خودکفایی کشور در فرآوری مواد غذایی
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی کشور از خود کفایی در فرآوری مواد غذایی در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان، محمد حسین عزیزی، افزود: علاوهبر خودکفایی در فرآوری مواد غذایی در داخل، محصولات به کشورهای همسایه، اوراسیا، اروپا و کانادا صادر میشود.
عزیزی گفت: گندم، برنج و چای به کشور وارد میشوند.
وی افزود: امسال مشکلات خیلی از کارخانههای مواد غذایی غیرفعال و نیمه فعال رفع شده و دوباره فعال شدهاند.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی کشور با اشاره به قابلیتهای شهرستان شاهرود به عنوان قطب کشاورزی و باغداری گفت: این شهرستان دارای ۵۹ کارخانه و کارگاه صنایع غذایی شناسهدار در زمینه لبنیات، نان و خشک کردن برگه و فرآوری پسته و زعفران است.