رئیسسابق شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری:
هدف جریان احمدینژاد پیروزی روحانی است
رئیسسابق شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری گفت: هدف جریان احمدی نژاد این است که روحانی به پیروزی برسد تا اینها بتوانند ادعا کنند فقط ما میتوانیم وضع کنونی را اصلاح کنیم.
حجتالاسلام عباس امیریفر، رئیسسابق شورای فرهنگی نهاد ریاستجمهوری که پس از انتشار نامه مشایی به خاتمی و حمایت احمدینژاد از بقایی، با صدور اطلاعیهای از وی اعلام برائت کرد، در گفتوگو با فارس، زاویه گرفتن احمدینژاد با ولایت را ناشی از مشورت با افرادی همچون مشایی و بقایی برشمرد و درباره خانهنشینی رئیسجمهور سابق که خیلیها آن زمان را نقطه فاصله گرفتن او از رهبری عنوان میکردند، تصریح کرد: بله میتوان رگههای این انحراف را از دولت دهم به بعد ارزیابی کرد اما آن زمان چون در حاکمیت نقش داشتند نمیتوانستند نقش اپوزیسیون داشته باشند و مخالفت علنی کنند؛ زمانی که ما از آنها سؤال میکردیم چرا برخی کارها را انجام میدهید، آنها توجیهات مختلفی میآوردند و میگفتند نظر آقا در جلساتی که ما با ایشان داریم این نیست و در واقع سعی میکردند ظاهر را حفظ کنند.
وی در خصوص نامه مشایی به خاتمی و اصلاحطلب معرفی کردن احمدینژاد در این نامه و چرایی پیوند جریان احمدینژاد و تمایل آنها به سمت جریان اصلاحات و خاتمی، خاطرنشان کرد: ما از این نامه تعجب کردیم چرا که وقتی ما در دولت حضور داشتیم این گونه نبود و آنها شدیدا با اصلاحطلبان موضع داشتند، لذا تعجب ما از همین چرخش 180 درجه سیاسی است چرا که رویکرد آقای احمدینژاد شدیدا مخالف اصلاحطلبان بود.
حجتالاسلام امیریفر بیان داشت: جریان احمدینژاد در ظاهر اعلام میکرد که با جریان هاشمی مخالف است اما شواهدی دارم که آنها از طریق آقای بقایی به دنبال ملاقات با مرحوم هاشمی رفسنجانی بودند اما هاشمی نیز با همین دیدگاه که وقتی شما حرف رهبر انقلاب را نمیپذیرید قطعا ما نمیتوانیم اعتماد کنیم، آنها را نپذیرفت؛ بنابراین جریان احمدینژاد نیز این مسئله را میداند اما میخواهند بخشی از طرفداران جریان هاشمی و خاتمی را به طرف خود جذب کنند.
رئیسسابق شورای فرهنگی نهاد ریاستجمهوری با بیان اینکه برخی از دوستان هنوز با آقای احمدینژاد مذاکره میکنند که شاید راهی برای بازگشت او وجود داشته باشد، درباره افرادی که مشغول مذاکره با احمدینژاد هستند، گفت: برخی از دوستان همچون روحالله احمدزاده و حتی آقای الهام و ثمره هاشمی با اینها همراهی نمیکنند و هیچ اظهارنظری از آنها نیست.
وی تصریح کرد: تفکری که بقایی و مشایی و احمدینژاد القا میکنند، این است که اگر در صحنه هم نیستی باید محبوب شوی و همه اقداماتی که صورت میگیرد ناشی از همین تفکر است؛ متأسفانه آقای مشایی و بقایی سقوط کردهاند و دارند احمدینژاد را نیز به سمت خود میکشند، در حالی که احمدینژاد متوجه نیست هر چند که او فردی تیزهوش و زرنگی است اما با این وجود آینده سیاسی خود را به خاطر این دو نفر تخریب کرده است.
حجتالاسلام امیریفر با بیان اینکه هدف این جریان این است که روحانی به پیروزی برسد تا اینها بتوانند ادعا کنند فقط ما میتوانیم وضع کنونی را اصلاح کنیم، درباره کنار گذاشته شدن احمدینژاد از مجمع، اظهار داشت: اگر امروز آقای احمدینژاد زنده است و حیات سیاسی دارد به خاطر آن است که از مقام معظم رهبری حکمی دارد لذا به نظر بنده به احتمال زیاد در دور جدید او در مجمع نخواهد بود مگر اینکه روش خود را اصلاح کند اما او متأسفانه هر روز دست به حرکات عجیب و غریب و جدیدی میزند.
حجتالاسلام سید محمدرضا میرتاجالدینی، معاون رئیسجمهور سابق نیز در نامهای سرگشاده خطاب به احمدینژاد نسبت به برخی رفتارهای سیاسی وی انتقاد و تاکید کرد: تا زمانی که خودتان را در حلقه خاص زاویهدارها محصور کردهاید، این روند ادامه داشته و فرصتهای خدمت از دست خواهد رفت.
در این نامه همچنین خاطرنشان شده است: اخیراً نامه آقای مشایی به حجتالاسلام والمسلمین آقای خاتمی رئیسجمهور محترم اسبق اینچنین القا شده بود که رأی مردم به جنابعالی در سال 84 رأی به جریان رقیب اصلاحطلبی نبوده بلکه رأی به اصلاحت بیشتر بوده است و در واقع ایشان خاستگاه اصلی رأی شما را تحریف کردند و این نوعی ناسپاسی به آرای مردم انقلابی و ولایی است؛ آنان که جنابعالی را در میان چندین کاندیدای مطرح به مرحله دوم انتخابات رساندند و فراموش نکردهایم که بیشترین آرای شما در استان قم و اصفهان بوده است که در مرحله دوم به کل کشور گسترش یافت. رواج گفتمان عدالتخواهی رهبر معظم انقلاب و رویکرد توجه به اقشار محروم و مستضعف جامعه و خدمت صادقانه به مردم و توجه به ارزشهای انقلاب که توسط فرزندان انقلاب به اقصینقاط کشور رسانده شد، زمینه پیروزی را فراهم آورد نه تفکری که اکنون در حلقه تنگ آن گرفتار شدید.
در بخش دیگری از این نامه آمده است: در پایان به این فرمایش حضرت علی (ع) اشاره میکنم: «من استبد برأیه هلک» تصمیم فردی و عدم مشورت با دلسوزان و صاحبان خرد انسان را به وادی استبداد رأی سوق میدهد». جنابعالی بدون مشورت با حامیان قبلی خود و دلسوزان انقلاب و حتی بدون مشورت با همکاران دولت خود به فکر تداوم دولت خود بودید و فردی را که حاشیهساز اصلی دولت شما بود برگزیده بودید و این موضوع دولت را از رسالت اصلی و تاریخی خود مخصوصا در 2 سال آخر که همزمان با تشدید تحریمهای دشمن بود دور میکرد. انتظار این بود؛ بدون صرف وقت به حاشیهها، همه همت، توان و انرژی دولت را برای عبور از تحریمهای سخت مصروف مینمایید تا 6 سال خدمت گسترده و صادقانه یاران انقلاب و مدیران سختکوش با 2 سال پایانی دولت دهم مخدوش نمیگردید و بهانه به دست مخالفان و اصلاحطلبان نمیافتاد. اکنون هم انتظار این است در مسیری که انتخاب کردهاید بازنگری کنید و راهی انتخاب کنید که نتیجه آن دوری از دوقطبی سازی یا دعوای سیاسی بیحاصل باشد تا زمینه برای انتخاب دولتی کارآمد و انقلابی فراهم گشته و گشایشی در معیشت اقتصادی مردم حاصل شود.