آمار صنعت برق کشور نشان داد
ظرفیت اسمی تولید برق ایران به مرز ۹۰ هزار مگاوات رسید
با بهرهبرداری از واحدهای جدید حرارتی و تجدیدپذیر، ظرفیت اسمی نصب شده تولید برق کشور به ۸۹ هزار و ۳۴۸ مگاوات رسید.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، بررسی آمار صنعت برق کشور نشان میدهد که در پایان شهریورماه سال جاری، ظرفیت اسمی نصب شده تولید برق کشور به 89 هزار و 348 مگاوات رسید.
درحال حاضر سهم واحدهای حرارتی اعم از نیروگاههای بخاری، گازی و سیکل ترکیبی در سبد تأمین برق کشور با ظرفیت اسمی نصب شده 72 هزار و 610 مگاوات، 81 و سه دهم درصد است.
همچنین، نیروگاههای برقآبی با ظرفیت اسمی 12 هزار و 87 مگاوات، سهمی 13 و نیم درصدی در ظرفیت اسمی تولید برق کشور دارند.
ظرفیت اسمی تولید برق اتمی نیز با فعالیت نیروگاه اتمی بوشهر، 1020 مگاوات بوده که این رقم یک و یک دهم درصد از ظرفیت اسمی تولید برق کشور را شامل میشود.
واحدهای تولید پراکنده و واحدهای خودتأمین نیز با مجموع ظرفیت دو هزار و 253 مگاوات، دو و نیم درصد ظرفیت اسمی تولید برق ایران را به خود اختصاص دادهاند.
نیروگاههای تجدیدپذیر نیز که مجموع ظرفیت اسمی آنها همراه با واحدهای برقآبی کمتر از 10 مگاوات به 970 مگاوات رسیده، سهمی یک و یک دهم درصدی در ظرفیت تولید برق کشور دارند.
نیم درصد از ظرفیت اسمی تولید برق کشور نیز (برابر با 407 مگاوات) به ظرفیت واحدهای دیزلی اختصاص دارد.
گفتنی است تابستان سال جاری در شرایطی سپری شده که هیچگونه قطعی برق در بخش خانگی اتفاق نیفتاد و تامین برق متناسب با نیاز بخش صنعت و کشاورزی زمینه رشد تولید در این دو بخش را فراهم کرد.
اجرای برنامه 100 اقدام وزارت نیرو با محوریت مدیریت مصرف، افزایش ظرفیت نیروگاهی و تکمیل تعمیرات واحدهای تولید برق سبب شد برق خانگی به طور کامل تامین شود و در بخش صنعت و کشاورزی نیز شاهد افزایش تولید نسبت به سال گذشته باشیم.