kayhan.ir

کد خبر: ۱۰۳۷۳۱
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۷
صفار هرندی:

سپاه هر کجا ورود پیدا کرده امنیت را هم تامین کرده است


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سپاه هر کجا ورود پیدا کرده توانسته امنیت را هم برقرار سازد لذا اکنون که مظلومان اطراف کشورمان از سپاه درخواست کمک کرده در این مناطق نیز توانسته با فعالیت مستشاری مردم را از شر اشرار نجات دهد.
به گزارش دفاع پرس، «محمدحسین صفار هرندی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش پیشکسوتان جهاد و شهادت نیروی زمینی سپاه با اشاره به نقش سپاه در تامین امنیت، اظهار داشت: هر کس از امام حسین(ع) دنباله روی کند، راه را گم نمی‌کند و به ساحل مقصود خواهد رسید و این موضوعی است که ما از صدر اسلام تاکنون آثار و نتایج آن را به کرات مشاهده کردیم به عبارت دیگر به برکت خون اباعبدالله(ع) از آن زمان تا کنون هر جنبش انقلابی اسلامی در جهان شکل گرفته به نوعی متأثر از نهضت عاشورا بوده است پس می‌توان گفت این همان مصداق مصباح الهدایه بودن امام حسین(ع) است.
وی افزود: بر این اساس چنانچه امام حسین(ع) مصباح الهدایه است و اگر آنهایی که خود را حسینی می‌دانند و با افتخار می‌گویند لباس سربازی ایشان را بر تن دارند باید همانند ایشان مصباح الهدایه باشند؛ موضوعی که ما در بین پاسداران آن را مشاهده می‌کنیم.
صفار هرندی سپس با بیان اینکه پاسدار انقلاب بودن را کسی نمی‌تواند از پاسداران بگیرد، تاکید کرد: سپاه در هر کجا ورود پیدا کرده امنیت هم تامین شده لذا اکنون که در داخل امنیت برقرار است بنا به درخواست مظلومانی که در اطراف کشورمان هستند به منظور فعالیت مستشاری به این مناطق می‌رود که حاصل آن این می‌شود که آنها نیز از شر اشرار نجات می‌یابند.
وی در ادامه به موضوع سند 2030 که از سوی مقام معظم رهبری نسبت به آن اعتراضی صورت گرفت، بیان داشت: سند جامعی در دستور کار سازمان ملل بنام سند تحول جهان قرار می‌گیرد که مقطع پیش‌بینی شده برای سال 2030 یعنی حدود 13 سال بعد است؛ بر اساس این سند جهان باید جهانی یکپارچه باشد و بواسطه آن فاصله‌ها نیز باید بین ملل مختلف برداشته شود.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: یکی از موضوعاتی که برای برداشته شدن فاصله‌ها در این سند ذکر شده این است که برای بی‌تاثیری دین و یا غیر دینی کردن فضای ذهنی مردم آموزش و پرورش باید کاری کند تا گرایش‌های دینی در آن جامعه تاثیری نداشته باشد.
وی اضافه کرد: به عنوان مثال در روستاهایی که برای نمونه این سند را اجرا کردند، قرآن را از مقطع چهارم ابتدایی حذف کردند چون برابر با سند یاد شده در مدارس نباید بیش از یک زبان خارجی تدریس شود پس از آنجایی که زبان انگلیسی را زبان بین‌المللی می‌دانند، رای به حذف قرآن در مدرسه به بهانه این که زبانی غیر از زبان مادری و خارجی است، دادند.
صفار هرندی تصریح کرد: در رابطه با عواقب خطرناک اجرای این سند اخطارهایی از جمله از سوی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی داده شد اما چون این گونه اخطارها با بی‌توجهی قرار گرفت نهایتا مقام معظم رهبری به این ماجرا ورود پیدا کردند و فرمان دادند جلوی اجرایی شدن سند 2030 گرفته شود.