kayhan.ir

کد خبر: ۱۵۵۰۸۶
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۳
اتحادیه تولیدکنندگان کالای کشباف تهران خبر داد

دریافت هزینه میلیونی از غرفه‌ها در نمایشگاه‌های بهاره

رئیس‌ اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کالای کشباف و جوراب تهران با انتقاد از هزینه غرفه‌ها در نمایشگاه‌های بهاره، گفت: وقتی انبار تولیدکنندگان پر از کالاهاست نباید پوشاک خارجی وارد کشور شود.

محمد عباس‌زاده در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، با انتقاد از برگزاری نمایشگاه‌های بهاره، گفـت: قرار بود در این نمایشگاه‌ها تولیدکنندگان به صورت مستقیم محصولات خود را به فروش برسانند اما در حال حاضر حضور تولیدکنندگان در این نمایشگاه‌ها کم رنگ شده و واسطه‌گران و فروشنده‌گان پوشاک محصولات خود را با قیمت‌های خاص خودشان به فروش می‌رسانند.
وی افزود: پیش از این اتاق اصناف متولی اصلی برگزاری این نمایشگاه‌های بهاره بود و با اختصاص سهمیه‌هایی به اتحادیه‌های تولیدی حضور تولیدکنندگان را در این نمایشگاه‌ها تسهیل می‌داد اما در حال حضور فروشندگان در این نمایشگاه‌ها بسیار زیاد شده و خبری از تولیدکنندگان نیست.
رئیس ‌اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کالای کشباف و جوراب تهران با انتقاد از هزینه غرفه‌ها در نمایشگاه‌های بهاره، تصریح کرد: در نمایشگاه بهاره در محل مصلی تهران، برای 9 روز تولیدکننده باید پنج میلیون و 200 هزار تومان و برای 17 روز 10 میلیون و 200 هزار تومان هزینه پرداخت کند به نحوی که تولیدکنندگان اگر بخواهند در این 26 روز در نمایشگاه باشند، باید بیش از 15 میلیون هزینه پرداخت کنند که این امر بر میزان فروش آنها تأثیر خواهد گذاشت.
عباس‌زاده با ‌اشاره به اینکه برخی از واردکنندگان در پی اخذ مجوز واردات پوشاک به کشور هستند، ادامه داد: تلاش آنها در حالی انجام می‌شود که انبارهای تولیدکنندگان پر کالاها است و کمبود تقاضا در بازار به دلیل نوسانات قیمت‌ها عاملی شده تا رکود خرید در بازار ایجاد شود.
وی با بیان اینکه وقتی انبار تولیدکنندگان پر از کالاهاست نباید پوشاک خارجی وارد کشور شود، افزود: در حال حاضر به اندازه کافی برندهای فاقد مجوز پوشاک قاچاق در بازار به فروش می‌رسانند که همین امر امکان فروش را از تولیدکننده داخلی گرفته است.
نایب‌ رئیس ‌اتحادیه تولید و صادرکنندگان نساجی و پوشاک هم با حضور در یک برنامه تلویزیونی، ضمن انتقاد از نگاه نامناسب به صنعت پوشاک کشور گفت: مشکل نقدینگی را می‌توان و باید با تسهیلات بانکی کم بهره (کمتر از 10 درصد) حل کرد و امیدواریم که این اتفاق بیفتد و باز دچار فرصت سوزی نشویم و مشکل مواد اولیه هم بر می‌گردد به موضوع تخصیص ارز که امید داریم زودتر ارز لازم تخصیص یابد و یا اینکه قبول کنند این اتفاق بدون انتقال ارز انجام بگیرد.
بهرام شهریاری با ‌اشاره به افزایش نرخ ارز و بی‌رونق شدن قاچاق اظهار کرد: این اتفاق، اتفاقی مبارک است و فرصتی را برای صنعت پوشاک به وجود آورده است. همه باید دست به دست هم بدهند از مجلس و دولت و بخش خصوصی، تا صنعت پوشاک کشور بار دیگر رشد و توسعه یابد و توان خود را به رخ رقبای خارجی بکشد.
نایب‌رئیس‌اتحادیه تولید و صادرکنندگان نساجی و پوشاک از اینکه ماشین آلاتی که با اعتبارات اسنادی از خارج خریداری شده ولی ماه‌ها در گمرکات معطل مانده است، گله کرد و گفت: اینکه این ماشین‌آلات که مورد نیاز کارخانجات است ماه‌ها خاک بخورد پذیرفتنی نیست و این اقدامات موجب فرصت‌سوزی می‌شود.