kayhan.ir

کد خبر: ۲۴۸۶۷۸
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۱

دسترسی هکرها به تصاویر دهان و دندان رئیس ‌موساد

 
 
سرويس خارجي-
در ادامه حملات سايبري به صهیونیست‌ها، اين بار هكرها با رخنه به گوشي تلفن امنيتي ترين مقام تل آويو نشان دادند كه براي نفوذ در پيچيده ترين لايه‌هاي امنيتي این رژیم پرمدعا، هيچ مانعي وجود ندارد و آنها می‌توانند حتی دندان‌های بالاترین مقام امنیتی رژیم صهیونیستی را بشمارند!
ضعف زيرساخت‌هاي سايبري رژيم صهيونيستي از یک طرف، و قدرت بالای دشمنان این رژیم موقت از طرف دیگر مدت‌هاست براي آنها دردسرساز شده است. علي رغم آن كه صهیونیست‌ها از بزرگ‌ترين تولیدكنندگان بدافزارهای امنیتی به شمار مي روند و همواره بدافزارهاي جاسوسي آنها رسوايي‌هاي گسترده اي را به بار آورده، اما به تازگي هكرها موفق شده‌اند سردسته دستگاه جاسوسي رژيم صهيونيستي موسوم به رئيس موساد را به دام بياندازند. 
سه شنبه شب منابع عبری‌زبان در خبري فوري از هک تلفن همراه «دیوید بارنیاع» رئیس‌موساد خبر دادند و اين رويداد را بسيار غافلگيرانه عنوان كردند. در ميان منابع متعدد عبري زبان كه اين خبر را تائيد كردند، وبسایت صهیونیستی «واللا» با ارائه جزئيات بيشتري اين خبر را تشريح كرد و گفت: عمليات هك گوشي تلفن همراه رئيس موساد توسط گروه هکری موسوم به «دست‌های باز» صورت گرفته است. وبسایت «واللا» این گروه هکری را به ایران نسبت داد و نوشت که «تصاویر جدید منتشر شده از سوی این گروه هکری ایرانی، دومین دسته از تصاویری است که از دستگاه‌های شخصی رئیس‌موساد منتشر می‌شود.»
در همین حال، روزنامه لبنانی الاخبار نیز به نقل از منابع عبری زبان نوشت که «هکرهای ایرانی تصاویری از دندان‌های رئیس‌موساد منتشر کرده و به او توصیه کردند که لازم است روزی دو بار دندان‌هایش را مسواک بزند.» هکرها پس از هک تلفن همراه بارنیاع به زبان عبری برای او نوشتند: «این هم هدیه عید پوریم (عید یهودیان) برای شماست.» انتشار اين پيام‌ها نشان مي دهد كه هكرها خواسته‌اند بگويند كه حتي امنيتي ترين مقامات رژيم صهيونيستي نيز از نفوذ مصون نيستند و مخالفان و دشمنان تل آويو به راحتي مي توانند به تلفن‌ها و دستگاه‌هاي مقامات ارشد موساد نيز راه پيدا كنند.
البته رئيس موساد تنها مقام صهيونيستي نيست كه در دام هكرها مي افتد. پيشتر نيز برخي از ارشد ترين مقامات تل آويو از جمله «نفتالي بنت»، نخست وزير پيشين اين رژيم در زماني كه مسئوليت بر عهده داشت، گرفتار حملات سايبري شده بود. مجموعه عمليات‌هاي سايبري كه عليه مقامات رژيم صهيونيستي طي چند ماه گذشته انجام مي‌شود، اين پيام را مي رساند كه همان گونه كه اين مقامات در فضاي مجازي امنيت ندارند، در ميدان واقعي نيز هر لحظه ممكن است هدف عمليات‌هاي بزرگ‌تر و حتي مرگبار قرار گيرند. دو ماه پيش هكرها در اقدامي نادر تصاويري از زمان استراحت و قدم زني «بني گانتز»، وزير جنگ رژيم صهيونيستي در خانه شخصي اش را منتشر كردند تا نشان دهند كه آنها به مقامات تل آويو بسيار نزديك شده و حتي به خصوصي‌ترين اماكن و خانه‌هاي آنها نيز رخنه كرده‌اند. نفوذ و رخنه گسترده هكرها به اماكني كه در پيچيده ترين لايه‌هاي امنيتي قرار دارند، نه تنها ضعف ساختاري تل آويو را نشان مي دهد كه فراتر از آن قدرت و توانايي مخالفان تل آويو براي انجام عمليات‌هاي مختلف را ثابت مي كند و تائيدي بر اين ادعاست كه دشمنان رژيم صهيونيستي هرگاه بخواهند، مي توانند آنها را حذف كنند و در اين مسير هيچ مانعي پيش روي خود ندارند.
بنادر هم هدف قرار گرفتند
كمتر از 24 ساعت پس از آن كه تصاوير گوشي تلفن رئيس موساد در سراسر جهان منتشر شد، پایگاه‌های اینترنتی بنادر رژیم صهیونیستی نيز در پی حمله سایبری از دسترس خارج شدند. شبکه المیادین عصر چهارشنبه اعلام کرد که این حمله سایبری توسط یک گروه عراقی انجام شده است و در کار بنادر رژیم صهیونیستی اختلال ایجاد کرده است. روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نيز با تائيد اين حمله سايبري نوشت: یک گروه سایبری به نام الطاهره این حمله را انجام داده و پایگاه‌های بنادر یافا، حیفا، عکا و ایلات را از دسترس خارج کرده است و این اختلال همچنان ادامه دارد.
ضعف تل‌آویو در مقابله با حملات سایبری تازه نیست و همین مسئله این رژیم را از سال‌ها پیش با مشکلات و مسائل امنیتی زیادی مواجه کرده است؛ تا جایی که دانشگاه تل‌آویو در سال 2015 کنفرانسی را با حضور مقامات ارشد امنیتی این رژیم برای یافتن راهکارهایی برای بستن این سوراخ‌ها و راهکارهای مقابله با آن برگزار کرد و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر وقت رژیم صهیونیستی در این همایش شخصا حاضر شد و در سخنرانی خود به ضعف در برابر حملات سايبري اعتراف كرد. حتي بعد از برگزاری این همایش سایبری، رژیم صهیونیستی نهادها و سازمان‌های دیگری مانند «گروه ویژه سایبرنتیک» را با کمک متخصصان این رژیم تاسیس کرد، اما تا كنون این تدابیر هیچ نتیجه‌ای نداشته و رژيم اسرائیل و زیرساخت‌هایش روز به روز بیشتر هدف حملات هکری و سایبری قرار مي گيرند.
حمله بدون شليك گلوله
تكرار حملات سايبري عليه رژيم صهيونيستي اين روزها بلاي جان صهيونيست‌ها شده است. در كنار بن‌بست سياسي و فشار اقتصادي ناشي از تورم، حملات سايبري  فشار دوچنداني را به صهيونيست‌ها وارد مي كند. 
ادامه اين حملات حكايت از آن دارد كه صهيونيست‌ها تا كنون نتوانسته‌اند براي اين حملات به يك راه‌حل و يك سيستم پدافند سايبري دست يابند و بعيد نيست كه حتي در آينده حجم اين حملات نيز بيشتر شود. حملات سايبري وقتي براي صهيونيست‌ها چالش سازتر و بحراني مي شوند كه اين گونه حملات زيرساخت‌هايي مانند سيستم تامين آب شرب يا نيروگاه‌هاي توليد برق را هدف قرار مي دهند. طي چند ماه گذشته حملات سايبري نيز به تاسيسات آب شرب و نيروگاه‌هاي رژيم صهيونيستي گزارش شده است و آنها را نگران كرده كه شايد به صورت ناخواسته اي مجبور باشند در آينده با خطرات بزرگ‌تري مواجه شوند. خطراتي كه احتمالا موجوديت و حيات صهيونيست‌ها را نشانه گرفته است. شايد بدون شليك حتي يك گلوله، اين حملات طومار زندگي عادي و روزمره در مناطق اشغالي را در هم بيپيچد!