خیلی از مردم مشتاق تزریق واکسن «کووایران برکت» هستند
به گزارش وبدا، وزیر بهداشت در حاشیه بهرهبرداری از 50 طرح بیمارستانی، بهداشتی و درمانی برکت در سراسر کشور، اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از نهادهای انقلابی است که در جهت رفع مشکل محرومان کشور فعالیت میکند و اقدامات انقلابی را در حوزههای مختلف انجام میدهد. بهرام عین اللهی افزود: یکی از مشکلات مناطق محروم، امکاناتاندک حوزه سلامت است و امروز خوشبختانه 50 طرح حوزه سلامت در مناطق محروم کشور به بهرهبرداری رسید و امیدواریم که با افتتاح این طرحها، بخشی از مشکلات مردم در مناطق محروم را برطرف کنیم. این طرحها حتما ادامه خواهد یافت.
عین اللهی تاکید کرد: امروز مردم برکت را بهتر میشناسند چون خیلی از مردم، مشتاق تزریق واکسن کووایران برکت هستند که این واکسن توسط نهادی انقلابی و جهادی و با تلاش مجاهدانه دانشمندان ایرانی، در مدتی کوتاه ساخته شده و یکی از واکسنهای با کیفیت کشور و دنیا است. علاوهبر ساخت واکسن، بنیاد برکت سالهای زیادی است که در محرومیت زدایی فعال است و در حوزه دارویی نیز موفقیتهای قابل توجهی داشته است.
وی ادامه داد: دیروز در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، رئیسجمهور در مورد مدیریت هوشمند کرونا صحبت کرد. در این طرح به دنبال این هستیم که برخی از محدودیتها را برای افرادی که واکسن تزریق کردهاند، برداریم و مردم راحتتر بتواند به زندگی و کسب و کار خود بپردازند.
احتمال بازگشایی مدارس متوسطه از اواسط آبان مقطع دبستان در آذرماه
وزیر بهداشت اظهارداشت: حدود یک سال و نیم است که مدارس تعطیل است و به صورت حضوری برگزار نمیشد و طبیعی است با واکسیناسیون دانشآموزان و معلمان، بازگشایی راحتتر انجام میشود. پیشبینی میشود که مقطع متوسطه از اواسط آبان ماه و مقطع دبستان پس از انجام بررسیهای کارشناسی و احتمالا در آذرماه، بازگشایی شوند. عین اللهی در ادامه گفت: متاسفانه رشد جمعیت در کشور، روند مناسبی نداشته که علامت خطر برای کشور است. کشوری که به سمت سالمندی میرود، با مشکلات زیادی روبهرو خواهد شد. بخشی از اقدامات مربوط به رشد جمعیت مانند درمان زوجین نابارور، مربوط به وزارت بهداشت است اما با همکاری همه ارگانهای موثر و نمایندگان مجلس، امیدواریم با طرحهای تشویقی که ارائه میشود بتوانیم شاهد رشد مناسب جمعیت در کشور باشیم.
ستاد اجرایی در تولید واکسن
با 6 پلتفرم مختلف وارد صحنه شده است
معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) هم در آیین بهرهبرداری از 50 طرح بیمارستانی، بهداشتی و درمانی برکت در سراسر کشور گفت: ستاد اجرایی در تولید واکسن با 6 پلتفرم مختلف، وارد صحنه شده و امروز به کمک وزارت بهداشت، واکسن کووایران برکت، تولید و عرضه شده و سایر پلتفرمها در مراحل پیش بالینی و برخی دیگر در مرحله اخذ مجوز بالینی از وزارت بهداشت هستند. سید مصطفی سیدهاشمی اظهار داشت: تا امروز واکسن کووایران برکت که تحویل وزارت بهداشت شده، بیشترین اثربخشی و کمترین عوارض را داشته است. این واکسن بر اساس گزارشات و بررسیها، هیچ عارضهای نداشته است چون محققان و دانشمندان با دقت بسیار بالایی در تحقیقات و آزمایشگاهها کار کردهاند.
سیدهاشمی ادامه داد: مردم استقبال بسیار خوبی از واکسن کووایران برکت داشتهاند و امیدواریم در روزهای آینده، فاز سوم خط تولید این واکسن را راهاندازی کنیم و تلاشهای وافر دکتر مخبر، رئیسستاد اجرایی را به عینیت برسانیم و اثبات کنیم که ما میتوانیم.
وی یادآور شد: ستاد اجرایی پروژه دوراپزشکی و تله مدیسین را در هفت شهر محروم استان سیستان و بلوچستان و پنج شهرستان محروم پاوه، زهک، کلیبر، اسکو و لنده با پوشش 350 هزار نفر آغاز کرد اما این پروژه تعطیل شد و نیاز است که این خدمات که مزایای بسیار زیادی از جمله بهره مندی و دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی و کاهش هزینهها را به همراه دارد، دوباره مورد توجه قرار گیرد و اجرایی شود.
معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) افزود: ستاد اجرایی در حوزه سلامت مانند ساخت و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی، تولید دارو به ویژه داروهای گران قیمت و با تکنولوژی بالای وارداتی فعالیت دارد تا بتواند با کمک شرکتهای دانش بنیان و تولید داروهای بیوتکنولوژی، از خروج ارز برای تامین این داروها جلوگیری کرده و به صادرکننده تبدیل شود.
سیدهاشمی یادآور شد: ستاد اجرایی در راستای تحقق عدالت اجتماعی اقدام به ساخت و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی در مناطق محروم کرده است چون حکومت اسلامی بدون اجرای عدالت اجتماعی نمیتواند تعریف شود، شکاف زندگی بین فقیر و غنی باید به حداقل برسد. وی بیان داشت: رهبر معظم انقلاب بارها بر موضوع افزایش جمعیت تاکید کردهاند. اگر روزی میگفتند سلاح، توان هستهای و منابع طبیعی به ویژه نفت، کشوری را قدرتمند و پیشرفته نشان میدهد امروز میگویند که جمعیت، میتواند توان یک کشور را قوی و قدرتمند نشان دهد. ستاد در این راستا به بنیاد 15 خرداد ماموریت و مسئولیت داده که در حوزه جمعیت، فعالیت کند و خوشبختانه ماموریتهای خوبی برای این بنیاد تعریف شد.
معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: 17 درصد تولید داروی کشور مربوط به ستاد اجرایی است که در قالب سرمایهگذاری البرز یا هلدینگ دارویی برکت فعالیت دارند. هر زمان نیاز به تولید داروی فوری مانند رمدسیویر باشد، ستاد اجرایی پیشتاز بوده است.