kayhan.ir

کد خبر: ۲۰۱۱۰۴
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۹
وزیر آموزش و پرورش:

استفاده مدارس از پیام‌رسان‌های خارجی ممنوع است

وزیر آموزش و پرورش گفت: در تمام مدارس، استفاده از «شاد» تعیین شده است و اجازه ندارند که از پیام‌رسان‌های خارجی استفاده کنند.




به گزارش خبرگزاری فارس، محسن حاجی‌میرزایی در جمع خبرنگاران درباره مشکلات اینترنت شاد، اظهارداشت: قطعا استفاده از اینترنت در شبکه شاد چه برای معلمان و چه برای دانش‌آموزان رایگان است و اگر کسی در تأمین اینترنت رایگان با مشکلی مواجه است حتما اعلام کند؛ وزارت ارتباطات عنوان کرد مواردی که برخی اعلام کرده بودند، بررسی شد و واقعی نبود.
حاجی‌میرزایی ادامه داد: در برخی ساعات روز که به دلیل ترافیک بالا با مشکلاتی مواجه می‌شویم، بخشی نیازمند این است که زیرساخت فنی شاد توسعه پیدا کند که همراه اول برای تقویت آن اقدام کرده است و وزارت ارتباطات هم برای حمایت از همراه اول در تقویت زیرساخت‌ها، همکاری کرده و قول مساعدت داده است و نکته دیگر اینکه ترافیک را در پنج قطب اصلی کشور بین آذربایجان شرقی، فارس، تهران، خراسان و اصفهان توزیع کنند که می‌تواند در کاهش بارترافیکی در ساعات پرمصرف، موثر باشد. در آموزش و پرورش با توزیع زمان کلاس‌ها از صبح تا بعدازظهر، تلاش کردیم که ساعات 10 تا 12 که با ترافیک بیشتری مواجه هستیم، حجم کمتری از بار را متوجه این ساعت کنیم.
اینترنت «شاد» رایگان است
وی در واکنش به این جمله که برخی معلمان برای اینترنت هزینه می‌دهند، بیان کرد: اگر موردی هست به ما منعکس کنند تا پیگیری کنیم چون اینترنتی که روی شاد استفاده می‌شود، رایگان است و تمام اپراتورها که خدمات اینترنت را ارائه می‌دهند، اعمال می‌کنند.
وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «الزام استفاده از شاد برداشته شده است و در برخی مدارس از پیام‌رسان‌های دیگری استفاده می‌کنند»، گفت: در تمام مدارس، استفاده از شاد تعیین شده است و اجازه ندارند که از سایر پیام‌رسان‌های خارجی استفاده کنند؛ شاد امکانات خیلی خوبی را در اختیار آنها قرار‌داده است و ظرفیت و تنوع خدماتی که الان در شاد وجود دارد در هیچ یک از سرویس‌های خدمت رسان آموزشی وجود ندارد و خوشبختانه آمار استفاده و پیوستن به شاد هم مخالف چیزی است که شما می‌گویید یعنی هم روز به روز میزان استفاده از شاد افزایش یافته و مشکلات آن کاهش می‌یابد.
حاجی میرزایی درباره گلایه برخی خانواده‌ها مبنی بر اینکه دانش‌آموزان خیلی به درس دل نمی‌دهند، اظهارداشت: ما به عنوان متولیان آموزش و پرورش از ابتدا توصیه‌مان به خانواده‌ها این بوده و الان هم هست که آموزش حضوری بهترین و باکیفیت‌ترین آموزش است؛ کارکرد مدارس، کارکرد بسیار متنوعی است و علاوه‌بر آموزش، به جنبه‌های تربیتی توجه می‌شود. ارتباط چهره به چهره معلم و دانش‌آموز و ارتباط همسالان با هم ویژگی‌های بسیار زیادی دارد و امتیازات بسیار زیادی دارد که قابل مقایسه با آموزش مجازی نیست.
وی در واکنش به این جمله که «برخی معلمان نگران هستند که چون روند آموزش مجازی کندتر از آموزش حضوری است، نتوانند کتاب درسی را تمام کنند و این احتمال است که بخشی از کتب درسی حذف شود»، گفت: به هیچ وجه اینگونه نیست؛ معاونان آموزش ابتدایی و متوسطه، زمان‌بندی تمام دروس را استخراج و ابلاغ کردند که هم در تلویزیون، هم شاد و هم در آموزش حضوری دقیقا طبق زمان‌بندی به پیش می‌رویم و کل محتوا را تا پایان سال پیگیری خواهیم کرد.