرده همچنان ادامه دارد.
پیش از این معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد با صدور اطلاعیهای فعالیتهای رسانهای روزنامههایی که با بودجه عمومی و بیتالمال ارتزاق میکنند له یا علیه کاندیداهای انتخابات را ممنوع اعلام کرده است.
متن اطلاعیه اداره کل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت ارشاد بدین شرح است: «مطابق ماده 68 قانون انتخابات ریاست جمهوری، انجام هر گونه فعالیت تبلیغاتی و همچنین استفاده از وسایل و سایر امکانات وزارتخانهها و ادارات، شرکتهای دولتی و مؤسسات وابسته به دولت و نهادها و مؤسساتی که از بودجه عمومی (به هر مقدار) استفاده میکنند و همچنین در اختیار گذاشتن وسایل و امکانات مزبور ممنوع اعلام شده است.»
بیتوجهی رسانههای دولتی به قانون انتخابات و اموال عمومی در حالی است که تاکنون حسن روحانی به عنوان پاسدار و مجری قانون اساسی هیچ اعتراضی به این اقدام غیرقانونی نداشته است.
روزنامه دولتی «شهروند» که با بودجه عمومی و از بیتالمال اداره میشود، در شمارههای متعدد خود رسما تبدیل به بولتن انتخاباتی حسن روحانی شده و بدون توجه به جرم بودن استفاده از اموال عمومی برای تبلیغات انتخاباتی، بارها صفحه نخست خود را به تصویر رئیسدولت اختصاص داده است. حجتالاسلام محمدرضا باقرزاده از کارشناسان حقوق در همین زمینه اظهار داشت: با توجه به اینکه این روزنامه با اموال عمومی اداره میشود، تخلف استفاده از امکانات عمومی نیز محرز است، ضمن اینکه دولتی که رئیس آن ادعای حقوقدانی میکند و مدعی پاسداری از قانون است نباید مرتکب چنین اقدامات غیرقانونی شود.
دادستان کل کشور نیز با بیان اینکه در جلسه کمیسیون تبلیغات در مورد چگونگی استفاده از روزنامههای دولتی و روزنامههایی که از بودجه دولتی بهرهمند هستند، بحث شد، گفت: تمام روزنامههایی که دولتی هستند و یا از بودجه عمومی استفاده میکنند باید در چارچوب قانون به همه نامزدها وقت بدهند و نمیتوانند فقط یک نامزد را پوشش دهند. اخبار بعضی کاندیدا که بیشتر گفته میشود و بیشتر در اخبار هستند باید در حد خبر باشد اما نباید جنبه تبلیغاتی داشته باشد. نحوه نشر خبر و نحوه تیتر نباید به گونهای باشد که تبلیغ باشد. حجتالاسلام محمدجعفر منتظری در پاسخ سؤالی مبنی بر اینکه آیا روزنامه در ایام انتخابات مجاز به نقد هستند یا خیر گفت: طبق قانون انتخابات آنچه ممنوع است این است که رسانه و اشخاص مصرحه در ماده 68 قانون انتخابات ریاست جمهوری، له یا علیه یک کاندید نباید مطلب پخش کنند.
مردم و داوطلبان امید دارند با تذکر دستگاههای نظارتی بویژه کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری و معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به جمعیت هلالاحمر، شائبه فعالیت سیاسی و جناحی این مجموعه مردمی و عامالمنفعه در انتخابات ریاست جمهوری برطرف شود.